Yleinen
23.6.2017

Tulossa rento juhannusaatto

Tulossa rento juhannusaatto

Juhannusaatto on täällä! Meillä tämä on melkoisen tavallinen päivä muiden joukossa eikä ihmeempiä suunnitelmia ole. Kotosalla tässä vielä ollaan, mutta iltapäivästä olisi tarkoitus mennä siskoni perheen luokse, kunhan sisko kotiutuu työmaalta.

Aamusta teimme kauppareissun pitkästä aikaa koko perhe yhdessä ja menossa mukana oli myös naapurintypy. Nyt Milo nukkuu päiväunia, sillä poika päätti aloittaa aamun tänään jo hyvissä ajoin ennen kuutta. Johnny tuossa olohuoneen puolella pelailee pleikkarilla ja Amalia on naapurissa leikkimässä. Mä nautiskelen vanilla lattea ja räpsin juuri nämä muutamat kuvat tähän postaukseen ja nyt kirjoittelen aika rennolla otteella ja hyvällä mielellä! Musiikki pauhaa taustalla, mutta tänään se ei häiritse kirjoittamista.

latte

latte

herne ja mansikka

Nuusku

isäntä

Pian alamme Johnnyn kanssa alustamaan ruokaa, meinaamme grillailla kaikenlaista hyvää. Syömme ennen siskolle lähtöä, mutta herkuttelemme siellä sitten lisää kakulla, jätskillä, poppareilla ja nameilla!

Näiden pikaisten kuulumisten myötä toivotan Teille rakkaille lukijoille Oikein Ihanaa Juhannusta!! <3

Avainsanat

Kommentit

Nyt on pakko kertoo, et näin viime yönä unta, että teille ois syntynyt tyttövauva 🙂 <3 Tai se uni oli niin kun tulevaisuudesta, että luin jotain sun postausta, jossa kerroit Amaliasta ja siitä vauvasta 😀 Ja se vauva oli siinä ehkä joku kuukauden vanha, kun nimeä sillä ei vielä ollut 🙂

Johanna

Awww kuulostaa ihanalta unelta, voi kun toteutuisi <3

Ihanaa keskikesän juhlaa teidän perheelle 🙂

Johanna

Kiitos ihana <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.