Yleinen
18.5.2017

Tomaattinen tonnikalapasta

Tomaattinen tonnikalapasta

Tällä kertaa pitkästä aikaa jakoon ruokaohjetta!

tomaattinen tonnikalapasta

Ohje:

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 prk tonnikalaa öljyssä
400g eli 1 prk tomaattimurskaa
1 prk tomaattipyreetä
reilusti tuoretta basilikaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1 rkl fariinisokeria ( unohdin ostaa tämän, joten laitoin 1 tl tavallista hienoa sokeria)

pastaa

Pasta kiehumaan ihan alkuun, sillä kastikkeen valmistumisessa ei kestä kuin pieni hetki. Pilko sipuli ja purista valkosipulin kynnet ja kuullota nämä paistinpannulla tonnikalapurkista valutetussa öljyssä. Lisää sitten joukkoon tonnikala, tomaattimurska ja pyre. Keitä muutama minuutti ja mausta sitten suolalla, mustapippurilla, fariinisokerilla sekä tuoreella basilikalla. Itse laitan seuraavalla kerralla hieman enemmän suolaa ja mustapippuria, joten maistelkaa maustamisen jälkeen vaatiiko kastike vielä lisää makua.

Meillä Amalia piti tästä ruuasta, mutta Milolle se taisi olla hieman liian tomaattinen, sillä poika nyppi suuhunsa pelkkiä spagetteja.

Herkullisia ruokahetkiä!

Avainsanat

Kommentit

Tonnikalapasta on hyvää ja helppoa arkiruokaa, teen lähes aina sellaista, missä on kermaa, tomaattimurskaa ja fetajuustoa. Ei ole tullut mieleenkään, että kastikkeeseen voisi laittaa fariinisokeria! 😀 Kiitos vinkistä, aion testata tätä!

Johanna

Nam täytyy kokeilla seuraavan kerran tolla sun reseptillä, kuulostaa vielä herkummalta 😉 Kiitos siis vinkistä myös sulle <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.