Yleinen
25.3.2013

Terveinä taas

Terveinä taas

Viime yönä Amalia heräili muutaman kerran. Puoli kuudelta en saanut häntä nukkumaan enää, joten otin hänet viereeni, mutta en ole varma nukkuiko Amalia siinä yhtään kun hän vähän väliä tuntui itkeskelevän. Seitsemän aikaan Amalia kurkki rullaverhon sivusta ulos ja mankui, että avaan kaihtimet. Niinpä se oli noustava maanantai aamuun vaikka se tuntuikin ylitsepääsemättömän vaikealta.

Nyt olemme selvinneet vihdoin sairastelusta, joten Johnny lähti töihin ja me pääsimme Amalian kanssa kerhoon pitkästä aikaa. Vietimme kerhossa vilskeisen aamupäivän. Välillä Amalia laittoi ruokaa isompien lasten kanssa pikkukeittiössä kun taas toisena hetkenä hän leikki eteisessä autoilla. Amalia mennä viuhtoi kontaten huoneesta toiseen äiti perässä. Amaliaa tuntui myös kiinnostavan kovasti takin taskussani oleva pastilliaski ja hänen omat aurinkolasinsa, joten hänen piti vähän väliä käydä kurkkimassa taskuun.
Tänä päivänä kerhossa ei ollut tuttua hartaushetkeä vaan sen sijaan ohjaajat olivat järjestäneet pääsiäisen vuoksi yhteen huoneeseen tarinan muodossa jokaisen pääsiäispäivän merkityksen. Itseltäni oli jo päässyt unohtumaan monet pääsiäiseen liittyvät asiat. Lopuksi sai tiputtaa haluamansa värisen toivomuskiven astiaan ja toivoa. Valitsin Amalialle sinisen kiven, koska se tarkoitti terveyttä ja arvaatte varmaankin mitä toivoin. Toiveitahan ei saa ääneen sanoa. Amalia sai syödäkseen lounaan kerhossa, jonka jälkeen lähdimme kotiinpäin kävelemään. Ilma oli ihana ja nautin kovasti ulkona olosta.

Eilen unohdin kertoa Amalian saamista palkoista hänen virpomismatkallaan. Amalia sai pikkuiseen koriinsa monta pikkumunaa ja kaksi isompaa munaa sekä yhden ison Kinder pupun. Lisäksi Amalia sai Tunikan ja siihen kuuluvat legginsit sekä hiekkalelusarjan, johon kuului kastelukannu, pieniä muumiaiheisia hiekkakakkumuatteja, lapioita ja muutama kylpylelu. Hiekkalelut tulevat varmasti kesällä olemaan kovassa käytössä.

Kinder pupu taitaa olla äidin mahassa;)

Odotan kesää hirmuisesti. Amalia rakastaa uintia, joten vietämme luultavasti suuren osan kesästä rannalla. Meillä on kävelymatkan päässä muutama ranta. Toinen ranta on pelottavan äkkisyvä ja toisesta minulla itselläni on huono muisto omasta lapsuudestani kun reidelläni mateli iilimato. Pääsemme onneksi autollakin liikkumaan ja kotipaikkakunnallamme on kivoja rantoja vaikka muille jakaa. Kesäsuunnitelmia olen pyöritellyt päässäni paljon. Haluamme viedä Amalian Korkeasaareen, Muumimaailmaan ja Puuhamaahan. Lisäksi toivon, että pääsemme ystäviemme kanssa heidän mökillensä tänäkin kesänä. Kesäilloilta odotan Johnnyn kanssa yhteistä aikaa grillauksen merkeissä Amalian nukkuessa. Viime kesänä grillasimme ihania grilliherkkuja monena kertana viikossa. Tietysti Amaliakin tulee pääsemään maistamaan grillimakkaraa ensi kerran elämässään. Iltaisin näen meidät lenkkeilemässä koko perheen kanssa yhdessä Amalian istuessa prinsessapyöränsä satulalla isin työntäessä häntä. Voi miten ihania suunnitelmia onkaan mielessä. Toivotaan että saamme kaikki nauttia lämpimästä kesästä.

Vielä hetken joutuu kuitenkin kulkemaan toppavaatteissa, mutta ei mene kauaakaan kun saa vaihtaa kevätvaatteet päälle. Amalialla ei ole vielä välikausipukua ostettuna. Antakaa Te lukijat vinkkejä mistä löytäisin hyvän kevätpuvun Amalialle? Väri olisi mielellään vaaleanpunainen. Kiitos jo etukäteen<3

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Kommentit

Heippa! Löysin tän blogin ihan sattumalta ja mielenkiinto heräs heti! Niimpä selasinkin ensimmäiseen tekstiin ja luin yheltä istumalta KAIKKI, koko blogin alusta loppuun! 🙂 musta on ihailtavaa että päätit alkaa kirjoittamaan lapsen sairaudesta ja tyyli millä/miten kirjotat on mun makuun. vaikutatte ihanalta rakastavalta perheeltä, ehkäpä sillä myös iso osuus miks on ihana lukea tätä!

Amalia on kyllä mielettömän kaunis pieni tyttönen! 🙂 toivon hänen, sinun ja koko perheenne elämään pelkkää hyvää !

mielenkiinnolla jään seuraamaan tätä blogia! 🙂

Heippa! Ihanaa kun löysit blogin ja kiitos ihanista sanoista<3
Kaikkea hyvää myös sinulle:)

Itse ostin nyt likalle välikausi haalarin netanttilasta 🙂 Oli tarjouksessa. 35e (normi hinta 49.90e) 🙂 On vaaleanpunainen tai siinä erilaisia sävyjä vaaleanpunaista.

Kävinkin kurkkaamassa pukua Netanttilan sivuilla ja vaikutti hyvältä ja hintakin edullinen. Täytyy pistää mietintään:)

Tervehdys! Nyt on mahdollisuus vaikuttaa allekirjoittamalla adressin ”Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto”. http://Www.adressit.com. (Huom! Tasa-arvo aviolittolaki keräsi 15 tunnissa 50 000 nimeä!!)

ehdottomasti pääsette kesällä mukaan mökille 🙂 nyt voitais olla pidempi aika siellä, varmasti lapsetkin viihtyvät hyvin 🙂 kesää odotellessa <3 kivoja lahjoja amalia sai, miksu sai suklaamunia, piltin ja pehmolelun 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.