Yleinen
18.9.2015

Silmäleikkaus epäonnistunut

Silmäleikkaus epäonnistunut

Näinhän se sitten valitettavasti meni, että Amalian silmäleikkaus ei tuonut apua. Amalia oli isänsä kanssa silmäklinikalla viime viikolla ja silmänpaine oli terveessä silmässä 10 ja sairaassa silmässä 28. Silmänpaine on aivan liian korkea, mutta positiivista oli se, että silmä näytti hyvältä eikä vaurioita näytä syntyneen.

Silmälääkäri konsultoi vielä leikkaavaa lääkäriä, joka asensi Amalian sairaaseen silmään putken, jonka avulla silmänpaineen olisi pitänyt laskea, saa nähdä mitä leikkaava lääkäri tuumaa. Silmälääkäri arveli, ettei uuteen leikkaukseen lähdetä luultavasti vielä, kun silmä ei näytä vaurioituneen.

Glaukooma eli silmänpainetauti voi olla hyvin haasteellinen, kun se on synnynnäinen ja johtuu tuliluomesta, joten uusikaan leikkaus ei välttämättä tuo apua ja silmäleikkaukset ovat lisäksi vaativia.

Silmänpainetta alentavista silmätipoista oli tarkoitus päästä eroon leikkauksen myötä, mutta näin ei tietysti käynyt, koska putki ei toimi. Jatkamme siis samoilla silmätipoilla edelleen ja ensi kuun alussa katsotaan jälleen mikä silmän tilanne on.

Amalia ei onneksi ole moksiskaan lääkärireissuista, vaan totesi jälleen päivää ennen silmäklinikalle menoa, että jee, silmäklinikasta minä tykkään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Temppuilua :)

Temppuilua 🙂

Viikonloppuja <3

Avainsanat

Kommentit

Kyllä varmaan lääkärit jotakin keksii. Onneksi näön hoito jos mikä on lääketieteessä kehittynyt tosi paljon.Hirveesti tsemppiä reippaalle Amalialle ja teille kaikille <3

johanna

Kiitos Eija <3

Tsemppiä sinne!

johanna

Kiitti! <3

Ketään ei kiinnosta teidän perheen elämä tai teidän lapset!

johanna

Kiitti tiedosta 😉

Voi kurja, ettei leikkaus tuonut apua. Ihana kun Amalia on niin reipas! Jotenkin silmänpaine täytyy saada laskemaan..mikä olisi seuraava keino? Raikkaita syyspäiviä koko perheelle!

johanna

On tosi kurja 🙁 Amalia on ollut aina tosi reipas tytsy! Mä en oikein tiedä mitä meinaavat seuraavaksi, vahvimmat painelääkkeet on käytössä, kai se on uusi leikkaus toisella menetelmällä edessä jossain kohdin. Jossain vaiheessa puhuivat, että arpea voisi poistaa putken ympäriltä, mutta tästä ei jostain syystä olla puhuttu enää mitään. Ensi kerralla menen itse mukaan silmälääkäriin niin pääsen kyselemään, Johnny kun ei ikinä muista kysyä mitään tai sitten ei muista vastauksia kotiin tullessa 😉

Tsemppiä kovasti! Luottavaisen mielin kyllä lääkärit keinot keksivät!

johanna

Kiitos peppilotta <3

Reipas tyttö!
Voimia sinne! <3

johanna

Amalia on aina niin reipas <3 Kiitos paljon <3

Harmi ettei leikkauksesta ollut apua, mutta ihanaa että Amalia on noin reipas eikä ole saanut mitään lääkärikammoa. Se voisi varmaan vaikeuttaa teidän arkea huomattavasti, kun joudutte lääkärissä käymään niin usein…

toivotaan että löydätte jonkun avun! mitä tapahtuu jos silmänpainetta ei saada laskemaan?

johanna

Amalia tosiaan tykkää aina lähteä lääkärireissuille, se helpottaa tutkimuksia tietysti paljon! 🙂 Toivotaan, että apu löytyy, sillä liian korkea silmänpaine aiheuttaa vauriota näköön, hoitamattomana vie näön 🙁

Voi hitsi, miten ikävää 🙁 Onneksi tosiaan vaurioita ei ole vielä syntynyt ja silmäklinikan lääkärit ovat varmasti todellisia ammattilaisia alallaan ja osaavat tehdä ne parhaat päätökset hoidon suhteen, joten Amalia on hyvissä käsissä. Ihanaa myös, että Amalia on noin reipas <3 Tsemppiä teille ja pidetään peukkuja, että homma ns. saataisiin hallintaan.

johanna

Kurja homma juu! 🙁 Silmäänhän on tässä reilu 3-vuoden aikana pientä vauriota tullut, mutta nyt ei tosiaan lisää, onneksi. Alan ammattilaisia ovat, luotan heihin! Amalia on aina huippureipas <3 Kiitos tsempeistä ja toivotaan todella, että homma saataisiin kuriin!

Voi miten kurjaa! Kurjista uutisista huolimatta toivat nuo Amalian kommentit ja kuvat hymyn huulille 🙂 Tsemppiä!

Ihana Amalia! Kumpa silmä nyt hellittäisi! Tsempit teidän koko perheelle ja eteenkin pienelle rohkealle Amalle! ♡

johanna

Kiitos ja toivotaan, että joku apu saataisiin, jolla paine laskisi!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.