Yleinen
14.12.2012

Shoppailu perjantai

Shoppailu perjantai

Tänään olin luvannut lähteä mummoni kanssa käymään kaupungilla. Mukaan lähtivät tietysti Amalia, mutta myös siskoni lähti mukaan tyttärensä Iidan kanssa. Siskoni poika Eemi halusi mennä hoitoon äitini luokse. Mummoni asioidessa pankissa, me muut tytöt kävimme Sokoksella. Ostin muutamia meikkejä itselleni. Olisin halunnut käydä yhdessä kenkäkaupassa katsomassa itselleni talvikenkiä, mutta liike ei ollut vielä silloin auki. Kun mummoni oli saanut pankkiasiat hoidettua, kävimme kaikki yhdessä Tiimarissa. Siellä oli ahdasta kulkea rattailla, koko ajan sai varoa ettei törmää mihinkään. Ehkä meidän pitäisi hankkia Amalialle matkarattaat. Löysin Tiimarista kivan tupaantuliaislahjan ystävillemme. Lindexissä käytiin myös ja sieltä ostin Amalialle bodyn ja mekon. Kaupunkikierroksen päätteeksi mummoni tarjosi meille juotavaa ja syötävää kahvilassa.

Kotiin lähdimme puolilta päivin, koska silloin Amalia nukkuu päiväunet. Hän nukkui lähes puolitoista tuntia. Oli ihanaa kun sai rauhassa istua ja lukea lehteä.

Johnny tuli tänään kotiin jo kahdelta. Amalia oli vielä silloin päiväunilla, mutta heräsi aika pian. Johnny ehdotti, että lähtisimme äitini luo kylään. Menimme kävellen ja Amalia tuli perässä pulkan kyydissä.

Kotipihalla

Matkalla mummilaan

Lunta pyrytti naamaan

Siskoni oli lastensa kanssa myös äitini luona. Pikkuveljelläni oli vapaapäivä koulusta, joten hänkin oli kotona. Pojat pelasivat ja me tytöt leikimme olohuoneessa. Kävivät ne pikku tytöt ennen lähtöä sotkemassa pikkuveljeni huonetta. Amalia repi hyllyltä kaikki pelit alas kun taas Iida levitti pelejä laatikosta lattialle. Ja minä tietysti ne lopulta siivosin takaisin paikoilleen.

Amalian yöunissa on tapahtunut muutos parempaan. Amalia on alkanut nukkumaan hyvin öitä. Hän nukkuu minun vieressäni ja Johnny nukkuu sohvalla. Johnny ei edelleenkään suostu tulemaan nukkumaan sänkyyn meidän kanssa, koska Amalia häiritsee häntä yöllä. Olen kuitenkin saanut ylipuhuttua Johnnyn, että tänä viikonloppuna me nukkuisimme kaikki neljä vierekkäin. Ja tämä neljäs on siis Nuusku. Nuusku on levoton kun on nukkunut alakerrassa Johnnyn kanssa. Nuusku herättelee Johnnya yön aikana. Viime yönä Nuusku herätti Johnnyn nuolemalla ja raapimalla ensin kolmelta ja sitten viideltä. Ja seitsemältä aamulla hän ei enää antanut Johnnyn nukkua. Yritin eilen illalla ottaa Nuuskun sänkyyn nukkumaan minun ja Amalian kanssa, mutta Nuusku lähti aika pian alakertaan häiriköimään Johnnya. Välillä Nuusku on tosi mahdoton tapaus. Nuuskun kaikista tempauksista ja oudoista tavoista saisi kirjoitettua varmaan oman postauksensa. Saa nähdä mitä tämä yö tuo tullessaan jos me kaikki tosiaan kömmimme sinne Amalian viereen.

Lukijat laittakaahan jotain postausideoita minulle tulemaan 🙂
Hauskaa viikonloppua <3

Kommentit

Ihana lukea näitä juttuja täältä vaikka tiedänkin melkein kaiken jo edeltä käsin,kivoja kuvia on myös mukava katsoa <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.