Yleinen
20.1.2017

Serkukset hassuttelee

Serkukset hassuttelee

Näin leppoisissa ja hassuissa tunnelmissa meidän perjantai-ilta on lähtenyt käyntiin!
Kivaa viikonloppua kaikille!

Videoon pääset tästä.

Avainsanat

Kommentit

Minun mielestä ihana nähdä serkukset noin hyvissä väleissä. Suloisia ovat tytöt yhdessä 🙂 Harmi, että pitää tulla joidenkin blogeihin purkamaan omaa pahaa oloaan.

Johanna

Kiitos Nenne <3

Voi ihanat tytöt ja ihanan iloinen ja mukava asennoituminen sulla tyttöjen hassutteluihin 🙂 <3 En nyt kyllä yhtään ymmärrä tuota aikaisempaa Nimettömän kommentoijan kirjoittamaa kommenttia, taisi olla kommentoijalla itsellään huono perjantai, kun täytyy omaa pahaa mieltään tulla sulle purkamaan.

Ja onhan se niinkin, että kaikki eivät vaan tykkää pienistä lapsista ja/tai osaa elää mukana heidän riemussaan!

Kivaa viikonloppua teille! <3

Johanna

Kiitos lillamy <3 <3

hoh hoijaa, luojan kiitos omat tenavat jo aikuisia 😀 ei jaksais enää tuota töhötystä jne pikku likat tuossa peilaa ja esittää oikein tosissaan .Ja jotenkin niin lässyn lässyn ja blaa blaa videoiden juontajankin läpätykset että ei oikein kestä eikä jaksa. Olis kiva jos joskus ns.maa kutsuis ja puhuttais normaali äänellä eikä mitään lässytyksiä ja läpätyksiä. Normaali elämä on kuitenkin jotain ihan muuta ku lässytystä ja hehkutusta!

Johanna

Ei tää mitään kameralle esitystä ollut, tytöt hassutteli jo pitkän aikaa tuossa ja päätin napata vähän kuvaa muistoksi! Musta taas nää hassut hetket on ihania ja aitoja, näin iloista elämää meillä usein vietetään ja musta se on parasta 🙂
Mutta ehkä ihan hyvä, että sun omat lapset ovat tosiaan aikuisia 😉

Aivan räkättäen nauroin tuolle kommentille ’Mutta ehkä ihan hyvä, että sun omat lapset ovat tosiaan aikuisia 😉’

😆

Johanna

😉

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.