Yleinen
19.12.2012

Sairastelua

Sairastelua

Me olemme näköjään Amalian kanssa vuoron perään flunssassa ja välillä myös yhtäaikaa. Aika usein olemme sattuneet olemaan kipeinä viikonloppuna niin Johnnykin on pystynyt auttaa minua Amalian hoidossa. Nyt kun itse sairastuin flunssaan arkena on Amalian hoito jäänyt täysin minun vastuulleni. Amalia on ollut kuitenkin kiltti tyttö nyt kun äiti on sairastanut.

Amalia oli ensimmäistä kertaa äidilläni hoidossa eilen, kun kävin kaupungilla asioilla. Mummi oli innoissaan kun sai Amalian hoitoon. He olivat herkutelleet muutamalla suklaarusinalla ja mandariininpalalla. Ruokakin oli vielä maistunut loistavasti herkkujen jälkeen. Mummi sanoi Amalian olleen todella kiltisti. Kovasti hän oli jutellut, mutta ei itkenyt yhtään. Äitini näytti vähän harmistuneelta kun olin hoitanut asiat kaupungilla jo alle tunnissa.

Amalia oli oppinut mummin luona tulemaan alas seisomasta itse. Tähän asti hän on aina ojentanut toisen kätensä, että hänet pitää auttaa seisomasta alas tai sitten hän on huutanut hätähuutoa, että hän tarvitsee avun päästäkseen alas. 

Eilen Amalia nukkui lähes kaksi tuntia päiväunia. Yritin itsekin nukkua mutta en saanut unta. Yhtenä syynä eilisiin pitkiin päiväuniin oli varmasti se, että Amalia piti minua hereillä maanantain ja tiistain välisenä yönä kolme tuntia. Hän ei ollut itkuinen, oli vaan hereillä. Enkä pysty nukkumaan itse jos Amalia ei nuku.

Jaksoin eilen siivota Amalian herättyä muutaman hyllyn vaatteitani vaatehuoneesta. Johnny on oman vaatekaappinsa siivonnut jo muutama viikko sitten. Siivottavia kaappeja ei enää ole montaa jäljellä. Saunan pesu on ollut Johnnyn homma joka vuosi jouluna ja juhannuksena.

Nukke alkoi kiinnostamaan kun isi puki sille vaatteita

Tukka pystyssä

Eilen illalla juttelimme Johnnyn kanssa elämästämme. Olemme kohta kymmenen vuoden ajan pysyneet yhdessä vaikka vaikeita ja raskaita aikoja on mukaan mahtunut. Tulimme siihen tulokseen, että selviämme yhdessä mistä vain rakkautemme ansiosta. 

Amalian ristiäisistä minä ja Johnny

Tänään me nukuimme Amalian kanssa  puoli kymmeneen asti. Amalia oli mennyt eilen yöunille jo kahdeksalta ja minä kymmeneltä, joten nyt on nukuttu.

Kummitätini, joka on myös isäni sisko tuli meille kylään yhdentoista jälkeen. Leivoin meille pannukakkua, koska tätini tykkää siitä. Tätini toi Amalialle ja siskoni lapsille joululahjat ja minä annoin myös hänelle lahjan. Minusta on mukava ostaa kummitädille joululahja, koska hän on minulle todella tärkeä ja rakas ihminen.

Amalia menikin aika pian päiväunille tätini lähdettyä töihin. Nyt taidan mennä sohvalle lukemaan juorulehti seiskaa ja rentoutua, koska pikkuinen nukkuu vielä <3

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.