Yleinen
30.7.2013

Rouva Nordman

Rouva Nordman

Häät on nyt juhlittu ja naimisissa ollaan. Häistä teen ison postauksen heti kun saan valokuvaajalta kuvat. Valokuvaaja räpsi hääpäivän aikana kuvia reilu tuhat kipaletta, joten vielä hetki täytyy malttaa. Amalian harvinainen sairaus löytyy myös Facebookista, joten tykkäämällä tästä sivustosta pääset näkemään häistä vähän esimakua. Facebook sivulle pääset PAINAMALLA TÄSTÄ.

Häiden jälkeen on pitänyt kiirettä, väsymys ja heikko olo on painanut ja Johnny raukka joutui lähteä heti maanantai aamuna sorvin ääreen. Amalia on ollut kuin mikäkin villi viikari eikä ole antanut äidille armoa tuon taivaallista. Nyt kuitenkin vihdoin ja viimein olo tuntuu normaalilta ja elämä on taas alkanut voittaa.

IMG_1209

Tänään siskoni lapset tulivat meille hoitoon heti Amalian mentyä päiväunille. Eemi ja Iida olivat ihanan rauhallisia, he jaksoivat katsella Youtubesta Hirveä Henri jaksoja vaikka kuinka, voi kun omanikin joskus jaksaisi keskittyä olemaan paikoillaan muutamaa hassua sekuntia kauemmin. Serkut ymmärsivät oikein hyvin sanottuani, että pitää olla hiljaa Amalian nukkuessa.

IMG_1211

IMG_1212

Äitini otti tehtäväkseen Amalian nukkekodin maalaamisen viime viikolla ollessaan lomalla. Mummoni on tehnyt nukkekodin minulle ollessani pieni ja nyt Amalia on perinyt sen minulta. Nukkekoti sai varsin ihanan ja raikkaan muodonmuutoksen äitini käsissä.

Nukkekoti ennen muodonmuutosta

Nukkekoti ennen muodonmuutosta

Huonekalut ihan vähän epäjärjestyksessä

Huonekalut ihan vähän epäjärjestyksessä

IMG_1214

IMG_1215

IMG_1216

Amalia täyttää huomenna 1,5-vuotta. Meillä sattuu olemaan samana päivänä myös lääkärineuvola. Amalian taidot ovat karttuneet mielettömästi. Hän osaa sanoa todella paljon sanoja ja pyydettäessä toistaa niitä. Amalia osaa kommunikoida siis puhumalla jo jonkin verran vaikka peräkkäisiä sanoja ei vielä tulekaan. Amalia sanoo osaamansa sanat hyvin selvästi, mutta puhuu lisäksi myös omaa vauvakieltään.

Amalia nukkuu yöt aika hyvin, tosin edelleen hän heräilee. Alkuillasta Amalia voi heräillä joitain kertoja ja melkein joka yö hän haluaa päästä äidin ja isin väliin nukkumaan. Välissä uni maistuu hyvin ja joskus hänen inahdellessa riittää äidin tai isin hellä kosketus rauhoittamaan. Päiväunet sujuvat hienosti. Amalia nukkuu päiväunia puolitoista tuntia-kaksi tuntia, joskus jopa pidempään. Nukahtaminen päivä- ja yöunille onnistuu hienosti ihan itsekseen.
Onko Teillä lukijoilla taaperoita, jotka edelleen heräilevät öisin?

Amalian herättäminen

Amalia jouduttiin kerran herättämään

Toinen tutuu niin sikeästi

Toinen tutuu niin sikeästi

IMG_1202

Äiti räpsii kuvia ja salama tuntuu Amaliasta kirkkaalta

Äiti räpsii kuvia ja salama tuntuu Amaliasta kirkkaalta

Antaisit mun nukkua

Antaisit mun nukkua

Pusu

Pusu

Amalia herännyt juuri päiväunilta

Amalia herännyt juuri päiväunilta

Amalia haluaa aina päiväunien jälkeen olla sylissä

Amalia haluaa aina päiväunien jälkeen olla sylissä

IMG_1188

Tässä vielä kuvia ison tytön takista.

IMG_1194

IMG_1195

IMG_1197

Amalia nauraa Nuuskulle

Amalia nauraa Nuuskulle

Nyt täytyy mennä huilimaan, koska Eemi ja Iida tulevat huomenna hoitoon jo puoli seitsemän aamulla. Koko päivä kolmen tenavan kanssa, apuva.
Mukavaa illanjatkoa! <3

Avainsanat

Kommentit

Meillä vähän reilu 1v herää öisin, jos on kipeä, muuten nukkuu koko yön 🙂 Myös toi päiväunien jälkeinen sylissä oleminen on tuttua täälläkin, muuten tulee kauhea huuto… Ihana ja suloinen Amalia! <3

Kiitos <3 Kiva kun lapsesi nukkuu muuten yöt hyvin, varmasti suurin osa lapsista heräileekin kipeänä ollessaan 🙂 Musta se on ihanaa kun Amalia herätessään haluaa olla sylissä ihan rauhassa kun muuten tuntuu tuota vauhtia neidissä piisaavan 😉

Täällä sama ongelma! Tyttäreni on heräillyt aina yöllä, hän on nyt 1v 3kk. Sanotaanko että koko elämänsä aikana hän on nukkunut noin 10yötä heräämättä. En enää tiiä mitä teen hänen kanssaan. Olen hänen kanssa yksin ja tuntuu että välillä yöllä ei vaan jaksa olla silittelemässä noin puolta tuntia kerrallaan. Lopetin yösyötön noin 10kk ikäisenä ja ajattelin että ”unikoulu” kestäis max swn kaksi viikkoa,mutta ei . Edelleen herätään hyvinä öinä 2kertaa ja huonoina 8kertaa . Alkaa tulemaan jo epätoivo :, kun aloitan opiskelut ja tyttö menee hoitoon.Nyt tämä vielä menettelee kun saan nukkua huonojen öiden jälkeen päikkärit tytön kanssa. Toivottavasti tämä tästä , tai sitten sorrun ja aloitan nukkumaan vierekkäin tytön kaa joka yö .
Ainiiin, paljon onnea naimisiinmenon johdosta!! 🙂

Kiitos <3 Meillä sama, että kokonaisia nukuttuja öitä on myös vähän, kerrat ovat ehkä jopa yhdellä kädellä laskettavissa 🙁
Ota herranjumala viereen tyttösi nukkumaan, mä niin kyllästyin tuohon silittelyyn öisin enkä enää vaan jaksanut sitä. Meillä helpotti ainakin väliinotto vaikka parashan se kai olisi, että lapsi nukkuisi omassa sängyssä, mutta minkäs teet..

Ymmärrän että sinulle alkaa tulla epätoivoinen olo, koska olet yksin ja aloittamassa opiskelut, et varmasti tule jaksamaan jos tilanne ei muutu.
Paljon tsemppiä ja tosi kiva kun kommentoit! <3 🙂

moi! just juttelin työkaverin kanssa, jolla 3-vuotias tytär joka herää joka yö vähintään 2x. tyttö huutaa äitiä ja isää tai haluaa vettä tai viereen, ja hänet pitää sieltä aina hakea. eli et tosiaan ole ainoa, jotkut heräilevät tosi pitkäänkin 🙂

Moi Siiri! Kiva kun kirjoitit, on kiva kuulla kun joku sanoo, että joku muukin taapero heräilee öisin. Tälläisestä kaipaisin juttuja erilaisiin vauvalehtiin. Monien ihmisten lapset tuntuvat aina nukkuvan niin hyvin ja lehdissä aina annetaan vinkkejä vain vauvojen uniongelmiin muttei koskaan taaperoiden 🙂

Onnea tuoreelle avioparille<3!

Kiitos kovasti Lellu <3

Osallistu vielä tälläseen haasteeseen joka on nimeltään a beautiful body.

http://mamigogo.bellablogit.fi/2013/07/29/a-beautiful-body-haaste/

Linkissä lisätietoa. Ja olet varmaan törmännyt monen muunkin blogin kirjoittajan tekevän tämän haasteeseen!!

Täytyy pohtia tätä haastetta vähän ajatuksen kanssa eikä ryhtyä suoraan tuumasta toimeen 😉

Osallistu ehdottomasti kilpailuun, täältä saat äänen! Niin kaunis morsian olet 🙂

Kiitos, kiitos <3

Onnea vielä hurjasti!
Meillä 1v tyttö on alkanut heräilemään öisin, mutta syytän siitä hampaita, koska hän nukkui 12h yöunet 6kk eteenpäin, kunnes alkoi taas pari kk sitten heräilemään. Joskus nukkuu hyvin yöt, toisinaan ei. Onneksi on niitä parempiakin öitä, olis muuten jaksaminen aika kortilla.

Kiitos Tiia <3
Olet varmasti oikeassa, että tyttösi heräily johtuu hampaista jos on nukkunut noin ihanan hyvin ja vielä noin pienestä 🙂
Ne paremmat yöt siellä välissä auttaa aina kummasti jaksamaan, meillä ei onneksi enää valvota pidempiä aikoja öisin niinkuin joskus.

Onnea vielä tuoreelle upealle hääparille! Kävin jo Facebook-sivuilta hääkuvianne kurkkimassa, ja täytyy kyllä sanoa, että olet ehdottomasti kauneimpia morsiammia mitä olen eläissäni nähnyt! <3 Puku, hiukset, kukat ja kaikki; niin upean näköistä kyllä oli! Sinun kannattaisi Johanna ehdottomasti osallistua Iltalehden "Kesän upein morsian" -kilpailuun, joka on parhaillaan menossa 🙂 Oon varma, että menestyisit siinä! T: yksi lukijasi, joka äänestäisi sinua ainakin tsiljoona kertaa ;D

Kiitos Nipsu, kiitos! <3 Äitinikin vihjas tuosta kilpailusta ja nyt vielä sinä, ehkä taidan osallistua 😉

Johanna, ehdottomasti osallistut! 🙂 Mitä oon niitä kuvia kattonut, niin upeita ja erilaisia morsiammia siellä on; jokainen omalla tavallaan upea ja kaunis. Mutta edelleen omasta mielestäni sinä oot kyllä kaikkein upein ilmestys; osallistuitpa siihen kilpailuun tai et 🙂 Sun häätyyli kolahti muhun heti mm. siitä syystä, että oon suunnitellut että joskus tulevaisuudessa meidän häissä olisi paljon valkoista ja vaaleanpunaista. Ja juuri näitä värejähän siellä sinun hääkimpussa, hiuskukissa ym. vilahtelikin 😉

Kiitos ihanista sanoistasi Nipsu <3

Onnittelut rouva Nordmanille! Olen malttamattomana käynyt katsomassa koska tulee päivitys Häät ovella jälkeen. Nyt odotan vielä hääkuvia. Löysin blogisi hiljattain ja se on ollut niin mielenkiintoinen, että olen lukenut arkistosta kaikki juttusi.

Kiitos paljon <3 Hääpostauksen teen heti kun saan valokuvaajalta kuvat, itsekin jo malttamattomana odottelen 😉 Kiva kun löysit blogin, oli sulla vähän lukemista 😉

Oli siinä lukemista mutta olet onnistunut kirjoittamaan niin mielenkiintoisesti, ja mulla on 4 viikkoa kesälomaa. Siinä ajassa ehtii hyvin lukea, oikein ”ahmin” niitä juttuja.

Hahaa, kivaa kuulla! 🙂

Meidän neidillä 1v 4kk samanlainen takki, ihana =)

Niin on 🙂

Aivan ihana nukkukoti <3 Ja ihania kuvia <3

Kiitos <3 Nukkekodista tuli supersöpis 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.