Yleinen
8.12.2015

Refluksilääke

Refluksilääke

Huh kylläpäs on mennyt pitkä aika, kun olen viimeksi kirjoittanut. Nytkin pää lyö tyhjää enkä tiedä mitä kirjoittaisin..

Meille kuuluu hyvää, mutta vähän hitaalla tämä mamma käy, kun yöt ovat aina vaan rikkonaisia.

Milo on saanut nyt apua öiseen kipuitkuun refluksilääkkeestä ja nyt, kun kipu on hoidettu niin voimme alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan vieroitusta yöimetyksestä. Tämä tulee varmasti muuttamaan yöunemme levollisemmiksi tai kovasti luottavainen ainakin haluan olla.

Joko siellä odotellaan kovasti jo joulua? Me odotamme, vaikka tuntuukin vähän vaikealta saada joulufiilistä päälle, kun ei ole edelleenkään lunta.

Meillä on pian Milon syntymäpäivät ja tuntuu todella hurjalta, että pikkuinen täyttää 1-vuoden ensi viikon lauantaina! Milo kävelee jo paljon ja treenaa kävelyä koko ajan. Milolta löytyy äidin ja siskon temperamenttia ja vauva saa hepuleita päivän aikana useammankin kerran. Meitä tyttöjä naurattaa, kun Milo heittäytyy maahan makaamaan ja potkii vimmatusti pikku jaloillaan ja huutaa tietysti samaan aikaan naama punaisena. Johnny pyyhkii ”hikeään” näinä hetkinä ja miettii mihin meidän kanssa oikein joutuukaan.

Johnny oli tänään myöhään töissä ja Milon käytyä yöunille me tytöt teimme herkkujuomat, joita nautiskelimme sohvalla viltin alla viekukkain. Amalia rakastaa, kun saa äidin täyden huomion ja nämä hetket ovat meille molemmille todella tärkeitä.

Loppuun vielä kuvat lapsista. Amalia on kuvassa 2-vuotias ja Milon kuva on tältä päivältä <3 Maaliskuu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rentoa iltaa muruset <3

Avainsanat

Kommentit

Minkä niminen refluksilääke teillä on käytössä? Meillä kuopuksella nexium menossa jo yli 3 kk ajan. Lapsella ikää 1v7kk joten rakenteellisen vaivan olisi iän puolesta pitänyt jo asettua. Nexiumia kun vähennetään alkaa oireet uudelleen. Meillä yöitkujen lisäksi vaivaa syömättömyys silloin kun oireet hankalat.

Johanna

Voi teidän kuopusta 🙁 Meillä sama lääke käytössä ja on tuonut apua! Nyt Milosta otetaan allergiaveret, kun lääkäri epäili vilja-allergiaa.. Luulin jo, että allergiat ovat väistyneet 🙁 On tämä raskasta kyllä siis tämä lapsen valvominen ja kipuilu 🙁 Tsemppihali sinne! <3

Hyvä, että refluksilääkkeestä on ollut apua, tsemppiä öiden kanssa <3 Voi miten nopeasti aika meneekään, Milohan on jo iso poika kohta :') Täälläkin on vähän vaikeuksia löytää sitä joulufiilistä, kun ilma on mitä on ja lisäksi ihan hirveä työstressi puskee päälle. Mutta kyllä kai se tästä.. 🙂

Mukavaa joulun odotusta teille <3

Johanna

Kiitos Lillamy <3 Milo täyttää huomenna 1-vuoden!!! <3 🙂 Ilmat on kyllä kurjia ja me aateltiin, että sunnuntaina laitetaan joulukuusi ja koristellaan se heti niin saa jouluista fiilistä lisää! Koitahan rentoutua ja ottaa oikein lunkisti joulunaika miettimättä työjuttuja <3
Mukavaa joulun odotusta sinne myös <3

Ylempi kommentti on muuten mun kirjoittama, näköjään vahingossa lähtenyt nimettömänä 😀

Johanna

Ok <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.