Yleinen
7.1.2013

Rauha maassa

Rauha maassa

Tänään on ollut mukava päivä. Amalia on viihtynyt omissa leikeissään kiukuttelematta ja välillä olemme leikkineet yhdessä. Vahvempi kipulääke on ollut tehokasta. Pitkästä aikaa meillä on ollut rauhallinen päivä.

Piti mennä leikkimään limupulloilla kun kielsin Nuuskun papanat..

Tuima ilme

Mitäs täällä on..?

Saako tätä äiti ottaa..?

Tänään olisi ollut joululoman jälkeen ensimmäinen kerhopäivä. Jätimme kerhon välistä ettei Amalia tartuta ketään siellä. Soittelin Töölön Mehiläiseen huomisesta korvien putkituksesta. Vaikka Amalialla on jonkinlainen virusinfektio päällä, ei se ole hoitajan mukaan este huomiselle toimenpiteelle, koska Amalialla ei ole kuumetta, nuhaa eikä yskää.

Minua ei kummemmin huominen jännitä, koska Amalia on jo kerran elämänsä aikana ehditty nukuttaa. Kaikki menee varmasti yhtä hyvin kuin edellisellä kerralla. Tällä kertaa paikka on vaan eri, koska pään magneetikuvaus tehtiin Lastenklinikalla ja huomenna menemme siis Töölön Mehiläiseen. Toivon todella, että putket auttavat ja saamme elää rauhallisempaa elämää eikä Amalian tarvitse kärsiä enää korvien kivusta.

Tein hyvää ruokaa päivällä. Olin ostanut kaupasta kananohutleikkeitä, jotka oli pintamaustettu. Ensin paistoin niitä vähän pannulla, että ne saivat väriä. Sitten kanat vuokaan ja kunnon kermaa puoli litraa päälle ja sen verran vettä, että kermapurkin huuhtelin. Vähän vielä sekaan grillausmaustetta, pippuria ja yksi käsin murennetta lihaliemikuutio. Lopuksi vielä melkein kokonainen pussi herne, maissi, paprika pakestevihanneksia. Uunissa annoin ruuan olla noin 1,5 tuntia. Kanan kaveriksi paistoin valkosipulilohkoperunoita. Oli todella hyvää.

Käytin Amalian kylvyssä ennen Johnnyn tuloa kotiin. Amalia on kyllä niin vauhdikas lapsi. Siksi aikaa kun vesi valui kylpyammeeseen, laitoin Amalian maahan ja hän leikki saippuapullojen kanssa. Käänsin selkäni muutamaksi sekunniksi kun otin hänet kylpylelut kaapin päältä, niin johan neiti oli jo menossa pää edellä kylpyammeeseen. Ei ihan ehtinyt onneksi veteen asti kun sain hänet kiinni. Osaahan tuo meidän Amalia onneksi sukeltaa. Vauvauinnissa olemme harjoitelleet pudotusta veteen altaan reunalta.

Yritin laittaa Amalian yöunille jo puoli kahdeksalta. Hän nukahtakin, mutta kun aloin laittaa peittoja ja tyynyjä hänen ympärilleen niin hän heräsi ja alkoi pyörimään ja kikattamaan. Hetken makasin hänen vieressä mutta hän vain riehui. Pyysin Johnnyn yläkertaan ja mitä ihmettä tapahtuikaan Amalia ei alkanut itkemään täysillä vaan riehui ehkä vartin, jonka jälkeen Johnny tuli alakertaan hymy huulilla. Isi oli nukuttanut Amalian ensimmäistä kertaa yöunille!

Kommentit

kyllä, hehhe 😀

on noi lapsukaiset nopeita liikkeissään 😉 toivotaan että Ampsu ei kärsi enää putkituksen jälkeen tulehduksista! ja kiva ku Johnny sai nukkumaan Amalian, kyllä iti osaa 😀 -Jensku

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.