Yleinen
14.2.2013

Rakkaustarina

Rakkaustarina

Tapasimme Johnnyn kanssa noin 11 vuotta sitten hänen kaverinsa kotibileissä, jonne menin yhdessä kämppikseni kanssa. Rakkautemme ei suinkaan roihahtanut heti liekkiin vaan olimme noin vuoden verran todella hyviä kavereita. Kävimme lähes joka päivä kahvilla välillä kahdestaan ja välillä kämppikseni oli meidän kanssa.

Jossain vaiheessa huomasin, että aloin ihastumaan Johnnyyn. Usein kun istuimme kahvilla kämppikseni kanssa soitimme Johnnyn myös kahville kanssamme. Mielessäni on aina se näky kun näin Johnnyn tallustelevan isot kuulokkeet päässä ulkona meidän luoksemme kahvioon. Hänellä oli aina paljon ihanan tuoksuista parfyymia.

Johnny tuli ensimmäistä kertaa luokseni yöksi yhtien kaverinsa kotibileiden jälkeen, jonne hän oli pyytänyt minut kanssaan. Johnnyn äiti haki meidät ja kotipihallani Johnny ilmoitti äidilleen jäävänsä hänkin kyydistä tässä pois. Myöhemmin olen kuullut Johnnyn äidiltä, että hän oli itkenyt koko yön, koska oli arvannut jo silloin menettävänsä poikansa minulle. Ja niinhän siinä kävi. Yön aikana makoilimme sängyllä ja kuuntelimme cd-soittimella monta kertaa laulua nimeltään Iris, jonka laulaa Goo Goo Dolls. Johnny silitteli minua, mutta emme edes suudelleet. Yö säilyy aina muistoissani. 
 
Yhtenä iltana ollessani yksin kotona päätin laittaa Johnnylle tekstiviestin, johon kirjoitin olevani ihastunut häneen. Tuntui kestävän ikuisuus ennen kuin hän vastasi ja vastaus oli mielestäni tyly. Johnny kirjoitti, että yllättyi kovasti viestiäni, ei muuta. Minua alkoi samantien kaduttaa viestin laitto, koska pelkäsin ystävyytemme menevän pilalle. Laitoin viestin takaisin, jossa pyysin Johnnya unohtamaan mitä kirjoitin edellisessä viestissä jos hänellä ei ollut yhtään samanlaisia tunteita kuin minulla. Tällä kertaa Johnny vastasikin takaisin pian. Hän kirjoitti olleensa jo pidemmän aikaa ihastunut minuun. Näin alkoi meidän yhteinen elämä, joka toivottavasti jatkuu kuolemaan asti.

Meistä tuntui kummalliselta alkaa käymään treffeillä. Kerran istuimme kaupungilla yhden kerrostalon pihalla keinussa ja mietin koko ajan miten uskaltaisin suudella Johnnya. Toista kädestä pitäminenkin tuntui kummalliselta, koska olimme olleet niin pitkään ystäviä. Monet ystävät olivat aivan ihmeissään kun yhtä-äkkiä olimmekin pari.

Olimme heti erottamattomat alkaessamme seurustelemaan.

Tämä kuva on otettu jouluna vuonna nakki..

Johnnyn vanhempien pihalta

Meidän uudempi Volvo 🙂

Mies kokkaa ja emäntä neuvoo..

Johnnyn vanhempien keinussa

Kämppikseni oli alkanut seurustella jo ennen meitä ja hän oli muuttanut luotani poikaystävänsä luokse. Meidän molempien poikaystävät olivat ystäviä keskenään ja vietimmekin paljon aikaa myös neljästään.

Kun olimme Johnnyn kanssa seurustelleet lähes vuoden verran lähdimme mummoni, kummitätini ja setäni sekä heidän lastensa kanssa ulkomaille Puerto Ricoon. Minä ja Johnny saimme huoneeseemme myös mummoni, joka joutui nukkua olohuoneessa, jotta me rakastavaiset saimme nukkua makuuhuoneessa vierekkäin.

Aikamoisen puuteroitu nassu ja drinkki maistuu.. 🙂

Puerto Rico

Sitten tuli aika jolloin Johnnyn oli lähdettävä armeijaan. Veimme hänet armeijan portille hänen äitinsä kanssa ja sinne se mieheni marssi portin toiselle puolelle yhdeksäksi kuukaudeksi. Heti Johnnyn päästyä armeijasta hän muutti minun luokseni.

Alokas aikaa armeijassa

Laivaston matruusi

Jonkin ajan päästä halusimme ottaa koiran ja aloimme säästää koiran hankintaa varten rahaa. Laitoimme molemmat keittiön kaapissa olevaan purkkiin rahaa. Johnny laittoi aina vähän enemmän kuin minä, koska hän kävi kokopäiväisesti töissä ja minä opiskelin ja kävin vain koulun ohella töissä. Muistan aina kuinka kävin ottamassa pois omia laittamiani rahoja jos tarvitsin jotain. Lopulta taisi käydä niin että ostimme Nuuskun Johnnyn säästämillä rahoilla.

Nuusku syntyi 10.7.2005. Haimme hänet Vaasasta asti 6 viikon ikäisenä. Olimme molemmat onnemme kukkuloilla pienestä suloisesta koiranpennusta.

Meidän perhe

Olemme käyneet kaksi kertaa kahdestaan ulkomailla. Ensimmäisen kerran matkamme kohde oli Puerto De La Cruz ja toinen matkakohde oli Rhodos. Molemmat reissut olivat mahtavia kun sai viettää aikaa rakkaansa kanssa kahden.

Kun valmistuin sairaanhoitajaksi saimme lahjaksi kylpylään lahjakortin. Saimme viettää kokonaisen viikonlopun Turun Karibian kylpylässä. Se oli ihana irtiotto arjesta meille molemmille.

Elämämme ei ole aina ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Me olemme käyneet yhdessä monia vaikeuksia läpi, mutta olemme selvinneet niistä rakkautemme avulla emmekä ole lähes kymmenen seurusteluvuoden aikana eronneet kertaakaan.

Oli ihanaa saada Amalia yhdessä Johnnyn kanssa. Johnny on maailman paras isä Amalialle. Olen onnellinen meidän vahvasta suhteestamme, koska Amalian syntymän jälkeen elämä on välillä ollut raskasta.

Onnellinen äiti

Onnellinen isi

Perhe potretti

Kihloihin me menimme 22.9.2012. Ostimme sormukset yhdessä ja kotona Johnny polvistui ja pyysi minut vaimokseen Amalian katsellessa vieressä.

Kihlat

Meillä on yhteisiä kiinnostuksen kohteita jonkin verran vaikka olemmekin luonteiltamme täysin erilaisia. Tykkäämme molemmat katsella leffoja yhdessä, tosin nyt Amalian syntymän jälkeen se on vähän jäänyt.  Tapanamme on ollut käydä usein ravintoloissa syömässä ja leikimme välillä ravintolassa ollessamme, että olisimme ensi treffeillä. Kesäisin olemme pelanneet yhdessä sulkapalloa minun keksimilläni säännöillä ja Johnny antaa aina minun voittaa. Nautimme kovasti yhteisistä lenkeistä Nuuskun kanssa ja tietysti nykyään koko perheen kanssa. Johnny on aina ollut minua kohtaan kultainen ja tehnyt mitä vain hyväkseni mitä olen pyytänyt. Johnny sanookin usein nauraen: parempi tossun alla kuin taivas alla.

Lähes kymmenen vuoden suhteeseemme kuuluu iloja ja suruja. Johnny on ollut aina minulle se paras ystävä, joka osaa lohduttaa oikealla tavalla. Hän jaksaa kuunnella murheitani ja on tsempannut minua monta kertaa elämän aikana kun oma jaksaminen on ollut koetuksella. Tulevana kesänä me purjehdimme avioliiton satamaan ja saan elämäni miehen omakseni ihan oikeasti<3

<3 LOVE <3

Kommentit

Tuntuu että noista ajoista on jo ikuisuus,ootte raksuja molemmat ja tietty Nuusku mummin eka ”lapsenlapsi” ja tietty Ampsu <3

Kannatan videopostausta ! Kerro vaikka saman lail kun kirjottasit teidän päivästä 🙂

Ihana tarina 🙂 <3 Olisi kiva, jos sinä tekisit videopostauksen.

Kiitos:) Uskaltaisinko tehdä videopostauksen, laitan mietintämyssyyn;)

Kääk kyynel silmässä kun viimeistä lausetta luin <3 Ja kyllä te ootte ollu pentuja ku aloitte seurustelemaan 😀 T: Sisko kulta

Ihana postaus ♥ Teetkö vielä Nuuskusta oman postauksen, jos sellaista ei ole? Itse en ainakaan ole huomannut. 🙂

Voi apua, nää kuvat 🙂 ja volvo(t) huoh 😀 Ihania olette! Niin ja hyvää ystävänpäivää! Terv. kämppis

Hyvää ystävänpäivää sinullekin Terhi<3 Kuvat on aika hassuja ja Volvo, mä niin tykkäsin siitä vanhemmasta mut kyllä tuokin meni;)

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.