Yleinen
22.6.2015

Puolivuotias

Puolivuotias

Tämä valloittava pieni mies on jo puolivuotias! Sydän aivan pakahtuu onnesta, kun olemme saaneet elämäämme kaksi rakasta lasta <3

IMG_6682

Avainsanat

Kommentit

Voi onpa suloinen pieni mies! T: pari kuukautta vanhemman Milon äiti 🙂

johanna

Meidän Milot <3 <3

<3

johanna

<3

Olen jo pitkään miettinyt, että haluaisin kysäistä sinulta yhtä asiaa… Eli siis olen vajaa kaksikymppinen tyttö ja pahan lapsuuden epilepsian sairastanut nuori. Olen seuraillut tätä blogia vasta hetkisen. Vaikka blogisi on varmasti monelle erilaisten sairauksien kanssa kamppaileville perheille hyvä vertaistuki ja muutenkin kuvaa ihanasti teidan arkea niin olen miettinyt, että käykö sinulla koskaan mielessä miltä Amaliasta vanhempana tuntuu kun hänen diaknoosinsa ovat pitkin netin ihmeellistä maailmaa. Tulin vain ajatelleeksi asiaa, kun mietin omalle kohdalle. Olisi meinaan vähän kiukuttanut näin vanhempana, jos oma äitnii olisi jakanut monenlaisia sairaus kertomuksia ja kuvia ilman että itse siihen voisin vaikuttaa. En halua kuulostaa töykeältä, halusin vain kysäistä.

johanna

Hyvä kysymys ja ollaan me mietitty sitä yhdessä Johnnyn kanssa paljon varsinkin silloin, ennen kuin aloin blogia kirjoittamaan. Blogin tarkoitus oli alusta asti olla vertaistukena/saada sitä sekä saada ihmiset suhtautumaan positiivisesti erilaisuuteen. Olen tietoisesti alkanut muuttamaan blogin sisältöä Amalian vanhetessa enkä kerro kaikkia ”yksityiskohtia” samalla lailla kuin ennen. Amalia kasvaa koko ajan ja mitä vanhemmaksi hän tulee alamme olemaan hyvin tarkkoja siitä mitä kirjoitamme hänestä. Amalian sairaudesta haluamme olla kuitenkin avoimia ja uskomme Johnnyn kanssa sen olevan vain hyvä asia kaikin puolin. Aika näyttää miten Amalia suhtautuu asiaan, että me vanhemmat päätimme tarinan jakaa.

johanna

Vastaan sulle Mira illalla 🙂

Hän on suloinen <3 tykkään blogistasi, sitä tavallista ihana (välillä väsyttävää ) arkea. Ra(s)kasta, mutta kuvittelen että elät haavettasi toteen. Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

johanna

Kiitos <3 Suurin haaveeni on ollut aina saada lapsia ja oikeassa olet elän todella haavettani toteen <3
Ihanaa kesän sinne myös! <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.