Yleinen
12.7.2013

Pohdintaa häistä

Pohdintaa häistä

Nyt alkaa jännittämään, sillä aavistelen että rakkaat kaasoni ovat järjestämässä minulle polttareita huomiselle. Häihin on aikaa enää kaksi viikkoa ja yksi päivä, joten tänä tai seuraavana viikonloppuna polttarit tulisi viettää. Tämä on vain omaa spekulointiani ja voihan olla ettei mitään ole kehitelty. Siskoni ja ystäväni tuntien luulen kuitenkin saavani ikimuistoiset polttarit. Toivotaan, että ystäväni vähän toppuuttelisi siskoani jottei homma menisi ihan yli. Itse olen valmistautunut tuleviin polttareihin jo pitkän aikaa. Joka perjantai olen sheivaillut huolella karvoja, turhamainen kuin olen, mutta kukapa polttareita haluaisi viettää pusikot kainaloissa ja villahousut jalassa, en ainakaan minä.

Häitä varten alkaa olla pikkuhiljaa kaikki valmista. Näytin eilen siskolleni askerteluväkerryksiäni ja hän neuvoi minua kauniisti pyytämään kaasot mukaan seuraavaan askartelukertaan. Tajusin vinkin heti ja siskoni yritti olla kuitenkin kannustava ja sanoi, että ainakin huomaa, että omin pikku kätösin ovat tehdyt.

Eilen kävimme Kasvihuoneilmiössä, jossa myydään kaikenlaista uutta ja vanhaa tavaraa. Äitini oli meidän mukana ja hän hoiti matkalla onnistuneesti Amalian viihdyttämisen. Mummi osti Amalialle mustan pienen juhlakäsilaukun ja puisen toukan. Isille meinasi tulla vähän kalliimpi lasku, sillä Amalia sai reilu 300 euron kristallikruunusta tiukan otteen ja hyvä ettei neiti vetänyt sitä alas. Tämä kauppa ei ehkä sovellu pienille lapsille. Mummi halusi lopuksi kierrellä Amalian kanssa ja sanoinkin hänelle, että se joka Amalian kanssa kulkee maksaa myös laskun jos hän jotain rikkoo. Kotimatkalla kävimme jälleen ABC:llä syömässä. Amalia ei ollut ruokailu tuulella vaan hänellä oli vain kova kiire päästä leikkimään.

Ilta oli rauhallinen, sillä Johnny lähti kaverinsa kanssa kalaan. Amalian mentyä nukkumaan istuin takapihalla ja katselin häämatkakohteita. Kreikka olisi ihanteellinen matkakohde, sillä sinne on melko lyhyt lento. Äitini on lähdössä mukaamme, jotta saisimme viettää matkalla aikaa myös kahden Johnnyn kanssa. Amaliaa en jättäisi mistään hinnasta kotiin kenenkään hoiviin vaan alusta asti on ollut selvää, että Amalia lähtee reissuun mukaan. On se aikamoista kun Johnnysta on ihan okei, että anoppi kuorsaa sohvalla meidän häämatkallamme.

Toivoisimme matkakohteelta seuraavia asioita:

– melko lyhyt lento
– lämpö
– lapsiystävällinen kohde sekä hotelli
– sopiva hinta
– lentokentältä hotelliin melko lyhyt bussimatka
– matkanajankohta marras-tammikuu

Antakaahan vinkkejä mihin matkaisimme?

Tänä aamuna heräsimme jälleen vasta yhdeksältä. Aamupäivä hurahti hetkessä. Emme ehtineet tehdä juuri muuta kuin lenkin Nuuskun kanssa. Lenkin yhteydessä kävin kurkkaamassa Askon mainostamaa tarjouksessa olevaa valkoista säilytysrahia. Ajattelin rahin olevan minimaalinen, mutta se olikin tosi kivan kokoinen, joten se lähti mukaamme samantien. Rahi jää nyt aluksi olohuoneeseen, mutta sen paikka tulee olemaan myöhemmin Amalian omassa huoneessa. Rahissa säilytämme Amalian leluja, joita neiti näppärästi sinne itse laittoi pyynnöstäni.

Amalia halusi juhlakengät jalkaan heti herättyään

Amalia halusi juhlakengät jalkaan heti herättyään

IMG_0741

Äidin ja isin silmän välttäessä...

Äidin ja isin silmän välttäessä…

Ups..

Ups..

Emmä mitään tehnyt

Emmä mitään tehnyt

Hehee

Hehee

Nahkainen säilytysrahi, Asko

Nahkainen säilytysrahi, Asko

IMG_0791

Amalian rahi

Amalia täyttää rahia hienosti leluillaan

Nuuskun pöytä

Nuusku tarkkailee tilannetta

Amalian päiväuniaikaan minulla oli jälleen kampaaja. Nyt on taas hiuksia päässä vaikka muille jakaa.

IMG_0735

Amalia nukkui vielä kotiin tullessani ja hänen herättyään saimme syödä isin tekemää lihakastiketta. Kastike maistui Amalialle ja meille muillekin todella hyvin. Ruokailun jälkeen lähdimme siskoni perheen luokse viettämään loppupäivää. Miehet livistivät veneellä Kaljaasiin. Kaljaasi on lautta keskellä Lohjan järveä, johon on tehty terassi.

Trampoliinissa

Trampoliinissa

IMG_0752

IMG_0753

IMG_0755

IMG_0758

IMG_0759

IMG_0760

Iida

Iida

Iida meni piiloon

Iida meni piiloon

Kukkuu

Kukkuu

IMG_0768

Amalia katselee Iidaa jekut mielessä

Amalia katselee Iidaa jekut mielessä

Jos vähän ärsyttäis repimällä vilttiä

Jos vähän ärsyttäis repimällä vilttiä

IMG_0776

Hirmuinen jano yllätti, joten Eemin pullosta oli otettava hörpyt

Hirmuinen jano yllätti, joten Eemin pullosta oli otettava hörpyt

IMG_0785

Nuusku seurasi lasten touhuja lavalta

Nuusku seurasi lasten touhuja lavalta

IMG_0750

Nyt taidan kuitenkin tehdä vähän hääjuttuja, mutta älkää pelätkö en aio askarrella.
Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua muruset! <3

Avainsanat

Kommentit

Samaa mieltä edellisen kanssa että Kanariansaaret on tosi hyvä vaihtoehto tuolle teidän ajankohdasta eikä se lentokaan ole niin mahdottoman pitkä. Eikä se hinnaltaan ole mitenkään mahdottoman korkea. 🙂

Ok 🙂

Suosittelisin matkakohteeksi esim kanariansaaria, vaikka lentoaika onkin muutamaa tuntia pidempi. Välimeren alueella ei syyskuun jälkeen ole hirveästi sesonkia, ilmat ei enää ole kauhean lämpimät ja pakettimatkat on joko kalliimpia, tai sitten niitä ei edes ole! Itse käynyt kanarialla 10 kertaa ja vaikka se onkin turistirysä niin silti mukava paikka ja erittäin lapsiystävällinen! Lämmintäkin riittää vuoden ympäri! 🙂

Taidat olla oikeessa, oisko sulla suositella jotain tiettyä paikkaa Kanariansaarilta? 🙂

Oon ite käynyt vaan gran canarialla, ja sielläkin on monta mukavaa paikkaa, esim playa del ingles! 🙂

Mä oon myös ollut Inglesissa joskus pikku tyttönä, muistan vaan ihanat hiekkadyynit.

Lueskelin tässä muutaman postauksen ja katselin ihania kuvia Amaliasta.
Kyllä on ilmeikäs neiti, -ja kuvatekstit osuvia.
Niin suloisia ovat Miiankin lapset.
Mukavaa viikonloppua, -saas nähdä pääsetkö tänään viettämään poilttareitasi! 😉

Kiitoksia Tuula, myös monet muut sanovat Amaliaa ilmeikkääksi lapseksi 🙂
Miian lapsukaiset ovat ihania <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.