Yleinen
2.1.2016

Pinkit hiukset

Pinkit hiukset

Olen unelmoinut pitkään vaaleanpunaisista hattarahiuksista ja kerran kokeilin sellaisia punajuuren liemellä värjätäkin, mutta tuloksetta. Väri ei jostain syystä tarttunut lainkaan.

Tämä look on toteutettu Color Mask Paint Hot Pink -sävytteellä ja tulos on todella bueno! Tykkään uusista hiuksista kovasti ja ne tuntuvat värjäyksen jälkeen ihanan pehmeiltä. Johnny toimi kampaajana ja pisteet siitä miehelle.

Ripsihuollonkin olin varannut sopivasti juuri uudenvuoden kynnyksellä ja vuodenvaihteen kunniaksi ripsiä koristaa söpöt vaaleanpunaiset timantit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä tykkäätte uusista hiuksistani? Löytyykö joukosta muita shokkivärien käyttäjiä?

Ps. Philips Avent uGrow -videoitkuhälyttimen voittaja Netta kommentilla: Oi mukana ollaan 😊 ON HUKASSA!!! Laittaisitko Netta sähköpostiosoitetta tulemaan, niin olen sinuun yhteydessä ja saadaan itkuhälytin postiin!

Avainsanat

Kommentit

Voi kun oot kaunis! 🙂

Johanna

Voi kiitos <3

Sopii sulle todella hyvin, menisit 10 vuotta nuoremmasta!

Johanna

Hahhaaa kiitosta vaan <3 😉

siis näytti helkatin hyvälle. paremalle ku toi sun oikeella oleva blondiino kuva. olet löytänyt kasvoillesi sopivan värin hiuksiin. elä vaiha se on siinä 🙂

Johanna

Kiitos paljon naali <3 🙂

Sopii tosi hyvin sulle 🙂 mun lemppari on purple. Itellä oli shokki värinä purplea päässä ja tykkäsin kovasti. Edelleen liilaa päässä ja tarvii kyllä jossain vaiheessa blondaa ja laittaa uudelleen kunnon liila 🙂

Johanna

Kiitti Saara <3 Liila on varmaan kans tosi kiva 🙂

Näytät tosi kauniilta.Sekä ripset että tukka pukevat sinua. Suloisten lasten kaunis äiti😃 Ja todella Johnnylle pisteet värjäyksestä,ilmiselvä kyky 😊

Johanna

Awww, kiitos Eija <3

Oih Johanna. Upeat hiukset. Todella kauniit. Sopii sinulle tosi hyvin. Pisteet Johnnylle värjäyksestä. Kaunis olet.

Johanna

Voi kiitos Maria <3

Voi että on nätti! Itse siinä pahimpina teinivuosina suosin shokkivärejä, mutta nyt oon todennut kyllä ruskean turvallisimmaksi vaihtoehdoksi 😀 Noi pastellivärit on tosi ihania, mutta ei mun mielestä sovi niin tummahipiäiselle kun itse olen.

Johanna

Kiitos taru <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.