Yleinen
3.9.2014

Keneltä se pikkuveli näyttääkään?

Keneltä se pikkuveli näyttääkään?

Kävimme Johnnyn kanssa eilen 4D-ultraäänitutkimuksessa Felicitas-klinikalla Helsingissä. Raskausviikkoja oli kasassa ultrapäivänä 25+3. Lääkäri oli meille tuttu, sillä hän ultrasi jo esikoistamme suunnilleen samoilla viikoilla. Lapsissa on selvää yhdennäköisyyttä, ainakin nenät ovat tasan samanlaiset.

Lääkäri totesi moneen kertaan vauvan olevan hyvin vilkas. Pikkuinen oli ultrauksen alkaessa pää alaspäin, mutta jo sekuntien päästä hän olikin kääntynyt ja köllötteli masussa poikittain. Tästä ei mennyt aikaakaan kun vauva tempoi notkeasti molemmat jalkansa kasvojensa eteen ja tämä näytti melkoisen hassulta. Muistan lääkärin maininneen myös Amaliaa ultratessa siskonkin olleen hyvin liikkuvaista sorttia, mutta pikkuveli taisi panna vielä enemmän hulinaksi.

Vauvan mitat vastasivat tasan raskausviikkoa 25+3. Vauvan arvioitu paino oli eilen 804 grammaa ja lääkäri arvioi pikkuveljen painavan syntyessään suunnilleen saman verran kuin siskonsakin. Amalia painoi syntyessään 3600 grammaa.

Kaikki elimet näyttivät normaaleilta eikä lääkäri havainnut vauvassa mitään poikkeavaa. Niin ja selkeä poika hän on, se on lääkärin mukaan betoniin kirjoitettu ja näimmehän me itsekin mitä sieltä jalkovälistä roikkui.

Amalia odottaa jo hurjan kovasti pikkuveljen saapumista maailmaan kuten tietysti me kaikki. Hyvää kannattaa odottaa ja sen jo tiedämme, että meille on tulossa maailman paras joulu <3

Pikkuveli <3

Pikkuveli <3

Isosisko 4D-ultrassa <3

Isosisko 4D-ultrassa <3

Mukavaa illanjatkoa lukijat!

Avainsanat

Kommentit

Paljon Amalialla oli viikkoja tuossa hänen kuvassaan?:)

johanna

Viikkoja oli Amaliaa odottaessa 27+1 ultran aikaan ja pikkuveljeä ultratessa viikkoja oli se 25+3 🙂

On pikkuveli kyllä kovasti saman näköinen kuin isosiskonsa!

johanna

No kyllä! <3

Ihania! 🙂

johanna

Kiitos <3 <3

Ihan ovat samannäköisiä ultrissa molemmat 🙂 ihanaa <3

johanna

Mustakin heissä on paljon samaa <3

Ovatpa saman näköisiä…

johanna

No niin mustakin <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.