Yleinen
10.2.2017

Pieni jalkapalloilija

Pieni jalkapalloilija

Heippa lukijat! Tämä videopostaus piti julkaista jo eilen illalla, mutta nukahdin Miloa nukuttaessa itsekin. Ai että olen odottanut viikonloppua, sillä viime viikonloppu hurahti ilman isiä. Nyt saamme viettää kivat ja rauhalliset vapaat koko perheen kesken, ihanaa.

Mutta nyt pidemmittä puheitta videoon!

Milo rakastaa pallopelejä ja on sählyssä jo melkoisen haka. Tällä videolla kuitenkin jalkapalloilua, joka on myös lähellä pojan sydäntä!

Mistä harrastuksista Teidän lukijoiden mukulat tykkäävät?

Avainsanat

Kommentit

No. 4vee tyttö soittaa viulua, mutta ei tykkää harjoittelusta, vain esiintymisistä. Haluaisi balettiin.

Miloa 1 kk vanhempi poikaa tykkää pallonheitosta, jotain koripalloryhmää varmaan pitäisi hälle kehitellä 🙂 ja tämä poika pitää kyllä tulevaisuudessa viedä soittotunnille, syntynyt rytmi veressä, kaikki musiikin tuottaminen hälle mieluista.

Johanna

Vautsi tuo 4 veen viulunsoitto, huikeaa, että nuin pieni soittaa <3 Hihiii ainahan ne esiintymiset ja esim. jalkapallossa pelit/turnaukset on parhaita 🙂 Kiva kuulla, että myös pikkuveli on musikaalinen 🙂 Kiitos, kun kommentoit <3

Ihana Milo! Meidän molemmat pojat (5 ja 7v.) harrastavat telinevoimistelua, ha vanhempi poika käy lisäksi shakkikerho ssa ja koodauskerhossa jotka järjestetään hänen koulullaan.
Ihanaa viikonloppua teille!

Johanna

Kiitos <3 Mukavia harrastuksia siellä pojilla 🙂 Kiitos, kun kommentoit <3

Täällä myös kaksikin jalkapalloilijaa. 4-vuotias sitä harrastaa ja 1v8kk on aina mukana treeneissä. Äidillä hiki hatussa, kun pienempi ois niin kovasti aina menossa myös kentälle ja jalkoihinhan hän siellä jää. Ei oo löytynyt vielä 2015 syntyneille omaa ryhmää 😂
Kovasti molemmat nauttivat myös laululeikeistä ja äiti saa ihailla harva se päivä kahden pojan bändiä ❤

Johanna

Oih ihana bändi <3 Hihii ihania jalkapalloilijoita siellä 🙂 Kiitos, kun kommentoit! <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.