Yleinen
23.3.2013

Parisuhde

Parisuhde

Parisuhde postausta oli toivottu, joten nyt saatte lukea Amalian sijaan vähän enemmän minusta ja Johnnysta.

Olemme seurustelleet muutaman viikon päästä kymmenen vuotta. Se on pitkä aika olla toisen kanssa ja siihen mahtuu mukaan paljon ihania muistoja. Tällä hetkellä parisuhteemme voi erittäin hyvin. Meillä on edelleen lähes kymmenen vuoden jälkeenkin hauskaa yhdessä ja jaksamme nauraa toistemme jutuille.
Iltaisin viettäessämme aikaa toistemme kanssa kiusoittelemme ja pelleilemme paljon. Leikkitappeluun emme nykyisin enää ryhdy, koska siitä tulee liikaa melua. Myöskään kutittaa Johnny ei enää voi jottei Amalia heräisi.

Pieniä hellyyden osoituksia olisi aina mukava kuulla enemmän toisen suusta. Johnny näyttää hellyyttään enemmän tekemällä kuin sanomalla. Usein hän mielummin pussaa kuin puhuu. Joka päivä kerromme kuitenkin rakastavamme toisiamme moneen kertaan.

Amalia on muuttanut paljon suhdettamme siinä suhteessa ettei ole aikaa ja jaksamista huomioida toista enää yhtä paljon kuin ennen. Arjen keskellä yritämme ottaa toisiamme huomioon niin paljon kuin jaksamme. Vaihdamme joka päivä kuulumiset ja olemme kumpikin oikeasti kiinnostuneita toistemme päivän tapahtumista. 

Johnnylla on harvoin huono päivä. Hän on positiivinen ja stressitön kaveri, jota ei huolet tunnu painavan juuri koskaan. Minullakaan ei yleensä koskaan ole huonoa päivää vaan voin olla joinain päivinä monta kertaa huonolla tuulella hetken aikaa. Olen horoskoopiltani Jousimies ja aika ailahtelevainen luonne. Voin hetkessä räjähtää ja leppyä nopeasti. Minua ei juurikaan tarvitse lepytellä vaan lepyn itsestään kun olen saanut päästellä höyryjä ulos. Kun olen surullinen ja itken niin Johnny osaa helpottaa oloani halaamalla ja puhumalla mukavia. Näiden hetkien jälkeen murheeni ei tunnukaan enää ollenkaan niin isoilta.

Parasta yhteistä tekemistä on ehdottomasti päästä kahdestaan ravintolaan syömään. Yhteistä aikaa meillä ei kai monen mielestä ole paljon, mutta kuitenkin meille riittävästi. Kahdenkeskiset hetket ovat paljon ihanampia kun niitä on harvemmin. Joitain kertoja kun olemme lähteneet kahden syömään ja vieneet Amalian siskoni luokse hoitoon niin on ihana nähdä toisen kasvoilla samanlainen virne kuin itselläänkin istuessamme kahdestaan autossa.

Meidän suhteessa on ollut jossain vaiheessa huonoja hetkiä ja olemme miettineet eroakin, mutta tiedämme kuuluvamme toisillemme. Isäni kuoleman jälkeen voin sanoa Johnnyn pelastaneen minut kuolemalta ja siitä olen hänelle ikuisesti kiitollinen.

Kunnioitan Johnnyssa monia asioita. Hän on erittäin hyväsydäminen eikä tekisi koskaan kenellekään pahaa. Tiedän Johnnyn pitävän perheestään aina huolta ja voin luottaa siihen sataprosenttisesti. Johnnyn mielestä olen hyvä äiti ja hän kunnioittaa sitä, että jaksan Amalian kanssa päivästä päivään niin hyvin.

Naimisiin menemme kesällä ja tulevat häät eivät jännitä vielä, mutta olen kova ihminen jännittämään, joten miljoonia perhosia ilmestyy varmasti vatsaani viimeistään hääpäivänä.<3

Kommentit

Tosi ihana tarina 🙂 Söpö pari te olette 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.