Yleinen
13.4.2015

Pampers-vaippojen testaus

Pampers-vaippojen testaus

Me pääsimme Milon kanssa mukaan testaamaan Pampersin vaippoja yhdessä muiden testiryhmäläisten kanssa. Pampers vaippamerkki on meille jo ennestään tuttu, sillä Milolla on ollut syntymästään asti Pampersit käytössä. Nyt välissä olemme käyttäneet myös toista vaippamerkkiä, sillä Milon pikkuserkulta jäi vaippoja pieneksi.

Milo sai testiin Pampers Baby Dry vaippoja. Vaipat ovat kokoa 3 ja ovat tarkoitettu 4-9 kiloisille vauvoille.

IMG_5370 Milo ja testiin saadut vaipat

IMG_5373

IMG_5375

Milo täyttää pian 4 kuukautta ja hänellä on herkkä iho allergioiden sekä atooppisen ihon vuoksi. Vaipan tuleekin olla ihoystävällinen ja tuntua ihoa vasten pehmeältä. Toivotaan, että tämänkin koon vaipat sopivat yhtä hyvin kuin aikaisemmatkin.

IMG_5348

Vaipalta odottaa tietysti sitä, että se pitää. Meillä suurin haaste on allergioista aiheutuneet löysät kakat, joiden toivoisi pysyvän vaipassa, mutta tämä lienee mahdottomuus silloin, kun vatsa ei siedä jotain ädin nauttimaa ruoka-ainetta.

IMG_5345

Milo saa testailla vaippoja nyt 5 viikon ajan ja kirjoittelen sitten testiajan jälkeen arviointia ja kokemuksia testatuista vaipoista.

IMG_5369 Ihan jees vaipura! 🙂

IMG_5350

Mitä vaippamerkkiä Te lukijat suositte?

Postaus toteutettu yhteistyössä Pampersin kanssa!

Avainsanat

Kommentit

johanna

Mahtavaa, että näin moni vastasi, kiitos kaikille! 🙂

Ehdottomasti Muumit! Suomalaisia eivätkä falskaa 🙂

meillä Muumit, Pirkka-vaipat ja X-tra-vaipat käytössä. Kaikki nuo vaipat tulevat Delipapin samasta vaippakoneesta hieman eri resepteillä. Liberosta tuli pojalle kova ihottuma jalan kuminauhasta johtuen.

Meillä on Pamperssit käytössä, ne on ainoita vaippoja jotka istuu ja pitää pissat ja kakat sisällä, eikä kertaakaan ole ollut vaippa ihottumaa tai muuta, eikä haise 🙂 muumeista tuli mahallaan pissat läpi ja liberot ei vaan istuneet, vaikka haluaisin kannattaa suomalaisia muumeja.

Milo on aivan valloittava hymypoika! <3 Me ei voitu myöskään pojalla käyttää pampersia atopian vuoksi. Libero taas ei pitänyt. Poikamme pissi ja kakki todella paljon vauva iässä. Päädyimme kaiken kokeilkeina lidlin vaippoihin. Tosin ne ovat käsittääkseni uudistuneet nyt ja en tiedä onko uudistus parempaan vai huonompaan suuntaan. Olisin halunnut silloin pojallani pampersia käyttää kivan ulkonäön takia, mutta lotionit saivat punaposket loistamaan. 🙁

johanna

Voi kiitos, kova hän on tosiaan hymyilemään <3

Meillä kaikki kolme lasta käyttäneet liberoita. Ei mitään ihottumia. Vanhat muumit vuosivat ja pampersit olivat kovia ja kauheat ihottumat tuli kaikille muutamassa päivässä. Loput pampersit sain tuhottua, kun käytin sitten yhden per päivä liberoiden rinnalla.

Meillä on kaikilla kolmella käytetty liberoja. Pambersit haisee ihan hirveälle ja mua oksettaa rehellisesti sanottuna niiden haju. En myöskään tykkää siitä että niissä on voiteita ym. Ja jo yhden pikku pissan jälkeen vaippa tuntuu täydeltä ja pissan haju puskee läpi. Myös ohivuotoja on pambers aiheuttanut enemmän. Tykkään myös että liberoilla on joutsenmerkki

Muumit. (Joskus tulee ostettua liberoa, jos kaupassa ei ole muumeja tarjolla.) Plussaa: Kotimaisuus, tuoksuttomuus, huokea hinta, kiva uudistunut malli.

Meillä käytetään liberoita. Pampersia ei ole voitu käyttää koska teki aivan järkyttävän ihottuman lapselle. Iho meni siis aivan punaisille paukamille ja jopa rikki joistain kohdista. Ihottuma parani heti kun vaihdettiin takaisin liberoon.

Muumivaipat on meillä käytössä! Niissä on pysyny kakatki sisäpuolella. 🙂 ja on ainoa suomalainen vaippamerkki!

Liberoita käytettiin ennen ja tyytyväisiä ollaan oltu. Nyt ollaan siirrytty Muumivaippoihin kotimaisuuden vuoksi 🙂 ei niistäkään valittamista.

Kestovaippoja.
Kertakäyttöisistä Lidlin omia.

Liberot on meidän kokemuksen mukaan parhaita. Muumeja ei olla kokeiltu. Asuessamme ulkomailla liberoja ei ollut saatavalla. Käytimme pamperseja, juurikin baby dryta jne. En tiedä ovatko Suomessa yhtä voimakkaasti hajustettuja mitä siellä, mutta ne tuoksuivat hyvin voimakkaasti esim Mintulle. Suomessa en ole kyllä kokeillut lapsella nuita pamperseja

Moi,me ollaan aina käytetty muumi tai libero vaippoja ku meidän atoopikoille ei sovi pampers-vaipat.

Meillä on molemmilla pojilla (2v ja 2kk) libero käytössä 🙂 isommalla tykkäsin käyttää pampersin housuvaippoja mutta pikkusen koossa niissä oli kummallinen reikäinen sisäosa, josta en tykännyt joten liberoon palattiin 🙂

Me käytimme aluksi Liberoita, mutta tuntuivat kovilta ja ”täyteaine” saattoi olla paakkuina vaipan sisällä. Pelkäsin sitten paakkujen painavan alaselässä pikkuista vastasyntynyttä. Vaihdoimme pehmeämpään Pamperssiin ja olen ollut tyytyväinen, aluksi kemikaalinen haju hieman häiristi. Mutta mitään ihooireita ei meidän herkkäihoiselle ole tullut. Muumeja kokeiltiin, mutta jäivät ainakin meidän neidille liian matalalle ja kakat nousi heti selkää vaikka kokeilimme kahta eri kokoa.

Muumivaippoja ehdottomasti!! Ennen käytettiin liberoja mutta niissä niinkuin pamperseissa inhottava kemikaalin haju.Muumivaipat turvallisia ja ihanan pehmeitä.

Meillä käytetään muumeja! Uudistuksen jälkeen ihanan pehmeita, mukavia ja ainoita vaippoja mitkä pitää 4kk pojan kakat vaipassa eikä niskakakkoja oo tarvinnu kertaakaa siivota liberosta siirtymisen jälkeen 🙂 ja ovat suomalaisia! Suosittelen 🙂

Suosittelen muumi-vaippoja lämpimästi. Ei sisällä kemikaaleja mitä taas pampersit. Vielä 2-vuotta sitten muumit oli kovia vaippoja mutta nyt ovat silkin pehmeitä, pitäviä ja taatusti turvallisia

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.