Yleinen
8.5.2014

Muotikuvaus

Muotikuvaus

Muistatte varmaan kun kirjoitin hetki sitten meidän tyttöjen vierailusta Kaksplussalla. Saimme mahdollisuuden osallistua muotikuvauksiin, joihin pääsivät mukaan minun ja Amalian lisäksi myös Demi ja Emilia lastensa kanssa.

Muotikuvia pääsette katselemaan uusimmasta Kaksplussasta. Teillä lukijoilla on nyt mahdollisuus tilata lehti erikoishintaan ja saada kaupan päälle tilaajalahjat. Kaksplussan tilaukseen pääset painamalla tästä.

Tältä näyttää lehden kansi ja voi miten hyviä ja koskettavia juttuja lehti taas sisältääkään. Nyt nappaan oman lehteni ja jään odottamaan miestäni kotiin palaavaksi Saksan matkaltaan.
Oikein hyviä lukuhetkiä muillekin!

093KP0514_irtonumerokansi

Avainsanat

Kommentit

Olen jo pitkään seurannut blogiasi, harvemmin vaan kommentoin kun itsellä ei ole kokemusta tai kertomista pikkulapsiajasta (paitsi töiden osalta). Todella mukava blogi. 🙂

Sulla on tosi ihana tapa kertoa teidän touhuista, ja aivan mahtava asenne äitiyteen ja myös teidän erityiseen tilanteeseen suloisen Amalian kanssa. 🙂 Tykkään!

Täytyy ehkä käydä tuo kyseinen lehti ostamassa, seurailen myös Demin ja Emilian blogeja. Itsellä ei oikeastaan edes ole lapsihaaveita (miehen puolelta kaksi jo isoa lasta), mutta on jotensakin kiinnostavaa lueskella muiden lapsiarjesta.

johanna

Mahtavaa kuulla, että sua kiinnostaa meidän blogit 🙂
Ja kiva kun kommentoit, kiitos sanoistasi <3
Käy ihmeessä hakemassa lehti 😉

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.