Yleinen
6.8.2017

Mökkielämää

Mökkielämää

Me vietettiin pari mökkeilypäivää Johnnyn lomalla ja kyllä mökillä mieli vaan lepää. Mä en ole koskaan ollut niinkään mökki-ihminen, mutta Johnny ja lapset ovat. Nämä kolme paahtavat usein ilman kenkiä maastossa kuin maastossa, kun mä taas kuljen kotipihallakin monesti saappaat jalassa ja kiljun hysteerisenä joka kerta, kun näen sisiliskoja meidän pihakivetyksellä.

Me mentiin mökille veneellä ja Milo pääsi toista kertaa isin veneeseen. Johnny ei käytä liivejä kalassa ollessa, vaikka liivit tottakai veneestä löytyvät, mutta mä hämmennyin aivan, kun huomasin tästä kuvasta ettei mullakaan ole pelastusliiviä päällä. Yleensä mä olen jo laiturilla liivi kireällä, mutta nyt matkasin vahingossa ilman.

mökillä

mökillä

Päivä oli oikein lämmin ja lapset uivat paljon. Miehet kävivät kalassa laudan kanssa ja siskon mies meni hienosti laudalla veneen perässä. Keiteltiin siskon kanssa vähän vaniliakaffetta ja höpöteltiin paljon. Amalia ja Iida olivat lähes koko ajan vedessä, ja Milo ja Eemi kalastivat ja saivat kalaakin.

mökkielämää

mökkielämää

mökkielämää

Grillasimme yhdessä hyvät syötävät ja aika kului hujauksessa. Siskon perhe jäi mökille yöksi, mutta me lähdimme tilanpuutteen vuoksi kotiin. Seuraavan kerran voimme jäädä yöksi, sillä äitini löysi varastostaan teltan ja osa porukasta voi sitten yöpyä teltassa mökin pihalla. Mikä onkaan mukavampaa, kun lasten nukkuessa jatkaa iltaa aikuisten kesken pelaillen korttia ja höpötellen.

mökillä

mökillä

Tosi rentouttava ja ihana mökkipäivä ja vielä laatuseurassa.

mökillä

mökillä

Leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa murut <3

Avainsanat

Kommentit

Mökillä on ihanaa, ei ihme että tekin viihdytte! 🙂 Vaikka et mökki-ihminen olekaan, voin kuvitella sut saappaat jalassa kiljumassa, kun jostain juoksee esiin sisilisko :’D Ja tulispa muuten vielä lämpimiä kesäpäiviä! Miten tää kesä taas tuntui menevän näin nopeasti, että syksy on jo ihan lähellä? 😀

Johanna

Hahhhaaa 😉 Joo tää kesä kyllä hurahti, nyt tuntee jo syksyisen viiman!

Ihana tuo merenneidon pyrstö ❤😻❤

Johanna

No on joo tosi suloinen <3

Onpa ollutkin ihana kesäpäivä veden äärellä! Amalia on jo iso tyttö, korvakorutkin.
Suloinen kuva tuo tolpan halailu.
Iloista loppukesää!
Anja

Johanna

Kiitos Anja <3 <3 Iloista loppukesää sinne myös <3

Voisitko tehä postauksen Milon huoneesta ja lasten ja sinun syys pukeutumisestasi?Ja viikon ruokailustanne?

Johanna

Yritän kuvailla Milon huoneen ihan pian 🙂

Ihana kuulla taas teidän kuulumisia 😊
Sun lapset on niin suloisia ❤️
Milolla muutamassa kuvassa kauhistuneet ilmeet.
Oliko Milollla jokin hätä? 😊
Olisi myös kiva nähdä teitä,kun asutaan aika lähellä .

Johanna

Se jännitti kovasti venematkaa ja Milo inhoaa kylmää vettä. Kiitos kauniista sanoistasi ja mehän voitais hyvin joskus sopia treffit <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.