Yleinen
13.11.2016

Mieletön tyyli laskea liukurilla!

Mieletön tyyli laskea liukurilla!

Suurenmoiset kiitokset kommenteista, joita on jätetty edelliseen postaukseen Uupunut kotiäitiyteen. Tämä oli raadollisen rehellinen postaus ja sen kirjoittaminen helpotti minua, mutta ihan varmasti montaa muutakin vanhempaa. Äitiys ei ole aina ruusuilla tanssimista ja asioista on hyvä puhua avoimesti. Minä jatkan edelleen lasteni kanssa kotona, mutta vuoden alusta anoppi hoitaa heitä kerran viikossa, jotta saan tehdä töitä blogin parissa. Tietysti hoitoapua on muutenkin saatavilla ja tärkeintä onkin voida itse hyvin, koska siitä hyötyy koko perhe.

Lapset pulkkailee

Videolla meidän isänpäivän mäenlaskut. Milolla on ihan mielettömän hupsu tyyli laskea liukurilla, katsokaa ihmeessä, lupaan, että naurattaa!
Ihanaa isänpäivän jatkoa murut!

Avainsanat

Kommentit

Heh, täällä tänään 6kk täyttävä pikkutyyppi nauroi tälle videolle tuolta lattialta omista touhuistaan, kylläkin varmaankin enimmäkseen sun äänellesi (luuli varmaan että hänelle puhuttiin :)), tosin kyllä sieltä yritettiin videotakin vilkuilla ja ihan kuin olisi teidän lapsille hymyillyt, on kyllä tottunut näkemään isovanhempia skypessä niin on tuo mahdollista 😀 (vaikka muuten ei saakaan ruutuja katsoa)

Johanna

Hihiii voi mikä ihanuus <3 🙂

Ihana video ja ihanat lapset <3 Ja iskäkin aika ihana ;D

Johanna

Hihiii kiitos ihana bansku <3 😉

Ihana Milo 🙂

Johanna

Se on tosi sulonen ja hassu <3 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.