Yleinen
8.8.2013

MEIDÄN HÄÄT 27.7.2013

MEIDÄN HÄÄT 27.7.2013

Vihdoin, en voi muuta sanoa. Kiitos kärsivällisyydestänne. Nyt on aika viimein nauttia meidän häistämme.

Lauantaina 27.7.2013 sanoimme Johnnyn kanssa toisillemme tahdon Lohjan Pyhän Laurin kirkossa. Kerron Teille lukijoille sanoin ja kuvin kolmessa eri postauksessa mitä kaikkea tuo ikimuistoinen päivämme pitikään sisällä.

Hääpäivä aamuna heräsin jo seitsemältä, kello olisi soinut vasta vähän myöhemmin. Taisi tulevaa morsianta vähän jännittää kun uni ei kauempaa maittanut. Aamutoimien jälkeen pakkasin itseni ja häätavarat autoon ja ajoin äitini luokse. Olimme sopineet Johnnyn serkun kanssa treffit puoli yhdeksäksi äitini pihaan, sillä hän väkersi minulle hääkampauksen.

Äitini oli piilottanut häämekkoni suihkuhuoneeseen, jottei kampaaja näkisi sitä. Mekko oli pidetty salassa kaikilta tulevaa puolisota myöden.

Häämekko

Häämekko

Mallin hääkampauksesta olin löytänyt jo monia kuukausia sitten. Ihastuin kovasti kampaukseen ja tiesin sen olevan juuri minulle sopiva. Etukäteen oli selvää, että hiukseni jäävät auki, sillä miksi piilottaa kaunista pitkää tukkaa nutturan sisään.

Kampauksen tekoa

Kampauksen tekoa

IMG_4919

Mummi laittaa morsiustytölle kampauksen

Mummi laittaa morsiustytölle kampauksen

Pikku prinsessa Iida

Pikku prinsessa Iida

IMG_4931

IMG_4933

Simmut kiinni Iida, nyt kaunistaudutaan

Simmut kiinni Iida, nyt kaunistaudutaan

Valmis kampaus

Valmis kampaus

Kampauksen jälkeen kiiruhdin Lohjan keskustaan, jossa minulle oli varattuna aika häämeikkiin. Olin käynyt aikaisemmin koemeikissä, joten meikkaajalla oli selvät sävelet. Meikin tekoon meni aikaa tunti ja olin lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Olin halunnut omien ripsien joukkoon yksitellen liimattavia irtoripsiä. Ripsistä tuli todella näyttävät.

Meikki

Meikki

Silmät on kuin lautaset

Silmät on kuin lautaset

Äitini lähti puoli kahdelta laittamaan Amalian juhlakuntoon. Amalia oli juuri herännyt päiväunilta, joten mummia kaivattiin paikalle, jotta tuleva sulhanenkin saisi jännittää tulevaa koitosta yhdessä bestmanien kanssa. Mummin tuloon asti oli Johnnyn ja Amalian päivä ollut aivan normaali.

Tällä aikaa me tytöt laitoimme itsemme valmiiksi, pesimme vähän hampaita, puuteroimme nokkiamme ja suihkuttelimme vielä viimeiset suihkutukset lakkapullosta. Viimeisenä kaasot saivat auttaa häämekon päälleni. Nyöritettyään mekon tiukasti kiinni meinasivat rakkaat kaasoni jättää narut roikkumaan mekon päälle. Kerrankin olin porukan fiksuin ja sanoin, että luulen ettei narujen kuulua näkyä ja niinpä hetken tutkittuaan tytöt löysivät ahterini yläpuolelta reiän, josta narut tuli pujottaa mekon sisäpuolelle.

Joku osaa edes ottaa lunkisti

Joku osasi ottaa lunkisti

Pukeutuminen alkakoon

Pukeutuminen alkakoon

IMG_4942

Apuva

Apuva

Vielä koristaa nimetöntä pelkkä kihlasormus

Vielä koristaa nimetöntä pelkkä kihlasormus

Morsian on valmis ja kyyti odottaa jo pihalla

Morsian on valmis ja kyyti odottaa jo pihalla

Se on menoa ny!

Se on menoa ny!

Seuraavassa postauksessa häähuuma jatkuu <3

Avainsanat

Kommentit

Mix sun naama näyttää noissa meikkikuvissa noin valkoiselta? Jos on jotain puuteria tms. niin sori mut mielestäni ei hirveen onnistunut. Tossa mis sulla on mekko päällä, näytät jo hiukan paremmalta…

johanna

No kiva, että edes mekko kuvassa miellytti vähän suakin. Ammattimeikkaajalla kävin ja itse olin tyytyväinen. Ehkä valotuksella oli osuutta naaman väriin, ei se noin valkealta näytä muissa kuvissa, onneksi 🙂

Kaunis on morsian.

Kiitos paljon Elli! 🙂

ihanaaa,suloinen Johanna 🙂

Hih, kiitti! 🙂

Tuli pieni pettymys, kun kirjoitus ei jatkunutkaan häihin asti, mutta kaippa se odotus palkitaan. Kunhan vain malttaisi odottaa.
Häät meillä on joulukuussa, joten hääkuume on kova! Puku on ollut sulle just hyvä, ei kyllä osais muuta kuvitellakkaan. Ja täytyy sanoa, että en kyllä osais nöhdä sua nutturallakaan, joten ihan fiksu veto jättää hiukset auki.

Kiitos Tiia! 🙂 Olisi tullut niin niin pitkä postaus, että on pakko tehdä kolmessa osassa 😉 Varmasti hääkuumeesi on jo kova, onko hääsuunnitelmat jo pitkällä?

Aivan ihana kokonaisuus =) jatkoa odotellessa 😉 muutenkin koko blogi on mahtavaa luettavaa.

Voi kiitos tosi paljon! <3

Kaunis on morsian, ja häämekko aivan ihana niin sopii sinulle <3

Kiitos Merja! <3

Ilo on lukee sun tekstejäsi. Kaunis kokonaisuus. Harvalle sopii kermakakkupuku 😉 mut tää on kaunis. Eikä oo tavallinen 🙂 saadaanko jossain välissä nähdä hääkuva joka jää teillekkin vitriiniin näytille? 🙂 hyvää alkavaa aviovuotta! ♥♥♥

Kiitos kovasti! 🙂 Tottakai saatte nähdä hääkuvan, ihan pian 🙂

Tuo sinun pukusi on niiiin kaunis! Ja sinä tietysti myös 🙂 Lisää odotellessa!

Kiitos, kiitos! <3

Mielettömän kaunis morsian, ja aivan häikäisevän upea puku!

Voi että, kiitosta vaan! 🙂

Tosi hyvin sopii kampaus ja puku yhteen! Tykkään erityisesti kampauksesta! 🙂

Kiitos kovasti! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.