Yleinen
5.5.2016

Me karataan Kreikkaan!

Me karataan Kreikkaan!

Heipparallaa kaikille! Täällä ollaan lomatunnelmissa, sillä lähdemme Kreikkaan parin tunnin päästä! Varasimme matkan muutamia viikkoja sitten ja nyt on lomasta tulossa ihan oikeasti totta. Itse olen niiiin loman tarpeessa ja odotan eniten sitä, että saan keskittyä rauhassa perheeseen ilman ainaisia kotitöitä ja ruuanlaittohommia. Reissuun lähdemme nelisin, Nuusku saa jäädä mummin ja fafan hyvään hoitoon. Tämä on Milon ensimmäinen etelänmatka ja saa nähdä minkälaisissa vaikeuksissa olemme yläilmoissa villin poitsun kanssa, mutta onneksi lento on aika lyhyt ja ilta-aikaan, joten hyvässä lykyssä pikkuinen nukkuu. Amalia pääsee matkustamaan toista kertaa, sillä hän oli mukana häämatkallamme 1,5 vuotiaana. Tyttö odottaa reissua kovasti ja on todella täpinöissä.

Blogi jää nyt lomalle viikoksi ja me pidämme hauskaa! Nauttikaahan tekin juuri alkaneesta kesästä ja voikaa hyvin <3 Nuusku

Amalia

Amalia

Milo

Milo

Avainsanat

Kommentit

Johanna

Kiitos kaikille <3 Matka oli ihana ja loma todella tuli tarpeeseen! <3

Oiii, niin ihanaa <3 Ihan mahtavaa reissua, nauttikaahan täysin siemauksin, olette niin lomanne ansainneet! 🙂 Toivottavasti lennot ja reissu muutenkin menee ihanasti!

Ihanaa lomaa! Nauttikaa:) Mihinpäin Kreikkaa menette?

Johanna

Kiitos Minttu <3 Olimme Kreetalla Agia Marinassa! 🙂

Oi joi hyvältä kuulostaa! Rentouttavaa lomaa sitten vaan <3

Hyvää matkaa!

ihanaa lomaa teidän perheelle. Nauttikaa lämmöstä, kiireettömyydestä ja toisistanne. <3
Matkakuvia odotellen; Miuq

Hyvää matkaa,pitäkää hauskaa 🙂

Mahtavaa lomaa teille! <3 Nauttikaahan!:)

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.