Yleinen
27.7.2017

Makuuhuoneen sisustus ja uudet yövalot

Makuuhuoneen sisustus ja uudet yövalot

Tänään on meidän 4-vuotis hääpäivä! Me ei oikeasti kumpikaan muistettu tätä, mutta onneksi anoppi muistutteli. Mukava melkein unohdetusta hääpäivästä kuitenkin tuli ja vietimme sitä yhdessä koko perhe. Veimme lapset läheiselle hyvin rauhalliselle uimarannalle, jossa olimme melkein koko ajan ainoat uimarit. Uintireissun jälkeen kävimme vielä kahvilla, mehulla ja jätskillä syrjäisessä rantakahvilassa, jossa on ihana tunnelma!

Hääpäivän kunniaksi haluan näyttää kuvia meidän romanttisesta makuuhuoneesta, jonne löysin Josefiinan aitasta kauniit vanhat lamput. Olen esitellyt makuuhuoneemme jo aikaisemmin, mutta en muistanut kuvata silloin suloisia seinätauluja, vaikka ne oikeasti seinällä jo tuolloin olivat. Taulujen sisällä on muistona molempien lasten vaatteita sekä ylimmässä myös minun potkupukuni. Tämä idea on lähtenyt äidiltäni ja hän antoi oman tauluni minulle Amalian syntymän jälkeen.

makuuhuoneen sisustus

makuuhuoneen sisustus

makuuhuoneen sisustus

Makuuhuoneessamme on juhannusruusu tapetti, johon olen aivan rakastunut. Söpö vaaleanpunainen yöpöytä on Ikeasta.

makuuhuoneen sisustus

makuuhuoneen sisustus

makuuhuoneen sisustus

Loppuun vielä video makuuhuoneesta!

Mukavaa iltaa kaikille, mä painun vielä ulos maalaamaan meidän sohvapöytää, puss 😉

Avainsanat

Kommentit

Onnea 4-vuotishääpäivän johdosta, onneksi teitä muistutettiin ettei mennyt ihan sivu suun! :’D ja toi teidän makkari on kyllä niin suloinen ja mahtava idea tauluissa! <3

Ompas söpö makkari! Ihana tapetti ja kiva kettu stoppari <3 🙂

Johanna

Kiitos Nina <3 <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.