Yleinen
12.7.2017

Loman aloitus ja antiikkimarkkinat

Loman aloitus ja antiikkimarkkinat

Kolmas kesälomapäivä on nyt menossa ja Amalia on valitettavasti flunssan kourissa. Tyttö jo tuossa huoli, ettei voida tehdä mitään kesäreissuja kun hän sairastui, mutta lohduttautui onneksi, kun kerroin isin loman kestävän vielä pitkään eikä flunssa kauaa vie.

Tässä me nyt tyttöjen kesken soffalla köllitään, Amalia vällyjen välissä nuhaisena ja väsähtäneenä. Johnny ja Milo lähtivät pirtsakoina kauppareissulle ja tuovat meille lounasta Hesburgerista. Ilma on todella synkkä ja sateinen, mutta piristykseksi pojat laittoivat takan palamaan ja se tuossa palaa kauniisti. Eilen illalla sytyttelin paljon kynttilöitä ja tunnelma oli ihana! Amalia kävi jo ennen Miloa yöunille eilen ja Milo sai nauttia sitten vanhempien seurasta ihan yksin. Poika oli tosi onnellinen ja nukkumaan patistellessamme pikkuinen sanoi meille suloisesti: hetki ja sai hän sitten vielä hetken valvoa.

Amalia nukkui todella levottomasti ja vaikersi paljon yöllä. Annoimme hänelle kipulääkettä ja loppuyö meni sitten onneksi paremmin.

Lauantaina olimme äitini kanssa Fiskarsin antiikkipäivillä ja molemmat teimme muutamia kivoja löytöjä! Tarjolla olisi ollut aivan ihania vanhoja kaappeja, mutta eipä me sellaista olisi saatu kuljetettua ja toisaalta suurimmassa osassa olikin jo myyty lappu päällä. Markkinat alkavat tosiaan jo torstaina, joten parhaat oli ehditty jo viedä.

Oli rentoa kävellä ja katsella vanhoja aarteita, kun ilmakin oli aurinkoinen. Myyjiä oli hirmuisesti ja tunnelma kiireetön. Lapsille Fiskarsista löytyy oikein kiva leikkipaikka ja sinne täytyy kyllä tässä kesän aikana poiketa lasten kanssa.

Ostin keinutuolin 40-luvulta ja se löysi paikkansa meidän terassilta. Kuvaan keinutuolin, kunhan saan sen pestyä. Ostin myös molemmille lapsille retrokankaista tehdyt vaatteet aivan ihanalta myyjältä ja kuvaan ne myöhemmin, vaikka ihan lasten päällä.

Tässä kuitenkin kuvien kautta tunnelmaa antiikkimarkkinoilta. Mulle näistä antiikkipäivistä tulee ihan varmasti joka vuotinen elämys, kun nyt ensimmäisen kerran sinne pääsin!

antiikkimarkkinat

antiikkimarkkinat

antiikkimarkkinat

antiikkimarkkinat

antiikkimarkkinat

antiikkimarkkinat

antiikkimarkkinat

Onnellinen antiikin omistaja!

antiikkimarkkinat

antiikkimarkkinat

Kävikö muut antiikkipäivillä ja teittekö hyviä löytöjä?
Mukavaa keskiviikkoa murut <3

Avainsanat

Kommentit

Hinnat ovat kyllä nousseet noilla antiikkipäivillä ihan pilviin. Vuosia olen tuolla käynyt. Nyt ensimmäinen kesä kun en päässyt. Ekan kerran kävin parikymppisenä tätini kanssa 🙂
Kaunis olet <3

Johanna

Kiitos Anna <3

No olisinpa huomannut, että taas tulivat
-joten menivät viheltäen minulta ohi. TAAS.
Se taitaa minulla olla enemmän perinne missata kuin saapua paikalle.
Nyt voin vain kateellisena muiden blogeista lukea, mi kaikkea ihanaa onkaan taas löytynyt.

Johanna

Hehhheee multakin menee usein monet jutut ohi 😉

Olet niin kaunis 🙂 Mukavaa kesää.

Johanna

Voi kiitos Tutu ja samoin sulle <3 <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.