Yleinen
16.5.2017

Lemppari sarjat

Lemppari sarjat

Me vietetään Johnnyn kanssa yhteistä aikaa joka ikinen ilta tai ainakin lähes. Välillä odotan mun sarja kamua sählystä ja sitten aloitamme innoissamme sarjojen katselun. Välillä varpaat vastakkain, välillä viekukkain tai somasti kainalokkain. Yhdessä kuitenkin ja tämä on se meidän juttu!

lemppari sarjat

Välillä jopa nukkuen 😉

Tässä alla meidän lemppari sarjat, jotka ovat saaneet meidät molemmat ihan koukkuun!!

* Isänmaan puolesta

Draamasarja, joka kertoo kahdeksan vuoden sotavankeuden jälkeen kotiin palaavasta merijalkaväen sotilaasta ja bipolaarisesta CIA:n virkailijasta, joka uskoo al-Qaidan käännyttäneen sotilaan puolelleen. Sarjan näyttelijät ovat huikeita ja sarjan käänteet aivan ennalta-arvaamattomia! Me ollaan katseltu sarjaa 5-tuotantokautta ja tätä on lisää luvassa vielä jossain kohdin, jee!!

* Shameless

Draamakomediasarja, jossa käsitellään köyhyyttä, alkoholismia, surkeita ihmiskohtaloita ja erilaisia tabuja. Ei varmasti sovellu kaikille, mutta me ollaan ihan koukussa!!

* Moderni perhe

Ihan hullun hauska sarja, tässä saa nauraa ihan koko ajan!

* Animal Kingdom

Joshua “J” Cody on 17-vuotias, joka menettää äitinsä heroiinin yliannostukseen. Kun äiti oli vielä elossa teki hän kaikkensa pitääkseen poikansa erossa rikollisperheestään. Epäonnistuneiden yritysten jälkeen paikallistaa isänsä Joshua päättää muuttaa isoäitinsä, matriarkka Janine “Smurfin” luo Kaliforniaan.Isoäiti ”Smurf” on kylmäverinen mutta äärimmäisen suojelunhaluinen perheestään. Hän on perheen pää, joka yhdessä isoveli Bazin kanssa johtaa rikollisperhettä rautaisella otteellaan. Joshualla ei kestä kauan ymmärtää miksi äiti halusi pitää hänet kaukana perheestään, hinnalla millä tahansa. Mutta minne muuallekaan hän voisi nyt mennä?

* Orange is the New Black

Komedia-draamasarja, jossa sarjan päähenkilö Piper Chapman tuomitaan nuoruudenrötöksestä 15 kuukaudeksi naisten valtionvankilaan. Piper oli salakuljettanut huumerahoja entiselle tyttöystävälleen Alex Vauselle kymmenen vuotta aiemmin. Nyt hän joutuu jättämään taakseen ihanan sulhasen ja kivan elämän. Sarja perustuu Piper Kermanin samannimiseen kirjaan vankilakokemuksistaan. Tätä sarjaa seuraa tosi moni ja jo kesäkuussa sarjaan on tulossa taas paljon odotettua jatkoa. Ihan koukussa ollaan tähänkin!!

Oliko tuttuja sarjoja ja laittakaa Tekin omat lempparit jakoon ja avatkaa niitä vähän 🙂

Avainsanat

Kommentit

Haha mikä kuva :’D mä rakastan katsoa hyviä sarjoja Netflixistä, mutta nyt ei muka ole ollut aikaa hetkeen, Orange is the new black on kyllä tullut katsottua näistä, odotan innolla jatkoa! Täytyy tutustua jossain vaiheessa myös noihin teidän muihin lemppareihin 🙂

Johanna

Heh joo toi oli tollanen salakuva 😉 Me odotetaan kans sitä kovin!! Käy ihmeessä kurkkaamassa näitä, suosittelen 🙂

Meillä ihan sama harrastus! 🙂 tässä meidän lemppareita:
Kolme miestä ja tyttö (New Girl)
Top Gear
Game of thrones
Rillit huurussa
Noin viikon uutiset
Kimmo
Luottomiehet

Johanna

Kiitos vinkeistä Sara 💖 Tää on kiva ja rento yhteinen juttu! 💖

Tyrant ( suosittelen) the Blacklist, Isänmaan puolesta, the Originals, hakekaa kätilö, Velvet-muotitalon tarina. Netflixistä.

Meillä tuo sama harrastus mutta välillä yhdessä välillä kumpikin omaa katsoen. Lemppareina tuo Isänmaan puolesta , Sitten on huippusuosikkina Tyrant , suosittelen lämpimästi , The Blacklist, The Originals ja kun itse katson niin hakekaa kätilö ja Velvet- muotitalon tarina. Kaikki löytyy Netflixistä!

Johanna

Ok, kiitos vinkeistä! 🙂

Yh äitinä mun ehdoton suosikki on Hakekaa kätilö.

Johanna

Kiitos vinkistä! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.