Yleinen
29.6.2017

Lemppari alkupala

Lemppari alkupala

Meidän lemppari alkupala ulkomailla on valkosipulikatkaravut öljyssä ja sitä syödään aina joka ilta reissun päällä. Johnny testasi tätä nyt kotona ja oli kyllä hyvää! Vähän patonkia kyytipojaksi ja nam mikä alkupala tai noh tämä oli meidän yhden illan iltapala.

ruokaohje

Ohje:

katkarapuja
5 valkosipulinkynttä
1 tuore punainen chili
tuoretta persiljaa
oliiviöljyä
voita
suolaa
paprikajauhetta

Aloita kuivaamalla sulaneet katkaravut talouspaperilla. Pilko sitten valkosipulit ja chili. Kuumenna oliiviöljy ja voinokare pannulla. Öljyä saa olla sen verran, että ravut juuri peittyvät. Kuullota ensin hetki valkosipuleita ja chiliä voi-öljyssä ja lisää sitten katkaravut. Paista rapuja öljyssä pari minuuttia. Lisää ripaus paprikajauhetta, suolaa sekä silputtu persilja ja tarjoile heti öljyineen päivineen. Kyytipojaksi vielä sitä patonkia ja kyllä maistuu!

Nautinnollisia ruokahetkiä!

Avainsanat

Kommentit

Itse marinoin katkaravut ensin limemehussa ja sitten teen saman käsittelyn. Herkullisia😋

Johanna

Ui ui nam, täytyy testata seuraavalla kerralla toi limemehu <3

Nämä ovat hyviä😋
Itse marinoin katkaravut ensin limemehussa.

Johanna

Testiin menee seuraavaksi, kiitos vinkistä! 🙂

Tää on ihana alkupala, kiva kun laitoit ohjeen, en ole pitkään aikaan tällaisia syönyt ja nyt kyllä tulee kokeiluun lomalla 🙂

Johanna

Kokeilkaa ihmeessä <3 Ja ihanaa lomaa <3 <3

Oliiviöljyä ei kannata käyttää paistamiseen, kannattaa tehdä niin että hoitaa paistamisen voissa ja öljyn lisää sitten vasta tarjoiluvaiheessa… tai paistamiseen rypsiöljyä.

Johanna

Oiskohan se ollu ohjeessa kuitenkin tavallinen öljy, täytyy vielä kysyä mieheltä..

Namnamnamnam mä rakastan katkarapuja!!! Pakko varmaan testata heti huomenna! 🙂

Johanna

Testaa ihmeessä, lupaan, että tykkäät <3 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.