Yleinen
2.6.2016

Lasten kanssa yksin

Lasten kanssa yksin

Johnny lähti Saksaan parin päivän työmatkalle maanantaina aamuyöstä ja eilen yöllä saimme isin kotiin. Aamulla Amalia oli onneissaan isistä ja tietysti tuliaisista, joita isi aina muistaa lapsille reissuiltaan tuoda. Isi joutui tietysti tänään töihin, mutta huomenna saamme nauttia hänestä kotona.

Meillä on ollut lasten kanssa aivan ihanaa isin poissaollessa. Lämpimät kelit ovat hellineet meitä ja olemme viettäneet lähes kaiken ajan ulkosalla. Pari aamupäivää on vietetty rannalla ja tämä on ollut ihan parasta. Lisäksi olemme viettäneet aikaa siskon perheen pihalla. Mopomies (siskon mies) korjasi myös meidän auton, joka tärisi ajaessa hyvin epämääräisesti. Onneksi vika oli pieni ja halpa ja nyt saa taas ajella rauhallisin mielin.

Amalia autossa

Milo hiekkalaatikolla serkkujen luona

Nukuttiin lasten kanssa nämä kolme yötä meidän vanhempien sängyssä ja nukkumaan lapset kävivät joka ilta yhtaikaa. Nukkumaanmeno sujui kivasti ja oli ihana pitää molempia lapsia kainalossa nukkumaan mennessä. Myös yöllä oli ihana käpertyä Amalian lähelle, sillä hän ei tästä häiriinny tykkää vaan. Milon kanssahan nukun aina ja nyt oli ihanaa saada myös Amalia unikaveriksi näiksi pariksi yöksi. Eilen yöllä isi yritti änkeä myös sänkyyn, mutta pakeni lopulta sohvalle tilanpuutteen vuoksi. Amalia kuitenkin vaihtoi isin kanssa muutamat unenpöpperöiset höpinät, mutta Milo ei ole isiä vielä nähnytkään.

Pikkutyttöjen kengät leikkimökin terassilla

Pikkutytöt

Serkukset aurinkolasit päässä

Minusta nämä muutamat erossa olo päivät ovat vain hyvä juttu parisuhteelle ja nautin myös yksinolosta lasten kanssa. On ihana, kun ei tarvitse nipottaa puolisolle ja kun asennoituu siihen, että kaikki on hoidettava yksin, niin sekin sujuu aina paremmin kuin hyvin. Nyt oikein odotan sitä, kuinka iloisia lapset ovat kun isi palaa töistä ja saamme viettää kivan illan yhdessä koko perhe. Odotan myös sitä, kun saan käpertyä Johnnyn kainaloon illalla ja vaihtaa rauhassa kuulumisia ja tietty vähän pusujakin!

Milo

Amalia

Mukavaa torstaita murut! <3

Kommentit

Miten Milo nukkuu nykyään? 🙂

Johanna

Moi Sani 🙂 Nyt on vähän heikompaa nukkuminen, mutta Milo onkin kipeä 🙁

Moi, mitä aurinkosuojaa käytät lapsilla?

Johanna

Moi Ulla 🙂 Me käytetään lasten aurinkorasvaa, La Roche-Posay nimistä. Ostan usein suihkepullon, on helpompi 🙂

Ihana Johanna 🙂 Lapset niin suloisia. Tuliluomi on vaalentunut viimesimmän hoitokerran jälkeen. Hienoa 🙂

Johanna

Kiitos ihana <3 <3 On se taas vaalentunut, kuvissa tosin usein näyttää haaleammalta kuin livenä. 🙂

Odotan aina innolla uutta postausta sinulta,olen niin innoissani tästä blogista ja ihastunut teidän ihanaan perheeseen! Onpa muuten hurjan paljon Amalian luomi haalistunut,hyvänen aika sentään! 🙂 Aurinkoista kesää! <3

Johanna

Voi että miten ihanasti sanottu, kiitos tuhannesti <3 <3 Musta tuntuu, että aika ja jaksaminen ei riitä blogille niin paljon kuin haluis, ja tällänen kommentti tuntuu ihan hurjan hyvältä!!!
Aurinkoista kesää Eveliina <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.