Yleinen
12.7.2016

Lapsille pihalle tekemistä

Lapsille pihalle tekemistä

Milo sai kokea ihanan yllätyksen eräänä päivänä päiväuniensa jälkeen, kun pihallemme oli ilmestynyt hiekkalaatikko! Johan tästä hiekkalaatikosta on puhuttu siitä asti, kun lumet suli ja nyt se vasta tuossa töröttää. Hiljaa hyvää tulee ainakin mieheni mielestä. Milo viihtyi hiekkalaatikolla alle minuutin, mutta luotto on edelleen kova hiekkalaatikkoa kohtaan. Naapurin hiekkalaatikolla Milo on tykännyt olla, joten uskon, että poika lämpiää vielä omallekin laatikolle.

Amalia rakastaa tehdä hiekkakakkuja ja tykkää myös koristella niitä erilaisilla luonnosta löytyvillä materiaaleilla, joten ainakin yksi hiekkalaatikon käyttäjä löytyy.

Milo ja uusi hiekkalaatikko

Milo ja uusi hiekkalaatikko

Milo ja uusi hiekkalaatikko

Milo ja uusi hiekkalaatikko

Nyt meillä on pihalla trampoliini ja hiekkalaatikko. Lisäksi on pyörät, sählymailat ja pallot sekä useampi jalkapallo. Kuivalla ilmalla myös sisältä saa ottaa leluja ulos ja välillä Amalia on tehnyt Iida serkun kanssa terassilla pikku legoja, kun olen laittanut terassin päälle muovisen liinan. Myös vauvanrattaat ovat usein ulkokäytössä ja kyllähän lapset paljon askertelevatkin ulkona. Näin kesällä meillä on myös uima-allas, jossa on kiva polskia. Ostin pienen altaan, jottei tarvitse kymmentä ämpärillistä vettä kantaa. Letkullahan saisi helposti veden altaaseen, mutta vesi olisi jäätävän kylmää emmekä vielä ole letkua edes hankkineet.

Milo ja uusi hiekkalaatikko

Amalia ja uusi hiekkalaatikko

Johnny on nyt toista viikkoa lomalla ja vauhdikkaasti on päivät menneet. Vielä ensi viikon saamme pitää isin kotona, mutta sitten kutsuu arki. Onneksi kesää on vielä pitkälti jäljellä ja elokuu tulee olemaan varmasti lämmin.

Lapset uudessa hiekkalaatikossa

Loman touhuista tulossa juttua ja Kreikan reissuun palaan myös heti, kun saan kaikki kuvat käännettyä kuvankäsittelyohjelmalla oikeinpäin, jotta ne näkyvät varmasti jokaiselle niin kuin pitää. Lisäksi esittelen kotiamme ja seuraavana vuorossa ovat leikkihuone sekä pikkuinen vessa! Ulkoa on otettava myös kuvia ja vilautettava niitä teille myös.

Ihanaa viikkoa kaikille, puss! <3

Avainsanat

Kommentit

Ihanan paljon aktiviteettia olette järjestäneet lapsillenne pihalle, on kyllä ehdottomasti suuri rikkaus saada viettää lapsuus talossa, johon kuuluu myös oma piha! 🙂 Eiköhän Milokin vielä innostu hiekkalaatikosta kunnolla, kunhan vaan malttaa hetkeksi istahtaa aloilleen 😉 Ihania kesäpäiviä! <3

Johanna

Varmasti innostuu 🙂 Juu oma piha on kiva, meillä oli rivarissa myös kiva oma piha, jossa vietettiin paljon aikaa 🙂 Toiset kyllä laittaa kerrostalon parvekkeetkin niin kivoiksi!
Ihania kesäpäiviä sinne myös <3 <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.