Yleinen
8.2.2013

Kysymyksiä tulemaan

Kysymyksiä tulemaan

Yhden lukijani ehdotuksesta laitan Teille seuraavanlaisen tehtävän. Teidän lukijoiden tehtävänä on kysellä minulta mitä vaan kysymyksiä ja minä teen sitten erillisen postauksen vastauksista. Olen valmis vastaamaan varmasti lähes minkälaisiin kysymyksiin tahansa, joten rohkeasti kysymyksiä kehiin! 🙂

Kommentit

Oletko miettinyt onko vaikeaa suhtautua Amaliaan sitten kun luomi vaalennetaan? Jotkut esim. huulihalkiolasten vanhemmat sanovat että lapsi ei hetkeen tuntunutkaan tutulta kun halkio operoitiin? Onko vaalennus kuinka pitkä prosessi? Amalia on todella suloinen tyttö, on ollut kivaa seurata tätä blogia 🙂

Kuinka harvinainen / yleinen tuliluomi väestön keskuudessa on? Voiko sairautta selvittää raskauden aikana vai nähdäänkö se vasta syntymän jälkeen? Onko tuliluomi periytyvä? Onko sairaudesta muuta ns. ”haittaa” kuin ulkonäössä ilmentyvä punaisuus? Mitenkäs auringossa oleilu, onko siitä haittaa, jos on tuliluomi? Ja muutamat ovat jo kysyneet muiden ihmisten reaktioita, onko tullut jotain negatiivista / kauhistelua, miten olet suhtautunut / mitä olet sanonut heille? (Kehitysvammaisen vauvan äitinä etenkin tuo muiden ihmisten (negatiivinen) suhtautuminen tulevaisuudessa pelottaa ja kun ihmiset saattavat olettaa pelkän ulkonäön perusteella ties mitä)

Minulla olisi vaikka kuinka paljon kysymyksiä 🙂 Teillä on aivan ihana ja suloinen tyttö <3

Onko kynnys yrittää toista lasta korkeampi nyt? Amalia on valloittava pieni tyttö <3

Onko Johnny ihan suomalainen, koska hänellä on suomalaiseksi niin erikoinen, mutta hieno nimi? 🙂

Kuinka koiranne ja Amalia tulevat keskenään toimeen? Kiusaako Amalia koskaa Nuuskua? 🙂

Kuinka itse reagoitte tuliluomeen kun saitte tietää? Kyselivätkö sukulais lapset tästä paljon silloin kun Amalia syntyi?

Onko kukaan koskaan kauhistellut ääneen kaupassa tms amalian tuliluomia. Haluatko pian lisää lapsia.

Mitä asioita kaipaat ajasta ennenkuin sait lapsen ? Mitä odotat tulevaisuudelta ? Mikä äitiydessä on parasta ? Kuinka paljon tai miten äitiys on sinua muuttanut ?

Onko Amalian syntymä jotenkin muuttanut luonnettasi? Esimerkiksi oletko rauhallisempi tms.

Kuinka te miehesi kanssa tapasitte ?

Onko ihmiset tuijottaneet esim kaupassa tai muskarissa Amaliaa tuliluomen takia, entä kyselleet asiasta, vai onko siihen suhtauduttu ihan luonnollisesti? Kuinka hyvin tuliluomea saa vaalennettua laserhoidon avulla?

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.