Yleinen
3.1.2016

Kuplivaa onnea

Kuplivaa onnea

Uusivuosi on alkanut mitä mahtavimmin. Eilen kävimme siskon ja siskontytön kanssa häämekko-ostoksilla ja löysimme tulevan morsiammen unelmamekon. Siskoni on menossa naimisiin toukokuussa ja olen saanut kunnian toimia kaasona. Onnistuneiden mekkokauppojen jälkeen kiljuimme siskon kanssa kilpaa autossa ja kuplivan onnellinen olo jatkui koko päivän.

häämekko

Johnnylla on ollut vapaata uudenvuodenaatosta alkaen ja on ollut ihanaa, kun isi on ollut kanssamme kotona. Luntakin olemme vihdoin saaneet ja ensimmäiset pulkkailut on pulkkailtu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJaksaa jaksaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusivuosi vaihtui perinteisesti eli unten mailla. Lasten saannin jälkeen emme ole olleet Johnnyn kanssa yhtään vuodenvaihdetta hereillä. Uudenvuodenaaton vietimme siskoni perheen luona, kuten joka vuosi, mutta kotiin tulimme jo yhdeksäksi.

Amalia nautti tänä vuonna raketeista kovasti, mutta Milolle paukuttelu oli liikaa ja parku pääsi heti ensimmäisen pamauksen jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOdotellaan raketteja!

Tälläistä tänne! Miten Te lukijat juhlitte uutta vuotta?

Avainsanat

Kommentit

Hyvää Uutta Vuotta teille!
Amalialla on todella kaunis uusi haalari, mistä se on hankittu 🙂

Johanna

Hyvää uutta vuotta Pia <3 Haalari on Seppälästä, se on Amalian kummitädin tyttären vanha, aivan ihana kuosi 🙂

Kuopus nukahti syliin kesken rakettien katselun (katseltiin sisältä ikkunasta) kahdeksalta, esikoinen yhdeksältä ja sitten painui jo äitikin petiin potemaan illalla yhtäkkiä alkanutta päänsärkyä. Onneksi oli jo päivällä ollut mukavaa ohjelmaa niin ei haitannut, että ennen puolta yötä oli nukkumassa jo koko porukka isää myöden! 😄 Hyvää Uutta Vuotta!

Johanna

Awww ihana pieni <3 Harmi tuo päänsärky, mutta muuten teillä ollut varmasti tosi kivaa <3 Ihanaa uutta vuotta sinnekin! <3

Meillä lapset 2- ja 5-vuotta jaksoivat kaikkien hämmästykseksi valvoa puoleen yöhön. Vanhempi oli niiiiiin täpinöissään raketeista, minä pysyttelin nuoremman kanssa sisällä raketteja piilossa – hän pelkää niin paljon että sisälläkin oltiin välillä peltorit päässä! 😀 ihanaa uutta vuotta perheellesi!

Johanna

Ohhoh pitkään jaksoivat! 🙂 Voih meillä Milolla ei ollut sisällä hätää 🙂
Ihanaa uutta vuotta sinnekin! <3

Tää on niin paras blogi, kun elämä näyttää tavalliselta ja kuvat ei ole mitään millin tarkkaan mietittyjä desing juttuja <3

Johanna

Voi että kiitos hirmuisesti ihana tinka <3

Niin samaa mieltä Tinka sun kanssasi. Oikea hyvän mielen blogi on tämä. Kiitos 🙂

Johanna

Voi teitä, ihania ootte, kiitos paljon <3 <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.