Yleinen
17.6.2017

Kun Nuusku koira minut säikäytti

Kun Nuusku koira minut säikäytti

Hitsi miten Nuusku säikäytti mut yhtenä päivänä. Siivoilin kotona ja yhtäkkiä huomasin koirulin makaavan eteisen lattialla tässä asennossa. Sydän pompahti kurkkuun ja luulin jo hetken Nuuskusta ajan jättäneen. Vanhus kuitenkin onneksi vain nukkui sikeästi hieman rennommissa tunnelmissa!

Nuusku

Nuusku

Nuusku

Nuusku
Relaa mamma, kaikki ok!

Nuuskuhan alkaa olla jo aika vanha ja vaikean nivelrikon vuoksi olen mielessäni aloittanut jo surutyön rakkaan luopumisesta. Nuusku tuskin elelee enää montaa vuotta ja olen päättänyt olla uskollinen rakkaalle ystävälleni ja päästää hänet koirien taivaaseen, jos elo käy hankalaksi. Vielä Nuusku kuitenkin pärjäilee kipulääkkeiden voimilla ja pystyy nauttia elämästä. Lapsille kuten myös meille vanhemmille Nuuskun luopumisesta tulee vaikeaa, mutta siinä kohtaa on aina ajateltava koiraa eikä itseään.

Tämä herra on antanut meille paljon ja sulattanut lasten sydämet ihan täysin. Nuusku on meille kaikille hyvin rakas ja ihana oma pakkauksensa <3

Avainsanat

Kommentit

Lemmikkieläimiin kiintyy niin kovasti, että pelkkä luopumisen tuskan ajattelukin on kauheaa, onneksi nyt ei ollut syytä huoleen! <3

Johanna

Niin kiintyy, on se kova paikka sitten jossain kohdin Nuuskusta luopua 🙁

Voi ihana Nuusku. Toivottavasti hän saisi elää vielä pitkään kivutonta elämää. Koirat ovat niin ihania ja heistä luopuminen on aina hirveää itkua ja kaipuuta.

Johanna

Toivotaan näin <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.