Yleinen
21.12.2016

Toivepostaus jouluinen koti kuvina

Toivepostaus jouluinen koti kuvina

Joulun aika on aivan ihanaa ja jouluinen koti on joka vuosi yhtä ihana laittaa! Meillä joulun päävärinä on punainen ja joulukoristeita on vuosien varrella kertynyt aika lailla.

Joulukuusen koristelimme viime sunnuntaina ja se on vaihtanut paikkaa jo kolme kertaa, mutta nyt se on löytänyt viimein paikkansa. Tästä kuusta voi ihailla sohvalla istuessa ja heti olohuoneeseen astuessa kuusen kauneuden näkee samantien. Lapset saivat koristella kuusen ihan itse, vaikka tosin Milo jaksoi tätä hommaa yhden koristeen verran ja me vanhemmat tietysti laitoimme kuusen valot ja narut. Amalia tykkää koristelusta todella paljon ja aivan tärisi innostuksesta!

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen kotiAmalia ja Milo!

Keittiötä en ole Teille lukijoille vielä esitellytkään ja nyt myös sitä pääsee kurkkimaan. Keittiönpöydän saa levitettyä isommaksi ja siihen mahtuu sitten monta syöjää aattona!

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Jouluinen koti

Uskomatonta, että jouluun on enää kolme yötä! Huomenna menemme kummitätini perheen luokse jouluruokailemaan ja aatonaattona juhlistamme vielä Milon ystävän kaksivuotissynttäreitä! Sieltä se aatto sitten jo hiipiikin, ihanaaa <3 Mukavaa iltaa murut! <3

Avainsanat

Kommentit

Ihana ja kaunis koti teillä😍
Postaustoiveena Milon synttärit

Johanna

Kiitos paljon Meea <3 Milon syndeistä tulee juttua!! 🙂

Kiitos lomakuvista kuin myös kaikesta jouluisesta! Suloisia tonttujakin.

Leppoisaa joulun aikaa ja onnekasta uutta vuotta!
t. Anja

Johanna

Kiitos Anja <3 Toivottavasti joulunne oli ihana ja oikein hyvää uutta vuotta koko perheelle!! <3

Moikka! Toivottavasti tuo talja on pois takan edestä aina, kun lämmitätte. On meinaan aika hazardipaikassa, jos kipinä lentää. Nimimerkillä reikä puukassissakin.. Toki tiesitkin tämän varmasti, kunhan varmistin. 🙂 Aivan ihanan näköistä, jouluista teillä!! Kunpa itsekin jaksaisi panostaa!

Johanna

Moikka Sari <3 Jep siirrämme sen aina, musta oli ihana kun huolehdit <3 Ja kiitos kauniista sanoistasi <3

Ihastelin jälleen kerran kuvista teidän aivan todella kaunista lattiaa. Tiedätkö tarkemmin, mitä puuta/laminaattia se on ?
Hyvää joulua koko perheelle!

Johanna

Kiitos ja anteeksi, kun vastaus kesti, vaikka eipä tästä vastauksesta kauheasti mitään hyötyä ole, kun en tiedä lattiasta kummemmin. Sen vain, että se on laminaattia ja iskunkestävää! On kyllä tosi kaunis ja hyvä laminaatti, vain yksi kolhu on leikkihuoneen lattiassa meidän jäljiltä, aiemmilta asukkailta ei ollut tullut jäljen jälkeä lattiaan, vaikka lattia on alkuperäinen ja heillä ollut pienet lapset aikoinaan myös!

Teillä on aivan ihana koti <3
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017!

Johanna

Kiitos paljon ja samoin sinne!! <3

Kaunis koti teillä 🙂

Johanna

Voi kiitos <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.