Yleinen
3.1.2013

Korvien jälkitarkastus

Korvien jälkitarkastus

Tiistai keskiviikko välisenä yönä Amalia heräsi koko ajan. Jossain vaiheessa yötä hän oli hereillä pari tuntia yhteen soittoon. Aamulla hän heräsi jo ennen kahdeksaa.

Onneksi meillä oli illalla Mehiläiseen varattu aika korvalääkärille korvien jälkitarkastukseen. Toivoin kuitenkin, että huonotuulisuuden ja huonojen öiden syynä olisi vain puhkeamassa olevat hampaat. Tänään yksi näistä kolmesta puhkeamaisillaan olevasta hampaasta oli puhjennut. Se oli Amalian 11 hammas.

Äitini vietti tänään vapaapäivää, joten kutsuin hänet kylään. Oli mukavaa saada seuraa kun Amalia oli huonolla tuulella. Äitini sanoikin lähtiessä, että aikamoinen ampiainen Amalia tosiaan tänään oli.

Päätin mennä itsekin Amalin kanssa päiväunille. Heräsin kun olin nukkunut 45 minuuttia ja kömmin hiljaa Nuusku kainalossa alakertaan. Amalia jatkoi unia, ja nukkui lähes kaksi tuntia kunnes minä hörppäsin vedet väärään kurkkuun ja aloin yskiä. Amalia oli hyvällä tuulella herättyään. Teki varmasti hyvää ottaa pidemmät unet.

Nuuskun lelukorissa

Nuusku häipyi kun Amalia meni häiriköimään..

Välipalan jälkeen lähdimme kaupunkiin. Myös äitini tuli omalla autolla perässä. Kävimme viemässä suutarille uudet kenkäni, joista hajosi heti toisella käyttökerralla vetoketju. En halunnut enkä olisi voinutkaan palauttaa kenkiä, koska liike oli jo lopettanut.

Sieltä lähdimme kävelemään kultasepänliikkeeseen, koska Johnnylta joululahjaksi saamastani kaulakorusta meni ketju katki. Ostin paljon paksumman ketjun, ja myyjä antoi ketjun hinnasta 30% alennusta. Oli siis Johnny tainnut ostaa korun Kultajousesta.

Matkamme jatkui Veromodaan, josta oli varannut samanlaiset housut jotka Sellosta ostin. Housut, jotka ostin Sellosta olivat liian isoa kokoa minulle. Ne vaikuttivat hyviltä sovituskopissa, mutta käyttäessäni niitä ne alkoivat roikkua joka paikasta. Kuittia en tietenkään ollut säästänyt, mutta onnekseni siskoni halusi housut ostaa.

Kävimme vielä Sokoksella, josta ostin tarjouksesta ripsivärin ja huulikiillon. Äitini löysi aivan hänen tyylisen laukun. Palasimme takaisin Prismaan missä automme olivat parkissa. Äitini oli lähdössä kotiin, me jäimme Amalian kanssa kuluttamaan aikaa, koska lääkäriaika oli vasta reilu tunnin päästä. Juuri kun äitini teki lähtöä, tuli Johnnyn äiti meitä vastaan. Me siis vaihdoimme seuraksemme nyt toisen mummin. Kävimme Lindexissä, josta Johnnyn äiti osti Amalialle kaksi vaatetta. Yhden bodyn ja hameen. Sitten hän tarjosi meille kahvilassa syötävää. Amalia sai syödä ensin oman piltin, jonka jälkeen hän sai maistaa vähän croisanttia ja muutaman huikan pillimehua. Ai ai kun oli Amaliasta hyvää.

Kello alkoi ollakin jo niin paljon, että oli lähdettävä Mehiläiseen. Ehdin vain riisua Amalian ulkovaatteista niin Johnny jo tuli. Olin varannut tarkoituksella lääkärille ilta-ajan niin Johnnykin pääsi mukaan.

Korvalääkäri oli todella mukava vanhempi mies. Johnny piti Amaliaa sylissä ja lääkäri katsoi korviin. Hän putsasi niitä ja sitten katsoi uudestaan. Lääkäri kehui Amaliaa erittäin rauhalliseksi, mitään ääntä Amalia ei päästänyt. Ensimmäinen korva oli kunnossa, mutta toinen pahasti tulehtunut. Tämä oli noin kahden kuukauden sisällä viides korvatulehdus, joten korvalääkäri totesi vain, että kirjoittaa antibiootin putkituksen laittoon asti. Ajattelimme, että jopas se kävi helposti ja nopeasti. Eli ensi tiistaina Amalialla on aika 7.45 Töölön Mehiläisessä korvien putkitukseen. Olimme todella tyytyväisiä. Täytyy toivoa, että putkien laitto auttaa pitämään korvapöpöt poissa.

Minä lähdin Amalian kanssa lääkäristä kotiin ja Johnny jäi ostamaan apteekista antibioottia. Lääkäri määräsi antibiootiksi Ditrim Duploa annettavaksi  kahdesti vurokaudessa. Kun Amalia oli syönyt iltapuuron kauhean taistelun jälkeen oli huvittavaa kun sanoin Amalialle, että nyt saat lääkettä tällä ruiskulla, niin tutti lensi pitkälle keittiön pöytää pitkin ja suu oli heti isosti auki. Laitoin Amalialle iltapesujen yhteydessä vielä Panadol supon.

Viime yönä hän heräsi neljä kertaa ja yhdellä kertaa oli reilu tunnin hereillä. Tänään nukuimme kuitenkin aamulla yhdeksään asti. Aamutoimien jälkeen lähdimme kauppaan siskoni ja hänen lastensa kanssa.

Kotiin tultuamme aloin siivoamaan joulukoristeita pois. Kerkesin myös pyyhkiä pölyt ja laittaa kuivat pyykit narulta kaappeihin. Sitten Amalia halusi jo päiväunille. Kun hän herää siivoan loppuun ja vietämme varmasti loppupäivän kotona.

Kommentit

Yleensä en ole kiinnostunut lukemaan minkäänlaisia blogeja mutta tänään löysin tämän ja aloin vanhimmasta päästä lukemaan ja tekee niin mieli lukea kaikki! Aamulla herätys ruokkimaan lapsia 😀 Äiti saattaa olla väsynyt kun jäi lukemaan vain. 😀 Amalia on aivan ihana <3

Voi kiitos ja jäähän ihmeessä seurailemaan meidän perheen touhuja! 🙂 Luet ihan pikkuhiljaa niin et väsy 😉

Kiitos kaikille, olette ihania<3 Varmasti sinusta tulee hyvä äiti tulevaisuudessa, äitiys on parasta maailmassa<3
Heiduska: Vastaan haasteeseen kuhan kerkiän;)Mami: Käyn kurkkaamassa blogiasi heti kun ehdin:)

Voi kun on kaunis tyttö! :3♥

Moikka!

Päädyin tänne ihan sattumalta ja luin koko blogin yhdeltä istumalta läpi. 🙂
Mukavaa uutta vuotta teille, jään lukijaksi seurailemaan kuulumisianne.
Amalia on kyllä suloinen tyttö 🙂

– M
pojuntyyliin.blogspot.fi

Johanna, sulle ois haaste mun blogissani! 🙂

Ihana blogi ja todellakin kaunis tytöntyllerö. Löysin blogin tänään ja luin läpi. Kaikkea hyvää teidän perheelle 🙂 vaikutat ihanalta äidiltä, tulisija itsestäni joskus samanlainen tuleville lapsilleni.

Sinulla on kaunein lapsi minkä olen koskaan nähnyt <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.