Yleinen
15.8.2016

Kirpparilöytöjä

Kirpparilöytöjä

Aivan ihana maanantai takana! Kyselin Amalialta aamusta mitä tyttö haluaisi, että tänään teemme. Mitään vastausta ei kuitenkaan kuulunut, joten heitin ilmoille monta ehdotusta, joihin jokaiseen tyttö tokaisi vahvan EI sanan. Amalia oli kiukkuinen ja Milo yhtyi tietenkin kiukkuun mukaan. Näpyttelin siskolleni viestin, josko hän tulisi aamukahville vietyään tyttärensä päiväkotiin. Ja siskohan tuli, sillä hänellä oli aikaa ennen töihin menoa.

Tädin tullessa oli lapsetkin jo rauhoittuneet, kynttilät paloivat korkean lipaston päällä ja tunnelma oli leppoinen. Joimme kupit kahvia ja juttelimme niitä näitä toistemme sekä tietysti myös lasten kanssa. Amalia esitteli tädille innokkaana uuden kerhoreppunsa sekä uudet tuliterät lenkkarit. Oli piristävä saada sisko vieraaksi heti aamusta.

Siskon lähdettyä pakkasin lapset autoon ja lähdimme metsästämään takapihan terassille kalusteita. Hakusessa oli pieni valkoinen pyöreä pöytä ja kaksi tuolia. Piipahdimme ensin Jyskissä, mutta emme löytäneet hakemaamme. Jatkoimme vielä Sotkaan ja sieltä löytyi aivan täydellinen ryhmä puoleen hintaan. Lupaan laittaa kuvaa tuota pikaa ja pääsette näin viimein näkemään kuvia myös pihaltamme.

Ostosten jälkeen ajelimme läheiselle kioskille jäätelölle ja lapset saivat seuraa heti istuuduttuaan ja äidiltä vietiin paikka!

lapset ja kissa

Ennen kotiin paluuta teimme vielä pikaisen kirpputorikierroksen, josta löysimme kivoja juttuja.

Paita, H&M. Kirpputorilta

Paita, H&M. Kirpputorilta

Legginsit, H&M. Kirpputorilta

Legginsit, H&M. Kirpputorilta

Milo ei pitänyt omasta lelustaan, vaan taisteli kotona siskon hevosvaunusta.

Lelu

Lelu

Kotona nautimme eilisen tähteitä ja uunikana oli mukavasti makuuntunut, namskis. Lounaan jälkeen Milo kävi päiväunille ja me katselimme Amalian kanssa peiton alla kainalokkain Risto Räppääjä elokuvaa. Loppupäivä menikin sitten ulkoillessa naapureiden ja Johnnyn äidin kanssa. Isillä oli normaalia pidempi työpäivä ja saimme isin kotiin vasta seitsemän jälkeen, jolloin meillä oli jo täydet iltatohinat käynnissä.

Nyt lapset ovat olleet hetkisen yöunilla ja me vanhemmat aiomme väsätä herkullisen nacholautasen, joten ei muuta kun sohvalle possuilemaan!

Ruokakuva

Kivaa uutta viikkoa! <3

Avainsanat

Kommentit

Meillä alkoi eilen arki, kun itse palasin koulun penkille ja lapset aloittivat päiväkodissa. Esikoinen meni jo eskariin. Kovin häntä jännitti edellisenä iltana. Kuopus (1v9kk) aloitti myös uransa. Voi tätä äidin ”tuskaa”.

Johanna

Oi oi pieni typy aloitti hoidon <3 Ja isoin jo eskarin, ohhoh 🙂 Kiva, kun jaksat usein kommentoida <3

Voi, laita toi sun ruoka ohjeineen… Näyttää niin super hyvältä!

Johanna

Voin laittaa ohjeen viikonlopun aikana 🙂

Ihanaa, että päivästä tuli noin kiva vaikka aamu lähtikin käyntiin vähän kiukkuisissa merkeissä 😀 Amalian uusi pupu-paita on niin söpö! Mun pitäisi myös mennä kirpparille tekemään löytöjä, mikäköhän siinä on kun haluaisi, mutta ei millään saa aikaiseksi? Ei tosin ole sulle varmaan tuttu tunne kun aina jaksa mennä ja puuhastella 🙂

Johanna

Paita on kyllä tosi soma <3 Joo mulla toi sama, että tekis mieli kirpparille, mutta harvoin tulee mentyä.. 🙁 Tänä päivänä tuli mentyä siellä sun täällä, mutta aika paljon me ollaan myös kotosalla ja kotipihalla 🙂 Ennen jaksoin vielä enemmän, vanhuus taitaa iskeä.. 😉

Jotenkin jäi blogin seuraaminen,nyt taas aloittanut. Ihana nähdä amalia noin iloisena ja pirteänä. Olisi kiva joskus tavata neiti vaikka ihan netin välityksellä. Koeta amalia olla aina yhtä iloinen vaukka ei jaksaisi, kohtalo toverisi vaikkakin monta vuotta vanhempi sturge-weber aikuinen.

Johanna

<3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.