Yleinen
3.11.2013

Kemuja

Kemuja

Perjantai oli yhtä juhlaa äidillä ja tyttärellä. Aamulla olimme jo yhdeksältä avoimessa päiväkodissa, jossa järjestettiin Halloween juhlat.

IMG_4033

Mihis se äiti mut laittoi istumaan?

IMG_4035

Ai poseerata vai?

IMG_4037

No minähän poseeraan

IMG_4038

IMG_4040

IMG_4041

Päiväkoti oli koristeltu ja yhdestä huoneesta oli tehty pimeähuone, mutta juhlijat olivat varautuneet taskulampuilla. Hieman nolotti kaivaa oma taskulamppu laukusta kun huomasin muilla lapsilla olevan muun muassa prinsessa- ja autotkuvioilla varustettuja taskulamppuja. Meillä oli isin taskulamppu, jota hän käyttää töissä putkarina. Luultavasti ainakin kirkkain valo löytyi tästä perheestä vaikkei lampun ulkonäöllä voinutkaan kerskailla.

Mietin muutaman sadasosa sekunnin, että uskaltaakohan Amalia mennä pimeään huoneeseen, mutta tyttöhän oli jo huoneessa ennen kuin sain omaa takkiani pois päältäni. Pimeää Amalia ei siis selvästikään pelkää eikä pukeutuneita luurankolapsia, joita huoneessa tuli vastaan.

Pimeästä huoneesta löytyi neljä purkkia ja kaksi pussia, joiden sisään sai sujauttaa käden ja tunnustella mitä ällöä niistä löytyy. Amalialla meni tovi ennen kuin pikkuinen käsi uskaltautui purkkiin, mutta tunnusteltuaan purkkien sisältöä meni pikkuinen käsi samantien myös suuhun.

WP_001130

WP_001131

WP_001133

Tarjolla oli yllin kyllin herkkuja nyyttäri meiningillä. Amalia sai napostella yhden lautasellisen, joka sisälsi pienen mokkapalan, keksejä sekä muutaman suolatikun. Juomana tarjolla oli mehuboolia, jonka seassa lillui silmiä.

Halloween kekkerit vetivät porukkaa mielin määrin avoimeen päiväkotiin, sillä meitä juhlijoita oli yli 90 henkeä.

Illalla oli äidin vuoro juhlia, sillä lähdin siskoni, serkkuni ja parin ystävämme kanssa Amarilloon Jukka Pojan keikalle. Otimme muutamat juhlajuomat ensin ystäväni luona, josta siirryimme jo ajoissa Amarillon alakertaan. Meillä oli todella hauskaa ja nauru raikui harvase hetki. Puolilta öin Jukka Poika aloitti keikan Amarillon yläkerrassa ja keikka oli loistava.

WP_001138

Vanhalle ja tottumattomalle juhlijalle iski väsy jo yhden jälkeen, joten olin kotisohvalla jo ajoissa. Seuraavana päivänä tiesi olleensa juhlimassa, sillä ylös ei tarvinnut nousta kuin vasta illalla. Johnny piti huolen Amaliasta ja Amalia oli oikein kiltti isille. Välillä Amalia huuteli yläkertaan äitiä, mutta ymmärsi hyvin isin kertoessa äidin nukkuvan.

Lauantaina oli pyhäinpäivä, jolloin haudoilla käynti on meille tärkeää. Kerroin Amalialle papan ja tädin olevan hänen suojelusenkeleinään taivaassa <3

IMG_4066

Tämäkö se papan hauta on, äiti?

IMG_4071

IMG_4073

Nuusku sai odottaa autossa

IMG_4075

Amalia tätinsä haudalla

Nyt taidan kömpiä sohvannurkkaan lukemaan.

Mukavaa alkavaa viikkoa muruset <3

 

 

Avainsanat

Kommentit

Voi, että :(. Todella surullista :'(

johanna

On juu 🙁

Mihin siskosi kuoli vain 2-vuotiaana 🙁 ?

johanna

Pikkusiskoni menehtyi äkillisen meningokokin aiheuttamaan verenmyrkytykseen 🙁

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.