Yleinen
5.12.2013

Kaksi synttärisankaria

Kaksi synttärisankaria

Nyt seuraa pikaiset kuulumiset muutamalla kuvalla. Lähden tänään parhaan ystäväni kanssa juhlimaan meidän molempien vanhenemista. Aloitamme illanvieton ystäväni luona, jossa nautiskelemme muutamat juhlajuomat. Jatkamme iltaa Lohjan keskustaan ensin johonkin pienempään kuppilaan ja myöhemmin vielä yökerhoon. Jokin aika sitten olin ystävieni kanssa Jukka Pojan keikalla, joten viime juhlintakerrasta ei ole kovinkaan kauaa aikaa ja seuraavaksi onkin sitten isin vuoro päästä tuulettumaan. Toivotaan, että kisakuntoni kestää, sillä viime yö oli huono Amalian valvottua neljästä ainakin kuuteen. Mikä lie neitiä valvotti liekö viimeinen hammas tekisi tuloaan.

Amalia on saanut nuhan tällä viikolla ja pidämme kovasti peukkuja pystyssä, että se menisi pian ohi, koska Amalialla on ensi viikon perjantaina aika Lastenklinikalle laserhoitoon. Laserhoidon lisäksi Amalialta putkitetaan toinen korva ja silmälääkäri käy mittaamassa silmänpaineen. Samalla kerralla tapahtuu siis paljon ja varaa hoidon perumiseen ei todella olisi.

Eilen Amalia sai ystävänsä kanssaan leikkimään ja tytöt keksivät jälleen hauskoja leikkejä. He halusivat vaatehuoneesta Amalian kylpyammeen ja istuivat ammeessa vastakkain. Amalia olisi halunnut riisua vaatteensa, mutta onneksi tyytyi sukkien riisumiseen kaveri tietenkin perässä. Illalla kävimme Nuuskun kanssa lenkillä ja Amalia halusi jäädä lenkin jälkeen ulkoilemaan vaikka olikin jo ihan pimeää. Lohjalla ei ole edelleenkään kunnolla lunta, joten ulkona ei ole juurikaan tekemistä. Hiekkakin on jäätynyt eikä hiekkakakkujen teko onnistu. Leikkipuistossa voisimme joku päivä käydä kokeilemassa josko puistoilu olisi alkanut viimein miellyttää.

Mua niin nauratti Amalian jalkojen asento

Mua niin nauratti Amalian jalkojen asento

IMG_5610

Tänään kävimme Prismassa ruokaostoksilla kera monen muun ihmisen. Amalia jaksaa kauppareissut aina mainiosti ja kiva kassatäti piti huolen ettei Amalian aika käynyt pitkäksi edes kassalle päästyämme. Amalia höpötteli kassatädille kuin myös muille jonossa oleville ihmisille. Amalia hokee usein samat riimit kaikille ja näitä riimejä ovat setä, täti, kotiin, nukkuu ja moi moi. Tänään Amalia jaksoi kertoa pupusta, jota hän pääsee toisinaan kurkkimaan Prismassa sijaitsevaan eläinkauppaan. Kärryjä palauttaessamme törmäsimme kohteliaaseen herraan, joka omien kärryjen laiton jälkeen nappasi myös meidän kärryt ja laittoi nekin kiinni kärryriviin. Minulle tämä vieras setä sai käytöksellään oikein hyvän mielen.

Kauppavaatteet

Kauppavaatteet

Talvikengät

Talvikengät

Mä olisin äiti nyt valmis, joten voisitko pliis lopettaa sen kuvaamisen!

Mä olisin äiti nyt valmis, joten voisitko pliis lopettaa sen kuvaamisen!

IMG_5704

Nyt Amalia on päiväunilla, joten taidan ottaa ilon irti ja maistella joulusuklaita huolimatta isoista finneistä joita suklaa iholleni tekee 😉

Ihanaa itsenäisyyspäivää ja kivaa pidennettyä viikonloppua <3

Avainsanat

Kommentit

Näytät tossa viimesessä kuvassa ihan sun siskolta! Siis ihan niien kuvien perusteella mitä täällä on näkyny 🙂

johanna

Hihi, monet sanovat meitä samannäköisiksi vaikkei itse sitä niin nähdäkään 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.