Yleinen
16.12.2012

Joulumarkkinat

Joulumarkkinat

Päätin yöllä ettei lähdetäkään aamulla vauvauintiin. Laitoin siskolleni viestin ettei hän herää turhaan aikaisin. Siskoni olisi tullut uimaan Johnnyn tilalle. Mielestäni oli parempi, että jätämme uinnin väliin, koska Amalialla menee vielä antibiootti korvatulehdukseen.

Aamulla Amalia herätti minut kahdeksalta. Hän oli niin täynnä virtaa heti ja minä olin todella väsynyt. Johnny nukkui krapulaansa sohvalla.

Lähdimme yhdentoista aikaan kaupunkiin vanhanajan joulumarkkinoille. Oli mukavaa kun Johnnykin jaksoi lähteä mukaan. Myös siskoni perheensä kanssa lähti meidän mukaan.

Lunta pyrytti kovasti ja oli kylmä. Kiertelimme vähän alle tunnin. Yhdestä kojusta löysin ihanat tossut Amalialle. Ne olivat kalliit, mutta jotenkin aina raaskin ostaa Amalialle melkein mitä vain ja sitten tingin kaikista omista ostoksista. Vanhanajan markkinoilla on aina todella kaunista. Olemme käyneet siellä lähes joka vuosi Johnnyn kanssa.

Söpö pikku kioski

Eikö olekin suloiset possutossut 🙂

Autolle kävellessämme Amalia alkoi pilkkimään rattaissa ja nukahti niihin istuvilleen. Niinpä kotona minulle ei ollut mitään mahdollisuuksia saada häntä päiväunille.

Johnny halusi lämmittää saunan kotiin tultua. Minunkin oli tarkoitus mennä saunaan, koska olin ihan jäässä, mutta juotuani kupin teetä ja siivottuani muutaman keittiönkaapin minulle tulikin lämmin.

Amalian laitoin päiväunille vasta kahden jälkeen. Hän nukkuu edelleen ja kello on jo neljä, saa nähdä miten saan hänet yöunille. Sitten kun Amalia herää jatkan kaappien siivoilua. Ehkä tehdään vielä tänään kävelylenkki koko perhe yhdessä.

Hauskaa sunnuntain jatkoa lukijat <3

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.