Yleinen
2.12.2012

Joulukuu alkoi

Joulukuu alkoi

Nyt alkoi sitten joulukuu. Lauantai aamusta lähdettiin koko perhe lenkille koiramme Nuuskun kanssa. Lunta oli maassa paljon, joten Amalia pääsi ensimmäistä kertaa pulkan kyytiin. Amalia istua nökötti hiljaa kyydissä välillä räpyttäen silmiä kun lumihiutale eksyi silmään.

Pulkkailemassa

Nuusku ja Amalia <3

Kotiin tultuamme aloin leipomaan suolaisia piirakoita. Tein kaksi kinkkupiirakkaa. Eilen illalla Johnny leipoi mokkapaloja.  Tänään juhlittaisiin minun 27-vuotis syntymäpäiviä sukulaisten kesken. Haluan jokavuosi järjestää syntymäpäivät, koska on kivaa nähdä kaikkia sukulaisia yhtäaikaa. Mummoni toi tarjottavaksi oma tekemäänsä juustokakkua ja täytekakuksi olimme ostaneet Prisman pakestealtaasta mansikkakakun.

Prinsessa

Serkukset tanssii

Illalla kun olin laittanut Amalian yöunille, aloimme Johnnyn kanssa herkuttelemaan tacosipseillä, meillä oli niiden kanssa cheddarjuusto dippiä ja tacosalsaa. Nukahdettiin myöhemmin molemmat sohvalle, josta heräsin yhden aikaan yöllä ja menin yläkertaan sänkyyn. Amalia heräsi silloin myös ja otin hänet viereeni nukkumaan. Johnny halusi nukkua sohvalla, koska Amalian nukkuessa meidän välissä ei Johnny saa nukutuksi, sillä Amalia potkii ja hipelöi Johnnyn naamaa unissaan. 

Sunnuntai aamuna lähdettiin uimahallille vauvauintiin. Amalia nauttii niin kovin uimisesta, heti kun hän pääsee veteen alkaa kova veden läiskyttäminen. Uinnin jälkeen käymme Amalian kanssa suihkussa ja sitten menemme saunaan kuivattelemaan. Tällä kertaa jäimme ystäväpariskunnan ja heidän vauvan kanssa uimahallin kahvioon kahville.

Surullinen ilme

Tässä lähtee Amalia sukeltamaan

Näin hienosti Amalia osaa sukeltaa

Kotiin päästyämme aloin siivoamaan, Johnny leikki sen aikaa Amalian kanssa. Sitten oli vuorossa Amalian päiväunet, jonka jälkeen meille tuli samaiset ystävät kylään, jotka olivat meidän kanssa uimassa. Syötiin eiliseltä jääneitä herkkuja. Amalia sai maistaa ensimmäistä kertaa raejuustoa, hän piti siitä kovasti.

Kaverukset leikkii

Tänään neiti oppi kävelemään tukea vasten. Otti niin reippaita askelia tv-tasoa pitkin. Amalia on oppinut sanomaan nyt selkeästi ensimmäisen sanansa ja se oli ÄITI tai toisinsanoen ÄTÄ. Hän myös kovasti yrittää alkaa matkimaan muitakin sanoja ja höpöttelee paljon paljon enemmän kuin ennen. 

Kaikille lukijoille hyvää alkavaa viikkoa! <3

Kommentit

ihana oli tätä lukea! <3 Kiitos mukavasta päivästä 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.