Yleinen
20.12.2013

Joulukiireitä

Joulukiireitä

Nyt pitkästä aikaa kuulumisia, joten palataan hieman ajassa taaksepäin. Viime viikon torstaina vierailimme Amalian ystävän Mikaelin luona ja illan rauhoitimme kotona ololle, sillä Amalialla oli perjantaina laserhoito, josta voit lukea painamalla tästä.

Hyvät on pöytätavat

Hyvät on pöytätavat

Eiii puuroa!

Eiii puuroa!

Komennatko sä mua?

Komennatko sä mua?

Puhtoinen lapsi

Puhtoinen lapsi

IMG_5778

Enhän mä nyt pahasti sotkussa ole

Enhän mä nyt pahasti sotkussa ole

Viikonloppu oli todella mukava vaikkakin kiireinen. Lauantaiaamun uinnin jouduimme jättää välistä Amalian laserhoidon vuoksi ja nyt uinti jäikin tauolle näin joulun alla. Tammikuussa taas jatketaan tenavauinnin merkeissä ja uusi uintiaikamme onkin aamuun sijaan vasta illalla.

Johnny oli ollut kavereineen juhlimassa edellisenä iltana ja saimmekin Amalian kanssa noottia kun pidimme niin kovaa mekkalaa aamupäivän ajan. Me tytöt olemme tottuneet hassuttelemaan kaksistaan ja pidämmekin molemmat aina aikamoista ääntä. Johnnya riemunkiljahdukset ja naurun remakka lähinnä vain ärsyttivät. Isiä ajatellen päätimme lähteä K-rautaan, jotta hän saisi edes hieman lepoa meistä. Ostoslistalla oli maali, jolla maalasin Amalian isojen tyttöjen sängyn. Pyysin apua myyjältä, sillä en ole häävimpi asiantuntija remonttihommissa. Mummoni on ollut kova remontoimaan ja hänen opissaan olen ollut ja taitoni ovatkin ihan kohtalaiset. Tykkään kovasti maalata, mutta tapettihommia en ole tehnyt koskaan lukuunottamatta liisteröintiä, joka oli aina minun hommani mummoni tapetoidessa.

Myyjä heitti kärryyn pohjamaalin, pintamaalin, pensselit ja vielä tärpättipullon ja kassalla mietin, että olisi ollut ehkä syytä kysellä tuotteiden hintoja. Toisaalta sänky oli ilmainen enkä työstäkään saa palkkaa, joten 72 euroa antiikkisängystä ei ole järin suuri hinta. Johnny arvioi maalien tulevan maksamaan ehkä kolmisenkymppiä, mutta mitäs pisti naiset asialle.

Amalia on nukkunut pitkiä päiväunia ja tänään hän vetäisi jopa kahden ja puolen tunnin unet. Välipalan syötyään lähdimme siskoni perheen luokse iltaa viettämään. Siskoni ruokki meidät makoisilla jauhelihatortilloilla lisukkeena salaattia ja erilaisia sooseja. Miehet jäivät meille siskoksille syömisessä armotta kakkosiksi ja näin on ollut perheessämme aina.

Lapset istuivat vieritysten ja selvästi nauttivat toistensa seurasta. Iida muisti aina lisätä ruokaa Amaliankin lautaselle kun oli itselleen ottamassa lisää. Myöhemmin Iidan ja Amalian istuessa vierekkäin musiikkivideoita katsellen tapahtui jotain ennenkuulumatonta, sillä Amalia puri Iidaa käteen. Iida parkaa oli juuri purtu päiväkodissa toiseen käteen ja nyt puremajäljet koristavat myös tytön toista kättä. Amalia ei ole ikinä purrut ystäviään eikä ole pitkiin aikoihin ilkeillyt kenellekään millään tavalla. Amalia ymmärsi tehneensä rumasti ja sen näki jo hänen naamastaan ja tyttö pyysikin serkulta anteeksi.

Illalla joimme vielä mukilliset glögiä, joidenka jälkeen painuin autotalliin maalaamaan Amalian sänkyä. Aloitin hiomalla sängyn loppuun vaikka hiominen olikin kai turhaa ostettuani pohjamaalin. Sängyn putsauksen jälkeen aloitin maalaamisen ja maalasin kovalla tohinalla myös hieman itseäni ja siskoni miehen autotallin lattiaa. Näin oikein siskoni miehen ilmeestä kuinka ärsyttävää sotkemiseni oli vaikkakin mies yritti haukotuksen lomasta huikkasta vain, että ei se mitään kyllä se siitä kuluu. Sipaistuttuani moottorinpyörän pakoputkea alkoi minua jo hirvittää, mutta ei mies ollut moksiskaan vaikka luultavasti kiillottaisi sitä lopun yön.

Amalia herkuttelee

Amalia herkuttelee

Täti oisko vielä lisää herkkuja?

Täti oisko vielä lisää herkkuja?

Mä juon ihan ite mukista

Mä juon ihan ite mukista

Olipas hyvvee

Olipas hyvvee

Nuusku löysi itselleen pehmeän makuupaikan

Nuusku löysi itselleen pehmeän makuupaikan

IMG_5864

Lähdimme kotiin vasta hieman ennen yhdeksää ja Amalia nukahti yöunille vasta yhdeksän jälkeen.

Sunnuntaiaamuna piipahdimme koko perhe Johnnyn äidin kanssa joulumarkkinoilla, jotka järjestetään Lohjalla joka vuosi. Ihailtuani ääneen eräässä kojussa olevaa koristesydäntä halusi Johnnyn äiti sen minulle ostaa. Hän osti myös Amalialle pienen suloisen hiiren sekä koko perheellemme kreikkalaista leipää. Johnnykin olisi saanut hanskat, mutta totesi ettei hänelle kannata kalliita hanskoja ostaa hukattavaksi. Amalia ei ollut järin hyvällä päällä markkinoilla, koska inhoaa toisinaan rattaissa istumista. Sylissä oli mukava kulkea, mutta joka syli ei neidille kelvannut ja taas äidin haba kasvoi.

Amalia on laserhoidon jäljiltä hurjan näköinen ja korviini kantautuikin erään miehen hieman tyly kommentti ”aikamoisesta rokosta”. Ihmiset suhtautuvat useimmiten Amaliaan loistavasti, mutta joskus sattuu vastaan tälläisiä idiootteja, jotka kuvittelevat voivansa päästellä suustaan mitä tahansa. Näiden ihmisten mielessä ei käy se, että olen lapsen äiti ja minulla on korvat päässä vaikka huono kuulo onkin ja satun ehkä kuulemaan. Päivitellä ja ihmetellä toki voi, mutta sen voi tehdä myös loukkaamatta. Menin niin hämilleni miehen sanoista etten saanut sanaa suustani ja pariskunta ehti kadota ihmisvilinään.

Joulumarkkinoiden jälkeen vierailimme mummoni luona, joka oli kotiutunut sairaalasta polvileikkauksen jäljiltä.

Amalian päiväunien jälkeen oli vuorossa naapurin tytön syntymäpäivät, jonne Amaliakin oli kutsun saanut. Sydäntäni lämmitti se, että myös oma pikkuiseni oli kutsuttu. Amalia nautti juhlista täysin rinnoin ja jorailikin muiden mukana Robinin tahtiin.

Isomummon kärry on paras

Isomummon kärry on paras

Pikku prinsessa lähdössä synttäreille

Pikku prinsessa lähdössä synttäreille

Hymytyttö

Hymytyttö

Illalla siivosimme Johnnyn kanssa kodin ja loppuilta menikin kotona oleillen.

Arki on ollut kiireistä ja joka päivälle on ollut menoja. On ollut sängyn maalausta, ystävien treffailua, kaupassa käyntiä, joululahjojen paketointia, siivoilua ja tietysti leikkimistä.

Hymyile ny vaimo!

Hymyile ny vaimo!

Ööööö no käyhän tuo tuolistakin

Ööööö no käyhän tuo tuolistakin

Eilen eli torstaina olimme pitkästä aikaa kerhossa, jossa järjestettiin jouluvaellus. Amalia ujosteli ulkovaatteita riisuessamme ja hoki vain kotiin kotiin. Kerhotädit sekä kerholaiset olivat ihmeissään Amalian kasvusta ja kehityksestä. Lapsestamme on kuulemma tullut jo niin iso tyttö. Kotiin lähtiessä Amalia sai mukaansa kirja joululahjan. Amalia tykkää kirjoista, joten tämä lahja oli hyvin mieluinen.

Iltapäivällä suuntasimme siskoni perheen luokse, jotta sain maalattua keskeneräisen sängyn. Kauhukseni huomasin, että sängyssä oli pahoja valumajälkiä, joten vaikeimman kautta mennään eikä siis auta kuin hioa valumat ja maalata vielä uudestaan koko sänky. Välillä ärsyttää luonteenpiirteeni kun mikään ei voi olla vähän sinnepäin, mutta toisaalta tiedän, että lopussa kiitos seisoo ja olen tyytyväinen itseeni.

Illalla piipahdin ripsihuollossa Amalian jäätyä leikkimään serkkujen kanssa. Isi oli jo kotona kun kotiin vihdoin pääsimme. Loppuillan olin kiukkuinen kuin ampiainen. Tässähän onkin juuri se viikko naistenvaivojen alkuun, joten oikein hyvää joulurauhaa tälle perheelle.

Tänä aamuna olin hyvällä tuulella eikä eilisillan kiukku onneksi jatkunut. Johnny lähti töihin myöhemmin, sillä kävin hammaslääkärissä, jonne olisi ollut mahdotonta ottaa Amalia mukaan. Kotoa lähdettyäni Amalia oli sanonut isille kolmen sanan lauseen, joka kuului näin: äiti tule kotiin.

Aamupäiväksi menimme ystäväni luokse ja Amalia oli tohkeissaan heidän kissastaan. Ystäväni totesi Amalian olevan ihanassa iässä kun hän niin kovasti höpöttelee. Amalia puhuu jo todella paljon ja täytyykin ottaa hänen höpöttelyistään joskus videokuvaa ja jakaa se teidänkin kanssa.

Joulu alkaa olla jo ovella ja Johnnylla alkaa tänään loma. Vielä Johnny ei tiedä minkälainen loma on tiedossa, mutta eiköhän se pian selviä. Luultavasti mies lähtee jo maanantaina töihin jos hormonimyrskyni jatkuvat 😉

Ei ihan mahdu selkä suorana istumaan Nuuskun hyllyllä

Ei ihan mahdu selkä suorana istumaan Nuuskun hyllyllä

IMG_5952

Mites mä täältä alas tulisin kun matkaa on hurjat muutamat sentit

Mites mä täältä alas tulisin kun matkaa on hurjat muutamat sentit

No tietysti peppu edellä

No tietysti peppu edellä

Joko Te lukijat odotatte kovasti joulua ja minkälaisia jouluperinteitä teidän perheissänne on?

Avainsanat

Kommentit

piipahtelen täällä silloin tällöin.
Oikein hyvää joulun aikaa teidän perheellene !
Ihanalle pikku prinsessalle terkkuja:)
yks mummo vaan

johanna

Kiva Pirkko kun piipahtelet! 🙂
Terkut menneet perille, kiitos <3

Hahah, Johanna oot kyl mun idoli tossa miten säilyttää hermot ja vastata anonyymeille kettuilijoille. 😀 Hymyilee vaan takasin!
Oikein mukavaa joulua teille koko köörille 🙂 Amalian höpöttelyvideota odotellessa!

johanna

Kiitos, vastailen yleensä näihin kommentteihin kun ensin olen vetänyt rauhassa henkeä jonkun tovin 😉
Oikein mukavaa joulua sinnepäin myös! 🙂

Ensimmäistä kertaaluin blogiasi ja pidän kovasti tyylistäsi. netissä on ihan tarpeeksi blogeja, jotka on hiottu hygieenisisksi ja ”strömsöksi” (uskallan näin väittää, koska tunnen joitakin blogisteja ja mukavien jenkkitähti sisustusesineiden vastapainona kameran takana on vähän muunlainen maisema:) Söpö tyttö, toivottavasti hoidot auttavat! Ja jotka kauhstelette noita valkoisia sukkiksia, tulkaapa meillä käymään! Mukavaa joulua perheellesi! T. Kahden koiran ja kahden lapsen yh-äiti.

johanna

Kiitoksia hirmuisesti ja tervetuloa blogiin. Toivottavasti jäät seurailemaan 🙂
Mukavaa joulua sinnepäin myös!

Ihana blogi ja Amalia on todella suloinen ja ilmeikäs tyttö 🙂 Minä taas tykkään, että otat monta samanlaista kuvaa esim. Amaliasta ja laitat kuvatekstit, aina tulee hymy huulille :)Ihanaa joulua teidän perheelle!

johanna

Kiitos kauris!<3
Kiva kuulla, että kuvasarjat miellyttävät 🙂
Ihanaa joulua sinnepäin myös! <3

Ihana tyttö, kiva blogi, piristää päivää aina kun huomaa uuden postauksen!!!!!! Kivat kuvat ihanasta, hassusta Amaliasta, lisää niitä, tykkään kovin. Oikein ihanaa ja hyvää joulua pikku perheelle ja saako toivoa joulukuulumisia kera runsaan kuvasadon. <3

johanna

Kiitos ihanasta kommentistasi ja huippukivaa kuulla, että kuvat miellyttävät! 🙂
Varmasti saatte joulukuulumiset kera runsaan kuvasaldon, lupaan sen 🙂

Teillä on aivan ihana ja suloinen tytön tyllerö ja blogikin on loistava! Em. älyttömät kommentit ovat todella säälittäviä ja ihan tulee surulliseksi kun miettii, miten paha olo toisen sisällä voi olla, kun tuollaisia tänne kirjoittaa. Tsemppiä MINÄITE-vaiheeseen ja oikein mukavaa joulua koko perheelle 🙂
t. 2-vuotiaan tyttösen äiti

johanna

Kiitoksia HennaJ <3
Teillä taitanee olla vähän sama meno kuin meilläkin 😉
Oikein mukavaa joulua sinnepäin myös! <3

Johanna älä välitä haukkujista. Täällä on paljon enemmän meitä, jotka käyttäytyvät fiksusti ja kehuvat. Aina blogin avaessa tulen niin hyvälle mielelle. Kiitos tästä ja jatka samaa mallia eteenpäin. Niin ja rauhaisaa ja mukavaa joulua teille! <3

johanna

Voi kiitos ihanasta kommentistasi <3
Rauhaisaa ja mukavaa joulua myös sinnepäin! <3

Kun luin tuota tekstiä ja katselin ihania kuvia Amaliasta, niin mietin että nyt täytyy kommentoida kuinka ihanasti osaat kirjoittaa ja kertoa asioista ja taphatumista, -varsinkin nuo ”hormonimyrskyt”, viittaus Johnnyn töihin menoon yms… Saivat hymyn huulilleni.
Kun näin tuon kommenttimäärän ja aiheet… niin ajattelin että pitäisikö jättää kommentoimatta, toisten kommentit kun saattavat provosoida näitä eräitä vain lisäämään ”pökköä pesään.” Mutta halusin nyt kuitenkn kertoa ajatuksiani minäkin. Olethan sinä noihin ikäviin kommentteihin tottunut ja osaat jättää sellaiset omaan arvoonsa, mutta pahalta varmasti tuntuvat.
Jään odottelemaan videopostausta Amalian höpinöistä… 😉 Minulle yksinäiselle tuon tytön kuulumiset ja kuvat tuovat iloa! Voikaa hyvin ja nauttikaa joulusta ja läheisten kanssa yhdessä olosta!♥

johanna

Kiitos Tuula <3
Mun täytyy nyt joulun jälkeen heti kuvata Amalian höpinät 🙂
Teillekin nautinnollista joulua! <3

Samaa mieltä monen muun kanssa, todella törkeää haukkua kenenkään blogia. Jos ei kiinnosta, niin voi jättää lukemattakin. Jotain tämän blogin tasosta kuitenkin kertoo varmaan se, että on päässyt kaksplussalle.

johanna

🙂

No luin kommentit kuitenkin ja onneksi voittopuolisestihan ne on kannustavia aitoja ihania kommentteja! Jess! Niin tuleekin olla. Johanna, jos nyt olisit tässä, halaisin sinut ihan ruttuun. Pidä tyylisi, rakasta ihmisiäsi ja luota elämään – se kantaa!
Olet kultainen.

johanna

Muutama kurja kommentti täällä vain oli, pääasiassa ihania kommentteja <3
Kiitos jälleen kultaisista sanoistasi <3

En lue yllä olevia kommentteja – älä sinäkään. Tyhmiä ja ilkeitä riittää maailmassa, eikä murehtiminen tai sureminen niitä vähennä.

Mutta – aivan hurmaava Amalia, joka oppii uutta ja kasvaa +kehittyy ihan päivittäisellä tasolla, kuten ikään kuuluu. Hymyt ihan sulattaa lukijan.

Taudista ja sen hoidosta sen verran, että on todella hienoa, että laserhoito on ja se tehoaa. Jos vertaa ennen ja jälkeen kuvia, on ero huikea. Ja nyt en kirjoita hoidon jälkeisistä kuvista tietenkään, vaan paranemisen jälkeisistä. Leuka pystyyn ja hymy huulille, tyhmät huudelkoon, mutta TE tiedätte, että hoito toimii ja sillä siisti.

Ja jos nyt joku kommentoi minun kirjallista kaaostani, niin siitä vaan! Olen sanani asetellut ja tohtoriksi lääkiksestä ajat sitten väitellyt. Että inttäkää te anonyymit ihan kaikessa rauhassa, mutta jossain muualla kuin tässä blogissa! If you please.

Haluan lähettää paitsi Amalian perheelle myös mummille ja siskon perheelle Hyvää Joulua tervehdyksen sekä Onnellista Uutta Vuotta toivotuksen. Olette mielessäni ja lämmöllä.

johanna

Hihi luin kommentit heti, en malttaisi olla lukematta 😉
Kiitoksia kovasti ihanista sanoistasi <3
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta sinnepäin myös! <3

Voi hitsi, kun mua niin ärsyttää nuo ilkeät kommentoijat! Argh! Ja vielä näin joulun alla… No, toivottavasti et anna tuollaisten pahoittaa mieltäsi. Täältä tulee sulle, Johanna, oikein suuri virtuaalinen voimahali! 🙂 Sun blogisi on niin ihana aito ja rehellinen. Mukava lukea ihan oikeasta elämästä eikä mitään siloteltua pintaa. Ja oi, kun Amalia on niin ihana, tuossa hymyilevässä synttärivieras-kuvassa prinsessamekossaan. Ja kaappiin kiipeämisestä tulee jotenkin tuttu fiilis… Itsestäni on nimittäin aikas samanlainen kuva, päälläni myös vain sukkikset ja paita, paitsi, että meidän äiti säilytti kaapissa vehnäjauhoja ja voit vain kuvitella miltä näytän kuvassa:D Ja vielä joulusta: En millään malta odottaa, sillä tämä on 8kk ikäisen tyttäreni eka joulu. Ainoa tämänhetkinen perinne on aattoruokailu ja lahjat anoppilassa. Tulipa sekava kommentti, mutta toivottavasti saat tästä jotain selkoa… Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua sinne Lohjalle teidän koko perheelle ja vielä erityiset terveiset söpölle Amalialle!! 🙂

johanna

En anna, älä huoli <3
Ja kiitos halista ja ihanista sanoistasi! 🙂
Mahtava kuva voin uskoa, hihi 🙂 Mustakin on tuollainen samanlainen kuva kuin Amaliasta!
Voi miten ihanaa, ihanaa ensimmäistä joulua teidän perheellenne pikkuisenne kanssa <3 <3
Välitän terveiset Ampsulle! 🙂

Mikä sun lapsen naamaa vaivaa???
– a 20.12.2013 klo 17.02
vastaa ↓

ei kuule vaivaa mikään mutta sinua vaivaa pahasti lukutaidottomuus ja käytöstaidottomuuden puute, raukka.

johanna

Kiitos Ulla <3

olisit sanonut sille ”rokko”-papalle että mikä hitto sulla on olkapäiden välissä, hyi kauhee? 😉

Amalian tuliluomi on vaalentunut tosi paljon :O Montako kertaa pitää vielä käydä vaalentamassa?

Onpa täällä paljon ilkeitä ihmisiä ollut liikenteessä, onko heillä tosiaan noin paha olla vai liekö kyseessä yksi ja sama tyyppi…

Tämä blogi pitää aina käydä lukemassa, tulee hyvälle tuulelle. Olet ihana ihminen Johanna ja Amalia on erittäin suloinen ja hassunhauska tapaus, nauran vedet silmissä Amalian touhuille 😀

johanna

Hihi 😉
Se on tosiaan vaalentunut hyvin ja nyt tämän hoitokerran jälkeen huippuhyvin, mutta siitä kuvia sitten kun iho on parantunut täysin <3
Vielä eivät ole sanoneet kuinka monta kertaa hoitavat, mutta se on sanottu, että esikoulu-kouluikään päästessä hoidot olisivat ohi, joten on se pitkä prosessi.
Tätähän se blogimaailma on, että joskus tulee kurjia kommentteja kun kaikkia ei voi tietenkään miellyttää. Onneksi olen päässyt vielä hyvin vähällä 🙂
Ja kiitos, ihana kuulla, että blogista tykätään. Kaunis kiitos aivan ihanista sanoistasi <3

A- ilmeisesti sinulta on mennyt koko blogin tarkoitus ohi. Lue alusta asti Johannan kirjoitukset niin ymmärrät. Johanna oikein hyvää joulua teidän perheelle, olen lukenut blogiasi alusta asti, se on aivan ihana! Toivotan sinulle vielä onnea tulevalle vuodelle, vauvaonnea siis

johanna

Hihi kiitos Minna <3
Oikein hyvää joulua sinnepäin myös ja hyvää uuttavuotta! <3

Joopa joo, jollakin on nyt paha olla ja purkaa sen sitten täällä mutta Jossu älä välitä. Ja lisään vielä että joka on heillä käynyt ja nähnyt likasen kodin niin kertokaa minullekkin!Ihanaa joulun odotusta kaikille<3

johanna

En välitä Pike, meitä ihmisiä kun on moneen junaan 😉
Ihanaa joulun odotusta teitin koko perheelle! <3

Johanna osaa kijoittaa mielestäni tosi hyvin ja blogia on ihana lukea. Ja Johanna älä välitä negatiiviistä kommenteista.

johanna

Kiitos hirmuisesti Emmi ja en välitä <3

Moi, tykkään sun teksteistä, mutta yks asia vähän ärsyttää lukemisessa. Miksi laitat usein hirveän monta melkein samanlaista kuvaa peräkkäin? 😮 Esim heti tän postauksen alussa hirveen monta kuvaa Amaliasta syömässä puuroa ja koko naama sotkussa 😀 On toki kiva kun kuvia on paljon, mutta itse en ainakaan jaksa katsella samoja kuvia toisensa jälkeen, yksikin riittäisi, varsinkin kun tuollanen sotkunaamakuva ja hilloa jokapaikassa on vähän ällöttävänkin näköistä. Muuten blogisi on kyllä kiva 🙂

johanna

Moi!
Kiitos 🙂
Laitan samanlaisia kuvia kuvatekstien kera siitä syystä joskus monta peräkkäin, jotta niistä välittyisi teille lukijoille hauska tilanne paremmin. Toiset tykkää ja toiset ei, suurimmaksi osaksi oon saanut näistä hyvää palautetta, joten siksi niitä edelleen blogissa on 🙂 Skippaat vaan nopiaan ohi ja keskityt enempi tekstiin jos se miellyttää 🙂

Lämpimin tervehdys! Olen kriittinen blogilukija, blogin pitää olla hyvin kirjoitettu ja kiinnostava: siksi tämä Sinun blogisi onkin suosikkilistallani ja luen jokaisen kirjotuksen. Muists, että kovin totta on sanonta ”on kuin kehuttais, kun hullut haukkuu”.

johanna

Ihana kommentti, kiitos kiitos <3

Törkeitä, täysin ala-arvoisia kommentteja!! Älä Johanna niistä välitä, kannattaa jättää tuollaiset täysin omaan arvoonsa. Itse odotan milloin olet kirjoittanut uutta. Blogi on erinomainen, kirjoitat ihanan elävästi ja tarkasti teidän arkitouhuista.
Tunnelmallista Joulua koko perheelle!
-Peppilotta

johanna

Jep meni vähän yli hilseen tuo aiempi kommentti, mutta siis näitähän riittää ja onneksi mun blogissa vain hyvin vähän 🙂
Nämä jäävät omaan arvoonsa enkä niistä välitä, älä huoli <3
Kiitoksia kovasti ja tunnelmallista joulua sinnepäin myös! <3

Mikä sun lapsen naamaa vaivaa???

Ei taida Amalian kasvoja vaivata mikään! 🙂 Maailmassa on paljon erilaisia ihmisiä, eri kokoisia, eri luonteisia ja erinäköisiä jne… Kannattaisi varmasti katsoa peiliin ja opetella sopeutumaan tähän maailmaan juuri tälläisenä kuin se on 🙂 Johanna, jatka samaan malliin kirjoittamista, minä ainakin tykkään blogistasi ja teidän perheestä näin blogin välityksellä (varmasti pitäisin myös teidät tavatessani!). Amalia on todella valloittava persoona ja niin soma omine erityispiirteineen! 🙂 <3 Ihanaa joulua teidän perheelle! <3

johanna

Kiitoksia Nina ja ihanaa joulua sinnepäin myös! <3

johanna

Tuliluomi pahasti vaivaa 😉

IDIOOTTI!!!

Täällä etelässä on oikein koirankelit, kuraa ja märkää hiekkaa kadut pullollaan!Joten Nuuskuherra varmaan kantaa rapaa ja likaa kotiin kiitettävästi :)Onneksi on Ampsu joka siivoaa sukillaan pahimmat kurat näkyvistä pois ;)Hauskaa joulua kaikille lukijoille myös Mummilta <3

johanna

Vähän se juu kuraa kotiin kantaa, mutta eiväthän kaikki tälläistä voi ymmärtää ennen kuin tulevat huutelemaan.. Onneksi on Ampsu joka siivoaa 😉

Johannan blogi on paras kaksplussan blogeista!

johanna

Hehe, kiitosta vaan! 🙂

Nyt täytyy kyllä sanoa että ihmettelen millaisia kommentteja ihmiset laittavat 🙁 Tuli Johannan puolesta oikein paha mieli. Toi sukkahousuasia on täysin typerä raivostuttava kommentti, kaikki me äidit tiedetään miten lapset ”nuohoaa” paikat tuossa iässä ja valkeita sukkia ei saa pidettyä puhtaana vaikka miten luuttuat lattiat. Aina Amalialla on kauniit puhtaat vaatteet ja Johanna on sairaanhoitaja jonka kodin kuvista huomaa miten siistiä teillä on! Älä vaan pahoita mieltäsi Johanna moisista kommenteista! Lisäksi pidän JOhannan tavasta kirjoittaa rehellisesti ja aidosti mitä on tapahtunut, kuinka kuvailet asioita, selkeästi ja yksityiskohtaisestikin niin että mielenkiinto säilyy. Oikein odotan aina sun blogia! Ihania kuvia, ihania juttuja. kiitos!

johanna

Juu kyllä mä tiedän, että meillä puhdasta on ja myönnän olevani siivoushullu, joten tämä kommentti likaisista sukkiksista meni ihan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos 🙂
Ihana kuulla, että odotat postauksia ja tykkään seurailla blogia, kiitos vaan itsellesi! <3

Huh huh mitä kommentteja :(. Miksi luette blogia, jos mikään ei ole hyvin? Ja kaverikin taitaa olla hyvin innokas lukija, kun sinullekin tätä ehdotti ;). Saitteko tästä itsellenne hyvän joulumielen?

Johanna, älä loukkaannu näistä <3. Muita, että meitä jotka arvostavat sinua on täällä paljon <3. Ihanaa joulun odotusta koko perheelle <3

johanna

Kiitos paljon <3 En loukkaannu 🙂
Ihanaa joulun odotusta sinnepäin myös! <3

..ja vielä en voi ymmärtää miksi haluatte luoukata toista ihmistä. Käsittämättömän alaikäistä ja keskenkasvuista toimintaa. Ja nuo sukat kyllä menee likaiseksi aika pian vaikka lattiat pestäisi joka päivä, meillä myös lapsen sukat on aika pian ihan mustat. Sen verran kovaa vauhtia lattialla viipeltää.

Te kaksi ekaa kommentoijaa taidatte olla lapsettomia 15-vuotiatita. HAH HAH HAH.

SIIS MITÄ TÖRKEITÄ KOMMENTTEJA! Hankkikaa ihmiset elämä ja purkakaa se paha olo jonnekin muualle, älkää eläviin olentoihin. HÄVETKÄÄ KATEELLISET URPOT.

TÄmä on todellakin yksi Suomen parhaista blogeista. Johanna osaa kirjoittaa ihanasti ja lukijakunta senkun laajenee koko ajan!

johanna

Voi kiitos Johanna <3

Etkö ikinä pese lattioita vai miksi lapsesi sukkahousut on noin likaiset?? Hyi KAMALA!!

johanna

Kyllä pesen kaksi kertaa viikossa 🙂

Mene pois täältä kommentoimasta!!! Helpottaako sinua tietää että meidän konttaavalla tytöllä on joskus ihannpolvet mustat jos on päässyt tutkimaan eteistä että HUH vaan itsellesi

Etkö voi ottaa jotain kursseja tähän kirjoittamiseen? Tuo lelu-postaus oli kuin opaslehtisestä ja tämä… Jos et osaa kirjoittaa, älä pidä blogia. Kaveri tänne vinkkasi, sanoi että on suomen huonoin blogi. Ei valehdellut.

johanna

Tuo kaverisi on jo tainnut taannoin ehdotella kirjoituskurssia, mutta kuten jo hänellekin vastasin en ole sellaiselle menossa. Valokuvakurssille haluaisin ja sellaiseen yritän jossain vaiheessa päästä. Jokaisella bloggaajalla on oma kirjoitustyyli kuten myös muu tyyli ja kaikkiahan ei tietenkään voi miellyttää. En usko, että olisin päässyt Kaksplussalle bloggaajaksi jos blogini nyt suomen huonoin olisi 😉 Ja hei ihanaa joulunaikaa sinulle ja toivotaan, että pukki muistaisi myös tuollaiset suunsoittajat! 😉

Kummallisen paljon tuntuu olevan lukijoita ”Suomen huonoimmalla blogilla” 😉

johanna

Kyllä Teitä ihan kiitettävästi tosiaan on 😉

Eipä kukaan ole seppä syntyessään… Bloggaaja on kehittynyt valtavasti blogin pitämisen aikana! Olen nimittäin lähes alusta asti seurannut blogia ja uskoakseni alun perin ei bloggaaja ajatellut tätä työnä 🙂 Jatka vaan Johanna samaan malliin, minä ainakin tykkään lukea blogiasi 🙂

johanna

Kiitos kovasti Pipsa ja kiva kuulla, että kehitystä on tullut 🙂
En tosiaan ajatellut blogin pitämistä alunperin työnä ja oli huippua päästä Kaksplussalle bloggaamaan, mutta en voi kyllä edelleenkään sanoa, että tätä työksi tekisin tai työnä pitäisin 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.