Yleinen
25.2.2014

Toivepostaus kysymyspostaus Johnnylle

Toivepostaus kysymyspostaus Johnnylle

Johnny ei sulattanut lukijoiden ehdotusta oman postauksen kirjoittamisesta, mutta hän suostui kuitenkin kysymyspostaukseen. Niinpä Te lukijat saatte kysyä Johnnylta mitä vain maan ja taivaan väliltä niin hän sitten Teille vastailee.

kyssäri

Kuva lainattu täältä.

Avainsanat

Kommentit

Onko teillä koko perheellä Sama sukunimi? Minkä ikäisiä olette Johannan kanssa?

Missä rakastuit Johannassa? Kaunko olette olleet yhdesä? Mitä tykkäät puuhailla Amalian kanssa? Mistä olet kotoisin? Puhutko Amalialle ruotsia?

Mitä harrastat (vai harrastatko mitään)? Mitä huonoja puolia Johannassa on? Mitkä piirteet ovat hänessä ihaninta? 🙂 Matkustelitteko (ulkomaille) ennen Amaliaa? Entä oletteko matkustaneet minnekään Amalian kanssa? Kiinnostaako matkustelu ylipäätään? Oletko uskovainen? Millaisesta musiikista pidät/mitä kuuntelet? Onko lempibändiä? Myös nuo Amalian sairauteen liittyvät kysymykset kiinnostaa, joita ylempänä jo kyseltiinkin.

Mikä on parasta isänä olemisessa? Mitä asioita kaipaat ajasta ennen lasta? Paras saamasi lahja (jos Amaliaa ei lasketa :)? Mitä asioita arvostat elämässä? Minkälainen olet kasvattajana ja kumppanina? Paras muisto Johannan kanssa (ei lasketa Amalian syntymää tai häitä :)? Miten hemmottelet Johannaa tai saat hänet hyvälle tuulelle?

Poltatko tupakkaa tai käytätkö alkoholia? Tulevaisuuden haaveesi?

Mikä on lempiruoka ja -juomasi? Minne matkustaisit jos raha tai vapaa-aika ei olisi ongelma? Luetko aina Johannan blogin uudet postaukset? Luetko muita blogeja? Pelaatko paljon tietokoneella / konsolilla?

Millaisena koet nämä kysymykset ”onko amalia sinulle tärkeä?”?
Ei ole tarkoitus arvostella kenenkään kysymyksiä, mutta ihmetyttää. Tai Amalian koevastauksista puhelinaikana kummalle soitetaan? Onko sillä väliä sinulle? Luulisin, että tähän on vastaus Johanna, koska hän kotona ja sinä töissä.
Eiköhän isä saa äidiltä informaation mitä lääkäri/ssä on sanonut/sanottu, vaikkei aina mukaan pääsisikään?

Noilla kummalle lääkäri soittaa -kysymyksillä haetaan varmasti sitä, että tilastollisesti se on todennäköisesti äiti jolle lapsen asiat ensisijaisesti suunnataan kysymättä perheen preferenssiä.
Niin Johnnyn mielipidettä tähän, että kokeeko hän olevansa se ”kakkosvanhempi” tässä hoivapuolella. 🙂

Minkä ikäisenä Amalia voisi mielestäsi mennä päiväkotiin/perhepäivähoitajalle tai muualle kodin ulkopuoliseen hoitoon?

Miltä lapsen sairaus isästä tuntuu? onko sinut isänä otettu mielestäsi oikein/riittävästi huomioon lapsesi sairauden paljastuttua? Huomioidaanko esim. sairaala ja lääkärikäynneillä myös isän huoli ja tuen tarve? Oletteko hoidoissa ja tutkimuksissa aina yhdessä koko perhe vai hoitaako äiti lapsen lääkärijuoksut? Kummalle lääkäri soittaa puhelinaikana esim. koevastauksista? Mistä löydät vertaistukea vai kaipaatko sellaista laisinkaan? Millaisena näet Amalian tulevaisuuden?

Montako lasta haluaisit?

Onko amalia sinulle tärkeä amalian hyviä luonteen piirteitä ja huonoja?

Mihin ihastuit Johannassa? Mitä harrastat? Mitä toivot tulevaisuudelta? Ruokabravuurisi? Olet mahtava isä Amalialle!

Kumpi teistä on tiukempi kurinpitäjä, sinä vai Johanna? Onko teillä eri näkemyksiä tai jopa erimielisyyksiä siitä, kuinka tiukkaa kuria Amalialle pitäisi pitää, millaisia?

Ai onko äidinkielesi ruotsi? Mikset puhu sitä Amalialle?

Lempiruokasi? Paras sm liiga joukkue? Katsoitko olympialaisia? Mistä ostat vaatteesi? Lempi elokuva? Tykkäätkö puhua enemmin suomea vai ruotsia? Mitä kieliä osaat? Onko ps4 odotusten arvoinen? Jos saisit poistaa Johannalta yhden luonteen piirteen mikä se olisi ?

Onko sinulla sisaruksia?

Ammattisi?

Muistatko Sinun ja Johannan ensitapaamisen?

Parasta Johannassa?

Kerro Amalian hauskin kommellus, oivallus, temppu tms?

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.