Yleinen
27.2.2014

Johnny se hassu mies

Johnny se hassu mies

Johnny on luonteeltaan hyvin rauhallinen ja erittäin kiltti. En ole ikinä kuullut miehen sanovan pahasti kenellekään. Johnny on luonteeltaan myös hyvin hassu eikä ollenkaan tahallaan vaan täysin tahattomasti. Nyt seuraa mainioita tarinoita tuosta hassusta miehestä.

IMG_4458

Oli hyinen syysilta. Johnny tuli kotiin työpäivän päätteeksi ja vettä satoi aivan kaatamalla. Hän seisoi takapihan ovella, otti kenkänsä pois tullessaan sisälle eikä hänellä ollut jaloissa lainkaan sukkia. Repesin nauruun, sillä tuntui koomiselta, että mies on istunut palavereissa sun muissa kenenkään tietämättä kengät jalassa ilman sukkia. Johnnylla oli syynsä sukattomuuteen, sillä hän ei ollut uskaltanut ottaa sukkia vaatekaapista, koska pelkäsi herättävänsä Amalian ja tämä oli sitä aikaa kun perheessämme ei juuri nukuttu.

Jatketaan samaa sarjaa. Kerran Johnny tuli töistä kotiin ja takin riisuttuaan huomasin, että hänen kauluspaitansa oli aivan nurinpäin. Saumat olivat esillä ja jälleen taas mies on istunut palavereissa sun muissa paita nurinpäin.

Tästä ei ole kovinkaan kauaa, mutta kotona miehen hilluessa ala-aste tai yläaste aikaisissa Harald Hirmuiset kuvioisissa pitkissä kalsareissa tein havainnon, että kalsarit olivat miehen jalassa väärinpäin ja tällä en tarkoita nurinpäin vaan niin, että se munapussi oli pyllyn päällä. Ihmettelen edelleen miten mies ei ollut huomannut tätä itse.

Siskoni ja hänen miehensä nauravat edelleen jos heidän lapsillaan on housut vinossa, sillä vuosia sitten Johnny ajoi kotipihallamme nurmikkoa niin, että housun toinen tasku oli etumuksen kohdalla.

Johnnylla on mahtavat unenlahjat ja hän voi nukahtaa missä vain. Toisinaan hän ottaa lepoa työmatkan aikana Veikkolassa tai kotona eteisen lattialla.

Uimahallissa Johnnylla aina sattuu ja tapahtuu. Hän on ottanut kolme kertaa mukaansa väärät uimahousut eikä koskaan huomaa sitä ennen kuin sanon siitä. Viimeksi hän vaihtoi uudet uimahousunsa jonkun muun vanhoihin rispaantuneisiin.

Meillä on ollut uimahallissa tapana odotella toisiamme pukuhuoneiden edessä allasosastolla ennen vauvauinnin alkua. Kerran Johnny seisoskeli kaidetta vasten perä pystyssä ja tottakai ne uimahousut kenen lie olivat jalassa nurinpäin. Johnny ei tästä ollut moksiskaan eikä olisi niitä lähtenyt vaihtamaan ilman tämän emännän komennusta.

Itsestäni voin kertoa yhden hassun kömmähdyksen. Soitin virastoon siskoni luota ja virkailijan vastattua puhelimeen sanoin: Johanna tässä heikka kun minun piti sanoa tietysti Johanna tässä heippa. Siskoni repesi nauruun ja puhelimen toisessakin päässä luultavasti pidäteltiin naurua. Sain kuitenkin asiani selvitettyä kyynelsilmin niin kovin nauratti.

No joo kerrotaan vielä toinen. Yläasteella olimme ystäväni kanssa uimahallissa. Päätin lähteä suihkuun ja pinkaisin vauhdilla suihkuhuoneeseen sen kummemmin ajattelematta yhtään mitään. Suihkutellessani ihmettelen, että aikamoisen iso poika ilmestyi saunasta naisten puolelle, mutta siinä vaiheessa kun perästä paukkasi vielä karvainen isä ymmärsin liueta paikalta ja nopeasti.

Loppuun vielä yksi yhteinen kömmähdys. Olimme lähdössä Johnnyn kanssa Helsinkiin ostoksille ja tarkoituksena oli viedä Nuusku hoitoon Johnnyn vanhemmille. Jossain vaiheessa matkaa huomasimme Nuuskun edelleen matkustavan tyytyväisenä takapenkillä.

IMG_7310

Täällä elää siis kaksi hölmöläistä yhdessä. Ihan kaikkea ei kehdattu kertoa, mutta olihan tässä nyt jotain.

 Mies töryilee

Mies töryilee

Kuivakaapissa viili. Vaimon moka ;)

Kuivakaapissa viili. Vaimon moka 😉

Kaksi hölmöläistä ja niin rakasta toisilleen

Kaksi hölmöläistä ja niin rakasta toisilleen

Ihan kelpo perhe me kuitenkin ollaan ;)

Ihan kelpo perhe me kuitenkin ollaan 😉

Hassun hauskaa torstain jatkoa! 🙂

Avainsanat

Kommentit

Saako muutes kysyä että mitä Johnny tekee työkseen? 🙂

johanna

Tottakai, Johnny on putkimies 🙂

😀

johanna

😉

Mun veli myös puki aina kalsarit väärinpäin pienenä, tiedä sitä vaikka vieläkin 35 vuotiaana.
Hän on kans tosi hajamielinen jossain asioissa mutta toisaalta hyvin viisas ja kekseliäs.
Ehkä Johnnyllakin on jotain tärkeämpää mietittävää,kuin meneekö housut oikein päin, jostain rakettitieteestä, juuri sillä hetkellä kun pukee. Ehkä sun kannattaisi tilata sellaisia lasten nimikointinauhoja ja ommella uimahousuihin 😉

johanna

Tiedä siitä tosiaan 😉
Mahtava idea tuo nimikointi 😉

Te ootte kyllä ihanan aito perhe <3 Onneksi satuin olemaan yksin kotona kun luin tätä postausta, sillä mulla oli koko ajan suu korvissa ja typerä virne naamalla 🙂 Hyvä tietää, että me ei olla mun miehen kanssa ainoita hölmöläisiä 😀 Noihin uimahalli-tapahtumiin liittyen voisin kertoa mun miehelle tässä vastikään sattuneesta kömmähdyksestä: Mieheni suorittaa yliopistossa parhaillaan erästä liikunnan kurssia, jonka ohjelmassa heillä on nyt alkuvuodesta ollut uintia. Tämä tarkoittaa sitä, että hänellä oli koko alkuvuosi uimahallilla käyntiä useita kertoja viikossa. Nooh, herran uimapöksyjä pyykistä ottaessani huomasin, että toisen pakaran kohta housujen takana oli aivan hiuti. Toisin sanoen niin kulunut ja rispaantunutut, että jos vähänkään katsoi valoa vasten niin näkyi läpi… Itse sain aivan hillittömän naurukohtauksen, kun kuvittelin mielessäni, että niillä pöksyillä miekkonen oli sitten uinut hallissa kurssikavereidensa kanssa kaikki nämä kerrat 😀 Ja herra itsehän ei tietysti ollut huomannut mitään! Kun asiasta hänelle kerroin, niin hän vain tyynesti tokaisi, että onneksi ei ollut tuo rispaantunut alue etupuolella ja onneksi uinnit juuri sopivasti loppuivat. Oli kuulema nuo uimahousut peräisin joltain teinivuosilta, joten ei ihmekään, jos ovat "vähän" kuluneet 😉

johanna

Kiitti Nipsu <3
Hahaaa ihana kuulla, että muidenkin miehet töryilevät uimahallissa 😉

Te ootte niin ihania! <3 Johnny on todella hauska ja sinä kirjoitat aina kaikki niin hauskasti! Kun vain asuisin lähempänä, haluaisin ehdottomasti tutustua teihin huppanoihin 🙂 Toivon teille kaikkia hyvää <3 Käyn joka päivä katsomassa olisiko tullut uusia postauksia ja sitten kun postaus on tullut jään heti lukemaan sen (mikäli lapseni on nukkumassa tai muuten tyytyväinen) 🙂 Toisinaan luen saman postauksen pariinkin kertaan 😀 Olette mahtavat vanhemmat ja toivonkin (niinkuin varmasti moni muukin) että teillä jo pian tärppäisi uudelleen! <3

johanna

Mahtava kommentti, kiitos Nina <3 🙂
Ehkä me joskus tapaamme, toivottavasti! 🙂

Hymyilin iloisesti Johnnyn ja sinun kommelluksille, mutta kun luin tuon viimeisen jossa Nuusku oli unohtunut viedä hoitoon, niin nauroin ääneen!☺
Ihanaa viikonloppua koko perheelle!

johanna

Hihi 😉 Ihanaa viikonloppua sulle Tuula myös! <3 <3

Ihanat! ♥ Naurettiin miehen kanssa yhdessä näille, makoiltiin sängyssä ja luin näitä hänelle iltasaduksi. 😀

johanna

Hahhaaa, mä niin repesin sun kommentillesi, kiitos 🙂 🙂

Ihana postaus!♥ Kyllä teidän perheessä sattuu ja tapahtuu 😀 ♥

johanna

Eikö vain! 😉 Kiitos <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.