Yleinen
7.12.2012

Itsenäisyyspäivää ja mummoilua

Itsenäisyyspäivää ja mummoilua

Eilen Johnnylla oli vapaapäivä, koska oli itsenäisyyspäivä. Aamulla lähdimme äitini ja pikkuveljeni luokse syömään äitini leipomia pullia. Sinne tulivat myös pikkusiskoni perhe. Pullat olivat tosi makeita ja maistuvia. Mummi halusi, että myös Amalia saisi maistaa pullaa. Itse en anna Amalialla koskaan mitään niin sanottuja aikuisten herkkuja, mutta kaipa se vaan niin on, että mummilassa on lupa vähän herkutella. Amalia tykkäsi kovasti pullasta ja vaati koko ajan lisää.

Mummilaan lähdössä

Herkkupullia

Kotiin lähdimme päiväunille. Amalia meinasi loppumatkasta nukahtaa pulkkaan, joten Johnny päätti kantaa häntä ettei hän pääsisi torkahtamaan pulkkaan. Päiväunia Amalia nukkuikin hyvin, vähän reilu tunnin.

Väsynyt tyttö

Amalian herättyä lähdimme Johnnyn vanhemmille syömään. Siellä oli minun lempiruokaa eli spagettia ja jauhelihakastiketta. Jälkiruuaksi oli Littlistä ostettuja jälkiruokia. Vaniljanmakuista jälkiruokaa sekä mansikkakermavaahto jälkiruokaa. Minä otin vaniljamakuista ja se oli tosi hyvää. Muut ottivat mansikkakermavaahto jälkiruokaa, joka sisälsi vähän alkoholia. Nämä jälkiruuat olivat vähän vanukkaan tyylisiä. Vietimme aikaa mummulassa kolmisen tuntia. Sitten olikin aika lähteä kotiin iltapuurolle ja pesuille.

Mullekin sitä ruokaa

Irvistys

Kun olin saanut Amalian yöunille aloin katselemaan Linnan juhlia. Näin lempilaulajani Kaijo Koon astelevan Linnaan.

Tänä yönä olin päättänyt, että en ota Amaliaa viereeni nukkumaan. Hän heräilikin muutamia kertoja ennen kun itse menin nukkumaan, mutta rauhoittui tutilla. Puoli viideltä ei enää tutti kelvannut, ja vähän viiden jälkeen luovutin ja otin hänet viereeni. Ennen Amalia on nukkunut omassa sängyssä, mutta viimeisimmän korvatulehduksen aikana tein virheen ja otin hänet meidän väliin nukkumaan, että saisin edes vähän itsekin nukkua.

Tänään siskoni ja hänen lapset tulivat aamusta meille leikkimään. Amalia innostui kovasti kun serkut saapuivat. Päiväuniksi he lähtivät kotiin. Amalia nukkui tänään lähes puolitoista tuntia päiväunia. Minä luin sillä aikaa lehtiä ja rapsuttelin Nuuskua.

Amalian herättyä lähdimme käymään kaupassa, siskoni tuli lastensa kanssa mukaan. Ostan aina viikon ruuat kerralla, se tulee meillä halvemmaksi. Illalla kun Johnny tuli töistä kotiin, lähdimme kävellen ystäviemme luo. Sinne oli niin lyhyt matka, että Johnny kantoi Amalian. Tällä pariskunnalla ei ole lapsia, niinpä Amalia ei ollut kovinkaan kiinnostunut omista leluistaan vaan kaikesta muusta. Kahviteltiin sitten Johnnyn kanssa eri aikaan niin tuholainen ei päässyt tekemään pahojaan ystäviemme kodissa.

Amalia repi tänään kotona uunin edestä koko listan pois. Hänellä on tosi kovat voimat. Ja kieltosanat eivät tälle neidille mene perille.

Pahanteossa

Illalla saunoimme molemmat Johnnyn kanssa, eri aikaan kylläkin niin saimme molemmat saunoa rauhassa. Laitoin paljon eukalyptus tuoksua löylyveden mukana ja tein itselleni kasvonaamion. Saunan jälkeen Johnny lähti hakemaan meille kebabia. Minä jäin nukuttamaan Amaliaa ja tein vielä pannukakun jälkiruuaksi.

Nuusku maisteli kebabia

Pannari

Ihanaa kun on perjantai ja varmasti mukava viikonloppu edessä.

Hauskaa viikonloppua lukijat <3

Kommentit

Voi että on sulonen tyttö! 🙂 Ja ihana tää blogi.. tosi koskettavaa lukemista. Taidan jäädä seuraamaan teidän arkea 🙂

Kiitos Henna:) Amalia on tosiaan kasvanut tosi kovin! Ois niin kiva nähdä teitä joku kerta:) Jää ihmeessä lukemaan kirjoituksia ja ollaan muutenkin yhteyksissä. Hyvää joulun odotusta koko perheelle <3

Vitsit että on ihana tämä sun blogi, niin ihanasti kerrot teidän kuulumisia 🙂 Lueskelin tässä läpi ja katselin kuvia, kylläpä Amaliasta onkin vaan tullut iso tyttö jo! Hauska tuo ätä, meillä Justus sanoo samalla tavalla 😀 Meillä myös ollaan kovasti pullan perään kun mummu sitä meilläkin antaa ja aina kun näkee kahvipöydässä pullaa niin päättäväisesti osoittaa ja sanoo anna anna :)täällä kyllä ymmärretään jo niin herkkujen perään, äiti poika ;))
Jään ehdottomasti lukemaan kirjoituksiasi, terkuin Henna

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.