Yleinen
16.11.2013

Hyvä joulumieli

Hyvä joulumieli

Kaksplus.fi:n palstalaisten alun perin perustama Hyvä joulumieli –ketju täyttää kymmenen vuotta. Haluan ehdottomasti jakaa blogissani tämän hyvän asian. Meidänkin perhe saa muistaa yhtä lasta pienellä paketilla.

Hyvä joulumieli 2013

Taas on tullut aika muistaa niitä, joilla syystä tai toisesta tulevaan jouluun eivät liity iloiset odotukset. Niitä, joiden joulunodotus on ahdistavaa lasten katsellessa lelukuvastoja ja kauppojen mainoksia. Niitä, jotka joutuvat tuottamaan lapsilleen pettymyksen perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Tai sen vuoksi, että sairauden, työttömyyden tai muun syyn vuoksi vanhempien voimavarat järjestää joulua ovat vähäiset.

Tänä vuonna tähän ketjuun voivat ilmoittautua vain sellaiset henkilöt, jotka haluavat lahjoittaa jotain ja ovat rekisteröityneet keskustelufoorumille. Lahjoittajiin voi ottaa yhteyttä yksityisviestillä, jos ei toisin ole mainittu. Kun olette valinneet lahjoituksellenne saajan, poistakaa viestinne. Näin ketju ei veny kohtuuttoman pitkäksi ja on helpompi seurata.

HUOM! Lahjoitusten tarvitsijat älkää siis kirjoittako tähän ketjuun vaan ottakaa suoraan lahjoittajaan yhteyttä. Jos niin käy, viestit poistetaan. Samoin poistetaan kaikki ilkeily, lahjojen lukumääriin liittyvä kirjoittelu ja muu ”toi on jo saanut, toi sai kaksi, ei toi tarvitse jne” -hiekkalaatikkomeininki. Tähän ketjuun siis vain lahjoitusilmoituksia, muut viestit poistetaan heti.

Hyvää Joulun odotusta kaikille toivottaa pikkuinen joulutonttu Amalia! <3

IMG_4147

IMG_4189

IMG_4190

IMG_4198

IMG_4208

Ja nämähän kuvat olivat siis viime vuodelta iloisesta ja vähemmän iloisesta joulutontusta 😉

Ketjuun pääset painamalla tästä.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.