Yleinen
12.9.2016

Herkulliset tortillakupit

Herkulliset tortillakupit

But i’m a human not a sandwich blogin Iina jakoi mielettömän hyvän ruokaohjeen, jota valmistin päivälliseksi perjantaina.

Muuntelin hieman Iinan ohjetta ja nyt laitankin jakoon oman ohjeeni näihin nannoihin tortillakuppeihin. Iinan ohjeen pääsette kurkistamaan alla olevasta linkistä!

3x tortillatäyte viidessä minuutissa

.

Tortillakuppi

Tortillatäyte:

400g jauhelihaa
1 tacomausteseospussi
n. 1 dl vettä
n. puoli purkkia tacosalsaa

Paista jauheliha kypsäksi. Lisää lasiin vesi ja tacomaustepussin sisältö ja sekoita. Lisää sitten sekoitus jauhelihan joukkoon ja lorauta mukaan vielä noin puoli purkkia tacosalsaa. Anna kiehua hetken aikaa.

Raikas Punakaali Slaw

1/3 punakaali
1:n limen mehu
1 pienehkö punasipuli

Raasta punakaali ja leikkaa sipuli pieneksi. Laita ainekset kulhoon ja purista joukkoon limen mehu. Sekoita hyvin.

Salaatti:

jäävuorisalaattia
tomaattia
kurkkua
paprikaa

Leikkaa salaattiainekset salaattikulhoon.

Lisäksi kiehautin valkoisia papuja tomaattiliemessä, jotka sopivat todella hyvin tortillatäytteeksi! Käytin ihan vain Rainbow merkkisiä tölkkipapuja, meistä ne on parhaita. Lisätäytteinä meillä oli vielä tacosalsaa, guacamolea, creme fraichea sekä creme bonjour cuisine fraiche valkosipuli&yrtit ”kastiketta”. Tämä viimeinen ei ole välttämättömyys enkä itse sitä käytä, mutta se on Amalian lemppari tortillojen ja tacojen kanssa, joten olihan sitä nyt tietysti oltava.

Tortillakuppi

Herkullisia ruokahetkiä kaikille! 🙂

Avainsanat

Kommentit

Mä en ole koskaan kokeillut noita tortilloja, ihan niitä lättymallisia vaan! Täytyis kyllä testata, vaikuttaa herkulliselta 🙂

Johanna

Tää oli meilläkin eka kerta, koklaa ihmeessä 🙂

Hyvältä vaikuttaa. Meillä syödään kans noita kuppimallisia tortilloja tai veneiksihän me noita kutsutaan. Tosin töiden jälkeen ei aivan noin pitkällä kaavalla mitään valmisteta vaan pikaisesti paistetaan jauheliha, suolaa ja pippuria mausteeksi ja tortillakuppiin. päälle juustoraastetta, tomaattia, salaattia ja jos vielä haluaa hifistellä niin fetajuustoa. Valmista kymmenessä minuutissa ja kaikki tykkää

Johanna

Veneet tosiaan, niiksi mun äitikin noita kutsuu ja mietin niin kauan miksi noita oikein kutsutaan 🙂
Niin hyviä kyllä! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.