Yleinen
2.3.2016

Harvinaisten sairauksien päivä

Harvinaisten sairauksien päivä

Harvinaisten sairauksien päivää vietettiin sunnuntaina ja haluan jakaa Teille erään ihanan naisen blogin. Nainen blogin takaa on perheellemme erityisellä tavalla tärkeä ja tämä valoisa kirjoittaja luo uskoa siihen, että myös meidän tyttäremme tulee pärjäämään tuli mitä tuli.

IMG_2137

Tässä naisessa on jotain mielettömän upeaa ja hienoa, kuten myös meidän tyttäressämme. Nämä Sturge-Weberit taitavat kantaa jotakin taianomaista juttua, sillä Nina ja Amalia eivät ole ainoat sairautta sairastavat, joilla on taito luoda ympärille valoa ja iloa ihan uskomattomalla tavalla <3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos Nina blogistasi sekä kaikesta muustakin, olet ihana!! <3 Ninan blogiin pääset painamalla tästä.

Avainsanat

Kommentit

Kiva kun vinkkasit Ninan blogiin 🙂 Upea tyyppi, täytyypä alkaa seuraamaan. Ninalla on myös ihanat, rohkaisevat vanhemmat ( luin jotain Ninan vanhempia postauksia) jotka eivät ole epäröineet hänen pärjäämisestään. Amaliasta on kasvanut ihana reipas tyttö joka varmasti pärjää. Haasteita varmasti tulee niin kuin meille kaikille jotka emme aina mahdu muottiin mutta jokaisella ”normitkin täyttävällä” on omat kasvulipunsa ja ongelmansa. Minun mielestäni olette todella parhaat vanhemmat Amaliallebja Milolle!

Johanna

Kiitos Eija kauniista sanoistasi <3 <3 Ja Nina on todella upea ihminen <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.