Yleinen
7.1.2014

Toivepostaus haaste

Toivepostaus haaste

Tässä toivepostauksessa haastan itseni kertomalla Teille lukijoille 10 asiaa itsestäni. 5 hyvää puolta ja 5 huonoa puolta.
Aloitetaan huonoista puolista, jotta hyvät puolet saadaan sitten jätettyä Teidän mieliinne 😉

IMG_6444

Huonot puolet itsessäni:

Ehdoton ykkönen on temperamentti. Olen todella äkkipikainen. Suutun, huudan ja lepyn hetkessä. Toivoisin ehdottomasti itselleni enemmän pitkäjänteisyyttä.

Pilkun..ussija järjestyksen suhteen. Olen pikkutarkka järjestyksen suhteen ja tämä piirre on toisinaan raskas ja ärsyttävä kun perheeseen kuuluu lähes 2-vuotias tuholainen, laiskanpuoleinen mies ja koira, jonka turkkiin jää näillä keleillä putsauksesta huolimatta kilo hiekkaa, joka on sitten mukava ravistella sisätiloihin.

Puren kynsiäni. Tämä on ällöttävää kaikista niistä, jotka eivät pure kynsiä, mutta ne jotka purevat ymmärtävät tämän paheen. Monesti kasvatan kynteni, mutta stressin tai jännityksen yhteydessä alan nakertaa niitä niinkuin taas taannoisen pikkuleijonien maailmanmestaruusottelun aikana tuli tehtyä.

Olen kova tuhlaamaan jos on ylimääräistä. Olen tarkka, että laskut tulee hoidettua ajallaan. Olen myös tarkka siitä, että säästötilillä on aina sama summa eikä sieltä oteta rahaa hädän hetkellä ilman palautusta. Kuitenkin ylimääräisen rahan tuhlaaminen polttelee aina niin kovin, että saan sen tuhlattua saman tien.

En ole enää urheilullinen. Lapsena harrastin jalkapalloa monta vuotta, mutta nuoreksi kasvaessani harrastus jäi eikä tilalle ole löytynyt vielä tänä päivänäkään mitään uutta lukuunottamatta jokapäiväistä lenkkiä Nuuskun kanssa.

Hyvät puolet itsessäni:

Minuun voi luottaa. Pystyn pitämään salaisuuden vaikka monesti naisilla on tapana kertoa toisen asioita eteenpäin painottaen älä sitten kerro, että kerroin. Minuun voi kuitenkin luottaa ja olen myös luottamuksen arvoinen. Tästä kertoo esimerkiksi se, että ystäväni odottaessa neljättä lastaan kerroin tästä ilouutisesta äidilleni ja siskolleni vasta kun laskettuun aikaan oli enää muutama viikko ja olin tietysti pyytänyt luvan tiedon jakamiseen.

Olen empaattinen luonteeltani vaikka Johnny onkin tulilinjalla toisinaan. Johnny sanoi yhtenä päivänä todella kauniisti ja lause kuului näin: et sä ole ilkeä ihminen, tiedän sen. Et vaan voi noille hormonimyrskyillesi mitään. Niin oikein ja olen suunnattoman kiitollinen miehestäni, joka tämän asian ymmärtää.

Olen luonteeltani huolehtivainen. Perheessämme huolehdin oikeastaan kaikesta niin siivouksesta, ruuanlaitosta, kaupassa käymisestä, laskujen maksusta..Johnny huolehtii autojen katsastukset kunhan vain muistutan häntä. Niin ja tuohan tuo mies tietysti leivän pöytään.

En ole laiska vaan melkoinen duracell pupu. Väsyn harvoin ja väsymyksen tunnistaessa osaan levätä ja näin nousta taas uuteen nousuun.

Olen hyvä äiti. Pidän perheestäni erityisen hyvää huolta ja kerrommekin jokainen toisillemme rakastavamme toinen toistamme jokainen omalla tavallamme. Nuusku ja Amalia pusutellen ja minä ja Johnny sanoin ja tietysti myös vähän pusutellenkin.

IMG_6445

Mitkä ovat Teidän lukijoiden hyvät ja huonot puolet?

Ps. Blogin kommentointi on muuttunut sen verran, että tästä edespäin hyväksyn kommentit ennen niiden julkituloa.

Avainsanat

Kommentit

Tuttua tuo ”vaikea tapaus” raskaana ollessa.. 😀 Itsellä möksötys ja äärimmäinen heikko hermoisuus alkoi rv:llä 13-15 ja kesti loppuun asti.. Onneksi helpotti pojan synnyttyä mutta olen edelleen hyvin lyhyt pinnainen miehen kahdella aikaisemmalle pojalle. Varsinkin kun leikit ”minun pienen silmäteräni” kanssa käyvät liian rajuiksi.. Tai suutun jo siitä että isommat vahingossa kaatavat pienimmän kumoon tai pelästyttävät hänet.. Tästä täytyisi päästä eroon mutta minkä leijona emo itselleen voi, omaansa on ”pakko suojella”.. 😀

johanna

No pitkään kesti sinulla tuo heikko hermoisuus 🙁 Onneksi sentään synnytyksen jälkeen vähän helpotti 🙂 Tsemppiä Teille arkeen <3

Mä oon nyt raskaana oikea hormoni hirviö olen 11 viikolla ja olen kamala mörkö koko päivän mies parka 😀 milloinhan tämä helpottaa ? Olitko itse kun odotit nin raskaana ”vaikea” tapaus ?

johanna

Voi näitä miesparkoja 😉 En ollut ”vaikea” tapaus Amaliaa odottaessani. Muistan mielialan heittelyitä jossain kohdin raskautta, olisiko ollut melko alussa ja sitten lopussa, mutta odotus meni kyllä hirmu kivasti 🙂 Tsemppiä sulle ja koitahan pitää hermosi kurissa niin hyvin kuin suinkin pystyt 😉

Ihana blogi, aina mukava lukea kuulumisia. Kirjoitat niin tarkasti Amalian touhuista ja arkipäivän jutuista. Amalia on valloittava tyttö! Blogista saan kuvan, että olet aurinkoinen, ajattelet asioista ihanan positiivisesti ja olet huumorintajuinen:)

johanna

Kiitos peppilotta kauniista kommentistasi <3

ihana olet <3 niinkuin on koko perheesikin 🙂 aina on mukava lukea kuulumisia ja katsella kuvia. toivottavasti jaksat ilahduttaa meitä vielä pitkään 🙂 paljon terkkuja Amalialle <3

johanna

Kiitosta hirmuisesti ihanasta kommentistasi <3 Varmasti jaksan ilahduttaa Teitä ihania lukijoita vielä pitkään 🙂
Amalia kiittää terkuista 😉

Vaikutat todella mukavalta ihmiseltä ja oot hirmu kaunis! Hyvää alkanutta vuotta koko teidän perheelle! 🙂

johanna

Voi kiitos, tosi kauniisti sanottu <3 Hyvää alkanutta uutta vuotta sinnepäin myös! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.