Yleinen
27.11.2013

Häämatkalla

Häämatkalla

Nyt vihdoin lomakuulumisia, kiitos kärsivällisyydestänne. 🙂

Viime viikon maanantaina lähdimme viikoksi häämatkalle Kanariansaarille Playa Del Inglesiin. Matkaan lähti meidän perheen lisäksi myös äitini, jotta saisimme matkan aikana Johnnyn kanssa hieman myös kahden keskistä aikaa.

Sunnuntai-iltana valvoimme Johnnyn kanssa kahteen asti yöllä, joten aamuinen puoli kuuden herätys tuntui tulevan lähes heti kun olimme saaneet päät tyynyihin. Syy omaan valvomiseen oli se, että halusin itsepäisesti maalata pikkueteisen valmiiksi ja katsoa Teiniäidit sarjan ensimmäisen jakson ennakkoon, sillä blogikollegani Demi esiintyy kyseisessä sarjassa.

Amalia matkalaukun päällä

Amalia matkalaukun päällä

IMG_4428

IMG_4430

Mä alkaisin olla valmis sinne rantalomalle

Mä alkaisin olla valmis sinne rantalomalle

Vähän on väsyneen näköiset simmut

Vähän on väsyneen näköiset simmut

Lentokentälle saimme kyydin Johnnyn äidiltä, sillä hän kuskasi meidät sinne meidän autolla. Matkalaukkuja oli kolme, mutta vain kaksi saimme mahtumaan takaluukkuun ja niinpä äitini istui etupenkillä oma matkalaukku sylissään. Olimme kokeilleet tätä järjestelyä jo aikaisemmin, joten se ei tullut kenellekään yllätyksenä etteivät laukut takaluukkuun mahtuneet.

Takapenkillä oli myös hieman ahdasta, sillä minulla ja Johnnylla oli kolmet käsimatkatavarat sylissämme ja tietysti Nuusku, jonka halusin mukaan saatille. Amalia sentään sai istua rauhassa omassa istuimessaan ilman mitään ylimääräistä.

Lentokentällä olimme hyvissä ajoin kaksi tuntia ennen lennon lähtöä. Amalialla riitti virtaa aikaisesta herätyksestä huolimatta ja lentokenttä olikin Amaliasta ihmeellinen paikka ja hänestä oli ihanaa juoksennella ja tallustella siellä ihan vapaana. Lopulta bongasimme kärryt vilkkaalle neidille, joihin hän onneksemme istuutui mielellään.

Matkalaiset lentokentällä

Matkalaiset lentokentällä

Pikku Amalia

Pikku Amalia

Pullaa lentokentän kahvilassa

Pullaa lentokentän kahvilassa

Näin nätisti mä tässä istun

Näin nätisti mä tässä istun

Menomatkan matkustimme lentokoneessa normaaleilla paikoilla, joten jalkatilaa oli rajoitetusti ja Johnnyn pitkät kintut työntyivät minun ja Amalian puolelle tuon tuosta. Lentokoneessa oli todella lämmin vaikka yleensä lentokoneessa on aina viileää. Lentomatka sujui hienosti ja kaikki muut viihdykkeet paitsi tabletti pysyivät koko lennon ajan käsimatkatavaroille tarkoitetussa luukussa. Tablettikaan ei ollut järin suuressa käytössä, sillä Amalia katseli lennon aikana sieltä vain muutaman hassun musiikkivideon. Viihdykkeitä enemmän Amaliaa kiinnosti lentokoneen muut ihmiset, penkkien käsinojat, turvavyöt ja omalta paikalta löytyvät lehdet. Kertaakaan emme käyneet käytävällä jaloittelemassa vaan Amalia pysyi nätisti sylissämme tai lattialla ahtaassa jalkatilassa.

IMG_4458

IMG_4461

Ohhoh mitä lempeä

Ohhoh mitä lempeä

Mummin kanssa laululeikkiä

Mummin kanssa laululeikkiä

Välipalan syöntiä ruokalappuna kastunut hihaton

Välipalan syöntiä ruokalappuna kastunut hihaton

Väsyneen näköinen äiti

Väsyneen näköinen äiti

Melko rento asento sipsejä maistellessa

Melko rento asento sipsejä maistellessa

IMG_4484

Nousu ja lasku sujuivat ongelmitta purkan, pillimehun ja tutin avulla. Amalia sinnitteli hereillä koko lennon ajan, mutta laskun aikaan hän yhtäkkiä simahti syliini kuin pikkuinen vauva. Amalia nukkui sylissäni sen aikaa kun Johnny ja äitini saivat matkatavaramme hihnalta.

Mun ripset joista ei tosin enää ole montaa jäljellä

Mun ripset joista ei tosin enää ole montaa jäljellä

Toinen tutii

Toinen tutii

On se lapsi vaan niin kaunis nukkuessaan

On se lapsi vaan niin kaunis nukkuessaan

Bussimatka hotellille kesti noin puoli tuntia ja Amalia matkusti tyytyväisenä sylissäni. Hotelli oli kaunis ja uima-altaita oli monta. Olimme varanneet yhteisen hotellihuoneen, jossa oli erilliset makuuhuoneet. Lisäksi meillä oli erilliset suihkut ja wc mikä oli kiva yllätys.

Asuimme bungalow huoneistossa

Asuimme bungalow huoneistossa

Niin kauniita kukkasia

Niin kauniita kukkasia

Bungalowin ikkuna

Bungalowin ikkuna

Palmun juurella istutusta

Palmun juurella istutusta

Bungaloweja ja palmuja

Bungaloweja ja palmuja

IMG_5082

Leikkipaikka, jossa pikkulapsi jo leikkii

Leikkipaikka, jossa pikkulapsi jo leikkii

Leikkipaikan vieressä huilipaikka

Leikkipaikan vieressä huilipaikka

Amalia lähdössä ulos

Amalia lähdössä ulos

Hienosti hän sulkee oven perässään

Hienosti hän sulkee oven perässään

Perhepotretti huoneemme edestä

Perhepotretti huoneemme edestä

Amalia mummin käsipuolessa

Amalia mummin käsipuolessa

Meidän makuuhuoneessamme oli pinnasänky ja kylpyhuoneesta löytyi kylpyamme, jossa kylvimme useita kertoja loman aikana. Äitini kylpyhuoneessa oli vain suihku, mutta hän ei olekaan kylpyihmisiä.

IMG_4507

Ihan huisia kylpeä näin isossa kylpyammeessa

Ihan huisia kylpeä näin isossa kylpyammeessa

Ensimmäisenä lomapäivänä emme juuri muuta ehtineet kuin asettua taloksi ja käydä illalla ravintolassa syömässä. Amalia oli aivan väsynyt ja syöminen ei onnistunut yhtä aikaa, koska Amalia itkeskeli ja kiukutteli ruokapöydässä. Annoin oman ruokani jäähtyä rauhassa ja poistuin Amalian kanssa katselemaan lähiympäristöä. Tilasin ruuaksi jättikatkarapuja uuniperunan kera, mutta jouduin hieman pettymään ruuan makuun, mutta toisaalta se oli ainoa pettymys ruuan suhteen koko viikolta.

Amalia nukahti helposti yöunille pinnasänkyyn, mutta heräsi jo kymmenen aikaan, jolloin jouduin ottamaan hänet väliimme jatkamaan unia. Aamulla Amalia herätti meidät puoli seitsemältä ja tähän aikaan nousimme aamuisin koko loman ajan. Toisaalta aikainen herätys ei haitannut, sillä nukkumaan kävimme jo puoli yhdeksän aikaan lähes koko loman ajan.

Pian taas lisää lomakuulumisia runsaiden kuvapläjäysten kera <3

Miten Teidän viikkonne sujui pimeässä Suomessa?

Avainsanat

Kommentit

Älä vaan leikkaa Amalian tukkaa, se on ihana !

johanna

Hihii, en leikkaa 🙂

Onkohan minulla mennyt ohi silmien, vai oletkohan maininnut, mutta missä päin kanariaa olitte? Millä saarella? Niin ja joku muukin kyseli tuon bungalow paikan nimeä? Itsekin suunnittelen matkaa nimittäin.. Amadores ja Palmas nähty.

johanna

Meni ohi silmien, oltiin siis Playa Del Inglesissä. Hotellin nimi oli Barbacan ja hotelli oli tosi kiva. 🙂

Ihania kuvia, ihana Amalia ja ihanat Amalian hiukset, älä vaan leikkaa niitä! 😉 Minkä nimisessä hotellissa olitte? Itse en ole koskaan käynyt Kanarialla, mutta suunnitelmissa olisi jossain vaiheessa päästä sinne.

johanna

Kiitos Päivä, en leikkaa en varmasti 😉
Meidän hotellin nimi oli Barbacan.

Mukava,että teidänkin loma meni hienosti!
Meidän poppoo palasi nyt tiistaina viikon kanarian reissulta. Me oltiin Maspalomasin puolella,mutta Inglesissä kävimme paljon ostoksilla, syömässä ja muuten tutkimassa paikkoja.
Kylläpä oli rentouttavaa. 🙂

johanna

Me oltiin siis samaan aikaan samalla saarella 🙂
Kyllä loma hyvää teki vaikka onkin nyt ihana olla kotona <3

Mukavaa että teillä oli kiva loma.Nätti tyttö tuo Amalia,mutta (anteeksi että puutun)voisiko nuo hiukset jotenkin leikata johonkin malliin? Ovat ihan kamalat kun sojottavat ja hapsottavat joka suuntaan!Se oikein korostuu tuollaisissa piikkisuorissa hiuksissa.

johanna

Kiitos, oli juu mukavaa 🙂 Öööö Amalian hiukset ovat tosiaan melkoiset, pitkä takaletti, mutta niin lyhyt edestä. Hiustenleikkuu ei juuri auta asiaa, sillä etutukka on pirun lyhyttä ja pyörre pistää letin pystyyn. Takatukka on mahtava, just samanlainen fudisletti ku mun faijalla aikoinaan eikä sitä aiota kyniä 🙂

Tulimme juuri Salosta ja riensin oitis nettiin katsomaan, jos olisit jo laittanut kuvia häämatkalta. Ja, kiitos täällähän niitä on. Ihan kuin olisin itse käynyt Kanarialla,
niin komeita istutuksia ja kiva leikkipuistokin.
Jokohan ”pikkunordman” on aluillaan?
Iloa jouluvalmisteluihin! Toivotaan, että saadaan maa valkoiseksi.
Terkkuja Amalialle!
Anja

johanna

Kiva kuulla, että matkan kuvat kiinnostavat ja hauskaa jos tulee tosiaan tunne kuin itsekin olisi ollut reissussa, sillä olit jo toinen lukija joka näin sanoi 🙂
Hih, vielä ei pikkunordmania massusta löydy, antaa tämä toinenkin näköjään odottaa itseään <3
Toivotaan tosiaan lunta ja tänään laitoimmekin Amalian kanssa vähän joulua kotiin. Iloa Teillekin Erkin kanssa jouluvalmisteluihin <3
Terkut Amalia saa huomenna kunhan herää 🙂

Ihania lomakuvia,ajatella että jossainpäin maailmaa vielä kukatkin kukkkivat noin upeasti.Lunta odottelen kovasti tänne Suomeen, että tulisi valoisaa ja kaunista. Syksyn ruska oli kaunis, mutta nyt puiden oksat on paljaat ja ei ole oikein mitään värikästä luonnossa.Eikös Amaliakin saanut alkunsa niin että kävit lääkäriltä hakemassa jonkun pillerikuurin jos uusi pikkunordman vaatii sen myös.

johanna

Näinpä, ihania kukkia sai ihailla joka paikassa. Mäkin odotan jo niin kovasti lunta tänne Lohjalle.
Kyllä näin on, että Amalia sai alkunsa pienellä avulla ja niin taitaa olla myös tämän pikkukakkosen kanssa <3

Ihana blondi tukka sulla :O Blondaatko itse?
Ihana Amalia taas <3

johanna

Kiitoksia, en oo enää muutamaanko vuoteen värjännyt itse vaan käyn kampaajalla, joka värjää aina vain pelkän juurikasvun, joten ei näin vahingoita muuta hiusta. Toisinaan kampaaja laittaa vielä pesupaikalla kirkastuksen hiuksiin, joita ei käsitelty.

Ja kiitos, onhan tuo Amalia aikas ihana <3

Kiva kun lentomatka sujui hyvin. Oi niin ihania kuvia taas <3 Lisää kuulumisia odotellessa 🙂

johanna

Kiitos Merja <3
Yllätyin itsekin miten hyvin lentomatkat sujuivat 🙂

Toi taitaa olla yleistä että lapset nukahtelee laskun aikana, niin monilta kuullut samaa ja myös nähnyt:)

johanna

Okei, jännä juttu 🙂

Hienoa, että lentomatka sujui noin hyvin 🙂 Lisää reissukuulumisia odotellessa…
Onkohan mitenkään mahdollista, että olisin eilen bongannut sinut Pasilan aseman Robasta kupposen ääreltä? 🙂
Kävelin siitä kotimatkalla ohi, vikalle raiteelle menossa ja ihan katse pysähtyi. Olit yksin ja olis tehnyt mieli moikata, mutten muista ootko täällä maininnut, että mitä mieltä olet, jos blogibongari sinut yllättää…? 🙂

johanna

Voi hitsit, oisit ihmeessä tullut moikkaamaan, sillä siellä mä olin 🙂 Musta on aiva mahtavaa kun lukijat tulevat moikkaamaan <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.