Yleinen
14.7.2016

Esittelyssä pikkuinen vessa

Esittelyssä pikkuinen vessa

Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa kuvankäsittelyohjelmaa, jotta pystykuvatkin näkyisivät jokaiselle lukijalle oikein päin. Kokeilin hieman ohjelmaa muutenkin ja omaan silmään kuvista tuli parempia muutaman säädön avulla. Tämä oli nyt vain tälläinen kokeilu, täytyy ehdottomasti opiskella kuvankäsittelyä lisää. Pysty- ja vaakakuvat ovat edelleen eri kokoisia, mutta tähän en löytänyt ratkaisua. Laittakaa kiltit viestiä jos kuvat näkyvät edelleen väärinpäin tai muuten vain hassusti, kiitos.

Meillä on kodissamme kaksi vessaa ja nyt esittelyssä on pikkuinen vessa. Toinen wc on kylpyhuoneen yhteydessä ja se on jo esitelty.

Pikkuinen vessa

Tykkään kovasti tästä pikku vessasta. Täällä emme ole tehneet mitään remppaa, mutta pienillä sisustusjutuilla vessasta tuli mielestäni aika soma. Rakastan vessan tunnelmaa, joka on hieman mökkimäinen. Anoppi ompeli vessan verhot vanhasta pöytäliinasta ja myös pieni jakkara on anopin ja appiukon kotoa. Jakkara toimii lasten apuna, jotta yltävät paremmin käsipesulle, Milo tosin ei käytä jakkaraa tähän hommaan vaan kiipeilyyn ihan muuten vain.

Vessan ikkuna

Vessa

Vessan peili

Vessan pikkuinen räsymatto on Askosta muutamalla eurolla ja se sopii vessan tunnelmaan kivasti.

Vessan räsymatto

Vessapaperi teline

Kaappitilaa on hyvin ja jo taloa katsomaan tullessa rakastuin vessan puolipaneeliin, joka sekin henkii vanhaa tunnelmaa. Vessan tapetti ja lattialaatoitus on toteutettu samoilla materiaaleilla kuin kodinhoitohuoneessa ja ne sopivat vessaan kivasti.

Vessan naulakko

Pikkuinen vessa

Mitäs tykkäsitte?

Avainsanat

Kommentit

Aivan ihana peili teidän vessassa. Ja koko vessa on tosi söpö 🙂

Johanna

Kiitos Eija 💗

Minulla usein kuvat on puhelimella näkynyt hassusti, nyt oli kaikki oikein päin! 🙂

Johanna

Ihan mahtavaa, kiitos Minna, kun kommentoit!! <3 🙂

Kaunis on, soma jopa 🙂 en olekaan tajunnut, että vessassakin voi sisustaa

Johanna

Hihi, kiitos <3 <3

Aivan ihana, tuli todella mökkifiilis hyvällä tavalla! Ihana koti teillä! Varmasti viihdytte! Odottelen lisää koti postauksia! Terv. Sisustuskärpäsen purema 🙂

Johanna

Kiitos paljon lilja <3 Sisustelu on niin kivaa 🙂

Käsipyyhkeet ovat hassussa paikassa selän takana.

Johanna

Vanhat asukkaat jättivät naulakon ja musta se on ihana! Ei ole meitä häirinnyt käsipyyhkeiden paikka yhtään 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.