Yleinen
5.9.2016

Enterorokon kourissa

Enterorokon kourissa

Voi voi meidän Miloa, kesällä sairastettu vesirokko oli ihan iisi, mutta nyt ensimmäinen enterorokko onkin asia erikseen. Ihan kamala tauti tämä, joka perjantai-iltana yhtäkkiä alkoi. Kova kuume ja paljon rakkuloita, suussa ja ympäri kehoa. Lääkärissä kävimme tänään, mutta seuraillaan vielä ihoa, vaikka pientä tulehdusta enteilee. Toivotaan nyt, että iho paranisi normaalisti ilman antibioottia ja pieni saadaan kuntoon.

Amalia taitanee olla seuraava potilas, sillä kuume nousi aamusta ja pian kai rakkulat puskevat. Peukut pystyyn, että sisko pääsisi vähemmällä!

Rakas nukahti sohvalle,kun äiti nukutti pikkuveljeä päiväunille..

Rakas nukahti sohvalle,kun äiti nukutti pikkuveljeä päiväunille..

Täällä on pidetty rauhallista sairastupaa ohjelmia katsellen ja toisia hyvänä pitäen 💖

Veikka lohduttaa siskoa!

Veikka lohduttaa siskoa!

Sisarukset

Onko kurjat pöpöt löytäneet muillekin näin syksyn saapuessa?

Avainsanat

Kommentit

Jos kutiaa kovasti ne rakkulat, niin meidän 1,5 vuotiasta helpotti kovasti apteekin vesirokkovaahto!

Johanna

Lääkäri kirjoitti reseptin ataraxiin, oon kahtena yönä sitä antanut, kun Milo on kutissut. Lääke on auttanut hyvin! Amalian ollessa pikkuisena vesirokossa käytettiin just tuota apteekin vesirokkovaahtoa ja auttoi se sillon jonkin verran 😊

Voi pieniä <3 Pikaista paranemista 🙂 <3

Johanna

Kiitos jennifer <3

Meillä enterorokko meni kesällä aika helposti ohi, vaikka koko perheen kävikin läpi. Vain 1-2 vrk kuumetta, sitten näppylät, jotka 3v tytöllä kutisi ensimmäisen yön sietämättömästi, mutta sitten helpotti. Tuon jälkeen ei paljon tuntunut enää vaivaavan. Itsellä ja miehellä jaloissa olevat tuntui kävellessä siltä, kuin olisi puutuneisiin jalkoihin tunto ollut palaamassa. Inhottava pistely, mutta ei paha. Me päästiin aika helpolla, mutta nyt kaikilla kuoriutuu kyllä iho jaloista jälkitautina, ja tytöllä on jo muutama kynsi irronnut, mutta vain pinnasta, ja alla ollut uutta kynttä. Meillä ei ollut paha.

Johanna

Hyvä ettei ollut paha! Ikäviä nuo kynsien irtoilut ja nahan lähteminen, hurjia tauteja! Saas nähdä lähteekö meilläkin..

Kaamea tauti kyllä! Lapsilla näppyjä käsissä ja jaloissa, jotka kutisivat kaameasti varsinkin öisin..mutta lapset vähällä selvisivät, onneksi. Minulla kädet ja jalat täynmä näppyjä, jotka kutisivat niin paljon, että Atarax kuuri oli haettava. Muuten ei ois pärjännyt. Lähti myös sormen ja varpaankynnet ja kädet ja jalat kuorivat nahkansa. Kivuliasta! En toivo kenellekkään. Pahin tauti ikinä ja kaikkee on ollut meilläkin. Tsemppiä ja paranemista!

Johanna

Juu ihan kaamee on! 🙁 Onneksi sentään lapset selvisivät teillä vähemmällä! <3 Kiitos <3

Voi ei. Itselläni ei tuota tautia olekaan koskaan ollut, mutta teini-iässä sain nuorimmaiselta serkulta märkäruven,onneksi se tuli itselläni vain jalkoihin ettei näkynyt missään, mutta kyllä siinä sai muutaman viikon mennä löysillä kolitsihousuilla ja siltikin niitä rakkuloita välillä puhkesi ja tarttui ikävästi housjen sisäpintaan. Pikaista paranemista teidän kaksikolle <3

Johanna

Kiitos <3 Märkärupi on varmasti myös tosi kurja 🙁

Meille tuli kunnon flunssa kuumeen kera. Pikaista paranemista teidän pienille♡

Johanna

Kyllä pöpöt taas jyllää 🙁 Kiitos, toivottavasti teillä on jo toivuttu <3

itsellä on ollut kyseinen tauti näppyjä joka puolella naamassa ja muussa vartalossa ja kynnet irtosi kaikki mut tuli uude tilalle. kuumetta ei paheemmin ollut mutta tauti oli muuten ikävä aikuisena kun näppyjä joka paikassa ja kaupungilla kun olit niin kaikki tuijotti tietysti tietty niit puuterilla yritti peittää

Johanna

Tosi kurja tauti kyllä! 🙁

Kyllä. Meillä oli enterorokko ja se tarttui myös minuun. Ihan kauhea tauti, näppylöitä kädet ja jalat täynnä ei pystynyt nukkumaan kun niin kutisi. Jälkitautina nahka lähti käsistä ja jalkapohjista. Voi myös irrota kynnet. Sitä odotellessa. Onneksi lapsi selvisi vähemmällä näppylöitä pääosin suun ympärillä.

Johanna

Oih noh onneksi lapsi selvisi vähemmällä <3

Hö, pikaista paranemista sinne! ♡

Johanna

Kiitti <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.